Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

17.7.09

Η Αντιστροφή των Βασικών Αξιών της Ζωής

.

«Ειδήσεις που λένε ότι κάτι δεν συνέβη είναι πάντα ενδιαφέρουσες για μένα, γιατί όπως
γνωρίζουμε υπάρχουν γνωστά γνωστά.. Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι υπάρχουν γνωστά άγνωστα. Δηλαδή, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν
πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Αλλά υπάρχουν, επίσης, άγνωστα άγνωστα,
αυτά που δεν γνωρίζουμε ότι δεν γνωρίζουμε».D. Rumsfeld, 12..2.2002 ομιλία σε στρατιωτικούς



«Πολλοί από εμάς τους βετεράνους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πάντοτε
υποπτευόμαστε ότι η επίθεση στο Περλ Χάρμπορ προκλήθηκε σκοπίμως ­ από τις ΗΠΑ".
Οι υποψίες επαληθεύτηκαν όταν ο Ρόμπερτ Στίνετ το 2000 στο βιβλίο του «Day of Deceit»
(«Ημέρα της Εξαπάτησης») παρέθεσε πλήθος εγγράφων που πρώτη φορά δημοσιοποιούνταν
και πιστοποιούσαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εν γνώσει του άφησε έκθετο τον στόλο
του Ειρηνικού και τα πληρώματά του (τα πλοία ήταν παλιά ...).


Η Αντιστροφή της Ελευθερίας, της Βάσης της Ανθρώπινης Εξέλιξης.
Μια από τις έννοιες που έχουν πλήρως αντιστραφεί σήμερα είναι η έννοια της ελευθερίας.

Η ελευθερία η οποία κάποτε ήταν αδιανόητη χωρίς την έννοια να επιτρέπεις στον άλλο να σκέφτεται, αισθάνεται και πράττει όπως καταλαβαίνει και θέλει, ενόσο δεν προσπαθεί να σου τα επιβάλλει και να σε βλάψει έχει αντιστραφεί σήμερα, όπως φαίνεται από την εκστρατεία διάδοσης της «δημοκρατίας», σε: «ελευθερία να κάνεις όπως θέλω», Βλ. και Για τη Χώρα της Ελευθερίας...-Χωρίς Λόγια
Οι παρεμβάσεις στα εσωτερικά άλλων χωρών, συγκαλυμμένες στο παρελθόν, σήμερα δημοσιοποιούνται απροκάλυπτα από τον επίσημο τύπο.

Πληροφορούμαστε ότι στα πλαίσια της εκστρατείας «εξάπλωσης της δημοκρατίας» το αμερικανικό κογκρέσο πρόκειται να εγκρίνει 40 εκατομμύρια δολάρια για την χρηματοδότηση της αντιπολίτευσης στο Ιράν με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος.

Οι Πολιτισμένοι και οι Βάρβαροι

Ενώ πρόσφατα οι διαμαρτυρίες μερίδας ακραίων μουσουλμάνων για τα βλάστημα σκίτσα του Μωμάεθ από Δυτικούς ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών και «σοβαροφανών» αναλύσεων περί του πολιτιστικού ελλείματος των μουσουλμάνων γενικά και απασχόλησε τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα επί εβδομάδες ουδεμίας ανάλυσης και ευρείας δημοσιότητας δεν έτυχαν οι κατά καιρούς «ομολογίες» των ηγετών των «πολιτισμένων» δυτικών χωρών Μπους και Μπλερ περί θεϊκής εντολής για το αιματοκύλισμα στο Ιράκ.

Oύτε έτυχαν προσοχής ότι σε αρκετές μουσουλμανικές χώρες υπάρχουν από δεκαετίες χριστιανικοί ναοί ενώ έχειεγερθεί ολόλκληρο ζήτημα και καθυστερεί η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα.

Η Αντιστροφή Ειρήνης και Δικαιοσύνης- Η Δικαιοσύνη ως Όπλοv

Ενώ ο λαός του Ιράκ υφίσταται και θα υφίσταται για γενεές τις συνέπειες μιας ανελέητης εισβολής στο όνομα παρεμπόδισης παραγωγής βιολογικών και χημικών όπλων, ο ίδιος ο εισβολέας είναι πρωταθλητής στον τομέα αυτό και διενεργεί συνεχώς δοκιμές ακόμη και σε ευπαθείς ομάδες του ίδιου του λαού του, όπως κατά καιρούς διαρρέουν ακόμη και στον επίσημο τύπο τα αποκρουστικά πειράματα στα λεγόμενα υψηλής στάθμης πανεπιστημιακά εργαστήρια.

