Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

4.8.09

Επιδημία Παραπληροφόρησης - Προστασία από τα Επιστημονικά Σκουπίδια

.
«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Υγείας)
τους προστατεύει. Αυτό που κάνει ο FDA και αυτό που πιστεύει
το κοινό ότι κάνει διαφέρουν όσο η νύχτα από τη μέρα»
Dr Herbert Ley, τέως επίτροπος της FDA (ενώπιον της γερουσίας)
.
Οι ίδιοι οι επιστήμονες της FDA καταγγέλλουν τον εκφοβισμό, τη λογοκρισία
και τις επιστημονικές απάτες που υπονομεύουν τη δημόσια ασφάλεια


Πρώην αντιπρόεδρος της Μοnsanto ορίστηκε από τον Ομπάμα πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας της FDA

Οι μόνες έρευνες που επιτρέπονται να δημοσιευτούν
σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά είναι
αυτές που έχουν εγκριθεί πριν από
τη Monsanto και τις άλλες εταιρίες μεταλλαγμένων
.
Οι φαρμακοβιομηχανίες κατηγορούμενες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Όλα τα παιδιά (από 12 έως 18) θα κάνουν συνεχείς εξετάσεις για κατάθλιψη' Disease Mongering Galore: Panel Says ALL Teens Should be Screened ...

Η "UNICEF και η εταιρία παιχνιδιώνBRIO συνεργάζονται για να ετοιμάσουν τα παιδιά για τους εμβολιασμούς Getting the Kids Ready for Soft Kill Vaccinations: “Mission Set: Immuno

Στρατιωτικά Ρομπότ θα τρέφονται με νεκρά σώματα ανθρώπων; Upcoming Military Robot Could Feed on Dead Bodies

"Και Συ Τσούλα των Δήμιων Επιστήμη, της Αλήθειας Εσχάτη Τεφροδόχα" Κώστας Βάρναλης


Η Εγγενής Αδυναμία της Ακρωτηριασμένης Τεχνοεπιστήμης
Έχει γραφεί πλήθος άρθρων και βιβλίων για τα θαυμαστά βιολιά Στραντιβάριους, αλλά κανένα δεν μπόρεσε ποτέ να κατανοήσει πού οφείλεται η τελειότητά τους.
Έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και έχουν γεμίσει ολόκληροι τόμοι και μερικοί φανατικοί έφθασαν σε σημείο παραφροσύνης ψάχνοντας να βρουν το μεγάλο μυστικό στη βαφή των βιολιών της εποχής εκείνης.

Άλλοι προσπάθησαν να ανακαλύψουν αριθμητικές αναλογίες και άλλοι να συσχετίσουν την ποιότητα του ήχου των βιολιών με τις καμπυλότητες και άλλα στοιχεία του σχήματός τους. Και άλλοι αναζητούσαν το είδος των δένδρων από το ξύλο των οποίων φτειάχνονταν τα βιολιά.

΄Ολη η θαυματουργή τεχνολογία του εικοστού και εικοστού πρώτου αιώνα δεν είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τα μυστικά ενός τεχνίτη, του Αντόνιο Στραντιβάρι, του κατασκευαστή τους.

Όπως κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει το μυστικό των χρωμάτων των κλασσικών ζωγράφων.

Και όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις των ανεξήγητων μυστηρίων αυτό που διαφεύγει είναι το εντελώς προφανές. Είναι η ιστορία που λένε για τον ελέφαντα και τους σοφούς.

Δεν μπορείς να κομματιάσεις τα πράγματα, να τα κάνεις νούμερα και να εξακολουθείς να τα βλέπεις. Μοιραία ο ελέφαντας θα χαθεί από τη θέασή σου και θα βλέπεις ανάλογα με την εξειδίκευσή σου, το ένα ή το άλλο κομμάτι. Δεν θα είσαι σε θέση να δεις παρά στον καθρέπτη της εξειδίκευσής σου.