Πειράματα στα χνάρια του ναζιστή Megele η επιστημονική αξιοποίηση των ευρημάτων του οποίου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί αποτελεί αντικείμενο πολυδάπανων προγραμμάτων για τα οποία υπάρχουν πλήθος δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο από ερευνητές αυτών των εργαστηρίων καθώς και κινηματογραφικές ταινίες ότι ευθύνονται για πλήθος βαρύτατων και κατά κανόνα ανεξήγητων ασθενειών και επιδημιών. Βλ. και Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι

Και ενώ είναι πρόσφατη η δημοσιοποίηση (Φεβρουάριος του 2005) ότι:
στη μάχη στην αγορά της Φαλούτσια χρησιμοποιήθηκαν και μάλιστα εναντίον αμάχων από τις αμερικανικές δυνάμεις ουσίες που είναι διεθνώς απαγορευμένες – συμπεριλαμβανομενου αερίου μουστάρδας, αερίου νεύρων, και άλλων καυστικών χημικών ουσιών, οι αμερικανοί κρατούντες πρωτοστατούν για επικείμενες κυρώσεις και ενδεχομένως και «πόλεμο ειρήνης» κατά του Ιράν για παρεμπόδιση της παραγωγής απεμπλουτισμένου ουρανίου. Βλ. και Ιράν- Η Διαχρονική Εμπλοκή της Δύσης

Οι πρωταγωνιστές της εκστρατείας αυτής «ειρήνης» όχι μόνον χρησιμοποίησαν κατά κόρον απεμπλουτισμένο ουράνιο στα Βαλκάνια, το Αφγανιστάν και το Ιράκ αλλά και καταδικάστηκαν από ειδικό δικαστήριο πολεμικών εγκλημάτων που συγκροτήθηκε στην Ιαπωνία για να εξετάσει τη χρήση όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Αφγανιστάν.
Ο Mπους καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. για τη ραδιενεργή μόλυνση στο Αφγανιστάν από τη χρήση όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου. http://www.informationclearinghouse.info/article5855.htm

Από τη μόλυνση αυτή πεθαίνουν άνθρωποι στο Αφγανιστάν - AFGHANISTAN: REPORT SAYS MANY PEOPLE DIE DUE TO "RADIATION" IN ...

Στα πλαίσια της νέας διαμορφωμένης έννοιας για την δικαιοσύνη:
- Η δίκη και καταδίκη αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε από τα «εγκυρα» ΜΜΕ ούτε καν στις ΗΠΑ.
- Η καταδίκη δεν επέφερε την παραμικρή κύρωση για τον καταδικαστέντα ούτε τον αναχαίτησε στο ελάχιστο στον ρόλο του εξάπλωσης της δικαιοσύνης.


Από την έρευνα προέκυψαν τα παρακάτω:
- Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν όπλα απεπλουντισμένου ουρανίου στο Αφγανιστάν όταν υπήρξαν ελάχιστα ή κανένα θωρακισμένα οχήματα. Τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου δημιουργήθηκαν ως αντιθωρακιστικά όπλα.

- Βρέθηκε απεμπλουτισμένο ουράνιο σε εδαφικά δείγματα, στο πόσιμο νερό και στα ανθρώ-πινα σώματα.

- Βρέθηκε, επίσης, μη-απεμπλουτισμένο ουράνιο, ιδιαίτερα τοξικό και θανατηφόρο και, επί-σης, πλουτώνιο και U-236 που και τα δύο παρασκευάζονται σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και δεν υπάρχουν σε φυσική μορφή στη φύση.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν άφθονο πλουτώνιο και U-236 από τα προγράμματα πυρηνικών όπλων και τα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

- Φτειάχνοντας τις βόμβες τους απεμπλουτισμένου ουρανίου δεν ενδιαφέρθησαν αν παρέμενε θανατηφόρο U-236 and πλουτώνιο Pl-239.
Αυτά θα μπορούσαν να απομακρυνθούν αλλά θα έπεφτε το ποσοστό του κέρδους των εταιριών παραγωγής.

- Οι κρατούντες στην Ουάσιγκτον δεν νοιάστηκαν ούτε για τους δικούς τους στρατιώτες τους οποίους εξέθεσαν στις θανατηφόρες αυτές ουσίες.