Όπως γράφει στο βιβλίο του «Η κβαντική Επανάσταση» ο Victor Weissekopf:

«Από την άποψη της φυσικής μια σονάτα του Μπετόβεν είναι μια πολύπλοκη ημιπεριοδική ταλάντωση μορίων του αέρα.
Από την άποψη της φυσιολογίας είναι μια περίπλοκη διαδοχή νευρικών ώσεων.Ιδού όλα όσα μπορεί να πει η επιστήμη για μια σονάτα». .
Και συνεχίζει:
«Μέσα στην επιστημονική τάξη, όταν κανείς έχει πραγματοποιήσει αυτές τις δύο περιγραφές, έχει αποκτήσει μια πλήρη ερμηνεία.
Ο καθένας θα αναγνωρίσει όμως,ότι αυτή η ερμηνεία δεν περιέχει τα στοιχεία του φαινομένου που θεωρούμε ως τα πλέον προσήκοντα σε σχέση με μια σονάτα»
Είναι η αμεσότητα και η αποκαλυπτική φύση που λείπει από την εξειδικευμένη, τη μαθημένη λογική που την εμποδίζει να βιώνει την ουσία των πραγμάτων.
«Έτσι συνάγεται το συμπέρασμα ότι η μονόπλευρη ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης έχει εξοστρακίσει σημαντικές και πολύτιμες πλευρές της ανθρώπινης εμπειρίας, και ότι δημιούργησε έναν άνθρωπο αλλοτριωμένο, σε έναν κόσμο κυριαρχούμενο από την επιστήμη και την τεχνολογία»,
είναι η διαπίστωση του παραπάνω φυσικού στο ίδιο βιβλίο.
Και προς επιβεβαίωση παρατίθεται η απάντηση ενός διάσημου μαθηματικού όταν του ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για μια συναυλία: ανέφερε τον αριθμό των φθόγγων που είχαν ακουσθεί.

Η Φρικιαστική Αφέλεια των Τεχνοεπιστημόνων
Ο φυσικός Victor Weissekopf στο βιβλίο του «Η κβαντική Επανάσταση» γράφει σχετικά με την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας στην οποία είχε άμεση συμμετοχή:.
«Επιστρέφοντας στα παλιά, θα έλεγα ότι θα ήμουν υπερήφανος σήμερα αν είχα
αρνηθεί να το κάνω, αν απλώς είχα την ιδέα για κάτι τέτοιο εκείνη την εποχή.
Αλλά αυτό δεν μου πέρασε καν
από το μυαλό μου τότε, γιατί το πρόβλημα
δεν ετίθετο με τέτοιους όρους»
Και συνεχίζει:
«Είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι του 1945 δύο ατομικές βόμβες εξεράγησαν σε ιαπωνικές πόλεις σκοτώνοντας και ακρωτηριά-ζοντας περισσό-τερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Η πρώτη βόμβα έθεσε τέρμα στον πόλεμο. Έτσι νομίζαμε....Με την έκρηξη της δεύτερης, όμως, συγκλονίστηκα».
Και καταλήγει:

«Σαράντα χρόνια αργότερα φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμασταν πολύ αφελείς. Υπάρχουν σήμερα σχεδόν πενήντα χιλιάδες βόμβες, αρκετές για να εξαφανίσουν εκατό φορές τη Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη!
Αυτό που δεν φανταζόμασταν ήταν ότι έτσι άρχιζε μια νέα εποχή στην πολιτική ιστορία της ανθρωπότητας. Μια εποχή την οποία οι επόμενες, αν η καταστροφή ενός πυρηνικού πολέμου δεν εξαφανίσει εξ ολοκλήρου το ανθρώπινο γένος, θα κρίνουν ως μια σοβαρή περίπτωση μαζικής παραφροσύνης»..
Η κατάσταση της αφέλειας των ανθρώπων με τις εξειδικευμένες λογικές και της χρησιμοποίησής τους για αλλότριες σκοπιμότητες που περιγράφει ο Weisskopf παραπάνω εκτείνεται, κρίνοντας από τη σημερινή κατάσταση των πραγμάτων, σ΄όλους τους τομείς της εξειδικευμένης λογικής.
.
Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες βρίσκονται στο επίκεντρο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, των τάσεων και των συγκρούσεών της.
Τις περισσότερες, όμως, φορές, εγκλωβισμένοι στον ιστό του αδυσώπητου ανταγωνισμού, κλείνουν τα μάτια μπροστά στην κατάσταση αυτή, ή αδυνατούν να την αντιληφθούν, με συνέπεια να χρησιμοποιούνται για τη μία ή την άλλη τάση, στην μία ή την άλλη σύγκρουση, στο όνομα μιας απρόσωπης και απόλυτης γνώσης, αλλά συχνά με όψη φρικιαστική.
.
Η Επίκληση στις Αυθεντίες και η Εγκεφαλική Πλύση
Η επίκληση στις αυθεντίες για την επίλυση των προβλημάτων και την κάλυψη των αναγκών με την απομόνωση του ανθρώπου από την πηγή των πληροφοριών που συνεπάγεται, κάνει δυνατή την εγκεφαλική πλύση του ανθρώπου.

Μέσω της μοναδικής άποψης των αυθεντιών που προβάλλεται από τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης» ο νους χάνει την ικανότητα να διακρίνει, καθώς στερείται της βασικής λειτουργίας του της σύγκρισης και ατροφεί η ικανότητά του για λογική σκέψη.
.
Οι Συνέπειες
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές συνέπειες της παραπάνω μεθόδευσης καταστολής της λογικής σκέψης των ανθρώπων αποτελεί η σημερινή παράνοια στον κόσμο της πολιτικής.
Έτσι, για παράδειγμα:
- Η χώρα η οποία εξαπέλυσε πυρηνικές βόμβες εξαπολύει πόλεμο για να μην εξαπολυθούν πυρηνικές βόμβες απ΄αυτούς που δεν τις εξαπέλυσαν.
- Η χώρα που έχει σχεδόν το μονοπώλιο παραγωγής και εξαγωγής οργάνων βασανισμού ηγείται σταυροφορίας για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
- Η χώρα που ευθύνεται για την εγκαθίδρυση διδακτοριών σ΄όλο τον κόσμο αναλαμβάνει δράση για την αποκατάσταση των ελευθεριών.
- Η χώρα που εκλάπη από τους αυτόχρονες κατοίκους της αναλαμβάνει εκστρατεία εκπολιτισμού της κοιτίδας του πολιτισμού.

Η Αντιμετώπιση του Ανθρώπου ως Αγέλης
Οι πολλές βαθμίδες, στάθμες και οπτικές της πραγματικότητας που αντιστοιχούν στις πολλές ποιότητες του νου των ανθρώπων οι οποίες και δημιουργούν αυτές τις πραγματικότητες, συρρικνώνονται σε μία ή δύο ανταγωνιστικές εκδοχές που παρουσιάζουν οι κυρίαρχες τεχνοκρατικές ομάδες.
.
Αγνοούνται οι ατομικές ευαισθησίες και τα ατομικά χαρακτηριστικά που κάνει κοινωνικά και βιολογικά κάθε ανθρώπινο ον μοναδικό και ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως μέλος αγέλης.
Έτσι, μπορούν και υιοθετούνται υπεραπλουστευμένες λύσεις, γίνονται δυνατές συλλογικές λύσεις και παραγωγή «αγαθών» για μαζική κατανάλωση.
Και η λίστα της παράνοιας δεν έχει τελειωμό.

Ξεσκαρτάρισμα των Σκουπιδιών Γύρω μας
Από την ιστοσελίδα International Research Group:
"Οι περισσότεροι αλλοπαθητικοί ιατροί θέλουν να διαιωνίζουν την αρρώστια από την οποία εξαρτώνται τα οικονομικά της δουλειάς τους και όχι να προωθούν την υγιεία, η οποία θα τους ωθούσε έξω από την επιχείρηση της αρρώστιας.
Οι αληθινοί γιατροί εστιάζουν στην αυτουπευθυνότητα και την αυτοθεραπεία του βιολογικού συστήματος.
.
Οι περισσότερες εκφυλιστικές αρρώστειες που υπάρχουν σήμερα δεν υπήρχαν τον 19ο αιώνα. Υπάρχουν ως συνέπεια του βασικού «παραδείγματος» που κυβερνά σήμερα την τεχνοκρατική κοινωνία και το αλλοπαθητικό φαρμακευτικό σύστημα.
.
Φυλαχτείτε από μελέτες «της αλεπούς που φυλλάει το κοτέτσι» που γίνονται από οποιαδήποτε οντότητα για τον εαυτό της ή τα προϊόντα της. Όλες αυτές οι μελέτες είναι ανταγωνισμός και δεν έχουν ούτε επιστημονική ούτε ηθική αξία.
.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι παρασκευαστές εμβολίων είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα, μελέτες για τη φθορίωση του νερού που στηρίχθηκαν από προμηθευτές φθορίου, μελέτες για την ασπαρτάμη από τους παρασκευαστές της, κ.λ.π.
Οι αληθινές λύσεις προβλημάτων έχουν προσωρινή ύπαρξη, αφού το πρόβλημα λύνεται. Αν ένας οργανισμός επίλυσης προβλημάτων υπάρχει για πολύ χρόνο, υπάρχει για ίδιο όφελος και δεν ενδιαφέρεται να
λυθεί το πρόβλημα, η λύση του οποίου θα σήμαινε το τέλος της ϋπαρξής του.