Η προστασία αυτή, όπως και οι «άλλες προστασίες» συνοδεύτηκε από «παράπλευρες απώλειες» καταστροφής της υγιείας και ζωής ολόκληρης γενιάς ανθρώπων και μακροχρόνια μόλυνση του πλανήτη.

Μολονότι στον επίσημο τύπο έχει δημοσιοποιηθεί μόνον μια έρευνα του ΟΗΕ για τις συνέπειες της έλλειψης τροφής στο μετά τον Σανταμ Ιράκ αναγνωρίζοντας ότι: πάνω από το 25% των παιδιών κάτω των 10 ετών στο Ιράκ έχει υποστεί μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες (Ελευθεροτυπία 19-9-2005), αναρίθμητες είναι οι φωτογραφίες παιδιών που έχουν γεννηθεί με γενετικές ανωμαλίες και ασυνήθιστη όψη.
Αποκαλυπτική είναι η έκκληση της ελβετίδας γιατρού Χόμπερερ, υπεύθυνης του προγράμματος «Το λυχνάρι του Αλαντίν» για παιδιά με καρκίνο, η οποία δηλώνει ότι περισσότερα παιδιά από ποτέ άλλοτε πεθαίνουν από διάρροια και υποσιτισμό στην κατεχόμενη από βρετανικές δυνάμεις ιρακινή πόλη Βασόρα και ότι δεν υπάρχουν ούτε τα στοιχειώδη φάρμακα και ούτε υπάρχει προοπτική να βελτιωθεί η κατάσταση (καθολικό πρακτορείο ειδήσεων kathpress).

Και ενώ Αμερικανοί και Βρετανοί κρατούντες πρωτοστατούν στην εκστρατεία επιβολής κυρώσεων στο Ιράν και ενδεχομένως μεθοδεύουν και «πόλεμο ειρήνης», αποκαλύπτεται από το βραδυνό πρόγραμμα του ΒΒC ότι από το άνοιγμα διαβαθμισμένων ντοκουμέντων προκύπτει ότι:v η Βρετανία το 1960 προμήθευσε μυστικά το Ισραήλ με πλουτώνιο παρά την προειδοποίηση από τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τους Ισραηλινούς να αναπτύξουν πυρηνική βόμβα. (http://www.davidicke.com/oi/scripts/script.php?30950&uid=26950&messageId=57&mid=101).
Επίσης από τα ντοκουμέντα προκύπτει ότι η Βρετανία έστειλε στο Ισραήλ υλικό το οποίο θα μπορούθσε να βοηθήσει στο πρόγραμμά του για πυρηνικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων ουρανίου, λιθίου, βερυλίου και τριτίου καθώς και βαρέος ύδατος.

Μετά την 9/11 οι κρατούντες στις ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν και εξόντωσαν την υποτιθέμενη τρομοκρατική κυβέρνηση των Ταλιμπάν, επειδή δεν μπόρεσε να παραδώσει αμέσως τον Bin Laden, τον υποτιθέμενο υπεύθυνο για την τραγωδία της 11/9.

Στη λίστα του FBI των καταζητούμενων για την 9/11 δεν υπάρχει το όνομα του Βin Laden. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων το FBI παραδέχθηκε ότι:

- δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη για εμπλοκή του Βin Laden στα γεγονότα της 11/9 (http://lookingglassnews.org)/.
Ώρες μετα τα τραγικά γεγονότα της 11/9 δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα 19 τρομοκρατών ισλαμιστών αεροπειρατών που ενέχονταν σ΄αυτά.
Η λίστα αυτή αποτέλεσε άλλοθι για την εισβολή σε υποτιθέμενες τρομοκρατικές ισλαμικές χώρες (χώρες-στόχους του Ισραήλ).

Μια ή δυο μέρες μετά τα γεγονότα :
· στην «Ελευθεροτυπία δημοσιεύτηκε η δραματική συνέντευξη του πατέρα και της οικογένειας του φερόμενου ως επικεγαλής των αεροπειρατών στην οποία ο πατέρας δήλωνε ότι ο γυιός του είχε επικοινωνήσει μαζί του αμέσως μετά τα τραγικά γεγονότα.

Σήμερα μιλούν για:
· τουλάχιστον 7 υποτιθέμενους αεροπειρατές οι οποίοι ζουν (με άλλα ονόματα)http://www.whatreallyhappened.com/hijackers.html. Βλ. και Πληροφορίες για τη Χώρα της Ελευθερίας.....