Οι οργανισμοί αυτοί δεν έχουν πραγματική φερεγγυότητα ή ισχύ σε σχέση με το αρχικό πρόβλημα ή τη λύση του, αλλά μόνον λειτουργούν για ίδιο όφελος, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια ενός κοινού που έχει υποστεί εγκεφαλική κάκωση και δεν θέλει να δει.
.
Όλα τα νομοθετικά σώματα υπάρχουν για τη δική τους ωφέλεια και δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες, όπως υποκρίνονται. Ανταγωνισμός συμφερόντων και συμφέρονται επιχειρήσεων είναι στενά συνδεδεμένα μ΄αυτούς που νομοθετούν.
Έτσι οι περισσότεροι νόμοι έχουν γίνει όχι για το συμφέρον των πολιτών αλλά για το συμφέρον των επιχειρήσεων.
Όταν ιδρύθηκαν οι ΗΠΑ υπήρχαν τέσσερις μόνον νόμοι κοινού δικαίου και όλα λειτουργούσαν πολύ καλά και οι άνθρωποι ήταν έντιμοι. Σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια επιχείρηση και έχει εκατοντάδες χιλιάδες νόμους.
.
Οι νόμοι δεν είναι λύσεις σε προβλήματα. Η αυτοϋπευθυνότητα για την οποία δεν προβλέπουν οι σύγχρονοι νόμοι, είναι η λύση.
Αληθινά νομοθετικά σώμτα πρέπει να στελεχώνονται με απλούς πολίτες που δεν έχουν επενδεδυμένα συμφέροντα.
Σήμερα οι νομοθέτες πληρώνονται απ αυτούς που υποτίθεται ότι ρυθμίζουν.
Αυτό είναι ανήθικο και ανταγωνισμός συμφερόντων που γίνεται ανεκτό από μια εκφυλισμένη κοινωνία" .
.
Τρόποι Προφύλαξης - Ξυπνώντας από τη Νάρκη
Στο
Τα Παλάτια και ο Γυμνός Βασιληάς σχολιάστηκε
- ο σκοταδισμός που προκύπτει από τη μόλυνση των πληροφοριών και την παραπληροφόρηση,
- εντοπίστηκε η ανάγκη για αμφισβήτηση και επαγρύπνιση των κάθε λογής επιστημονικοφανών δηλώσεων και διαφημίσεων και
- γιατί δεν έχουν θέση οι γενικότητες και οι διαφημίσεις για θαυματουργά φάρμακα ή άλλα «αγαθά».

Εντοπίστηκε ότι
  • όλα τα συμπεράσματα και όλες οι δηλώσεις έχουν μια περιοχή ισχύος, καθώς οποιαδήποτε συμπεράσματα ή οποιαδήποτε δήλωση δεν είναι παρά η απάντηση σε κάποια ερώτηση η οποία, όμως, αρκετές φορές αποκρύβεται ή συγκαλύπτεται.
  • Ο εντοπισμός της ερώτησης αυτής απαιτεί να μελετήσει κανείς και τα ψιλά γράμματα στα προσπέκτους και τα πιστοποιητικά και να θέσει ερωτήματα σχετικά με το σχεδιασμό των πειραμάτων ή τη δειγματοληψία των δειγμάτων και των στατιστικών στα οποία βασίστηκαν τα συμπεράσματα.

«Με όλα τα σκουπίδια γύρω μας πώς θα προστατευτούμε ώστε να μην ναρκωθούμε και κουταθούμε; Μπορούμε να αποκτήσουμε ανοσία στην εκτεταμένη επιδημία άνοιας που ενσκήπτει κάθε χρόνο με ακρίβεια ρολογιού την κοινωνία μας;» είναι ένα απόσπασμα από άρθρο στην ιστοσελίδα Leading Edge International Research Group με θέμα “ Waking Up from the trance” (Ξυπνώντας από την Νάρκη).

Και συνεχίζει:

«Τι γνωρίζω και πώς το γνωρίζω;Από ποιά πηγή παίρνω τις
πληροφορίες μου;
Πώς αναγνωρίζω μια “βρωμοδουλειά

Παρακάτω παρατίθενται κάποια αποσπάσματα για τους τρόπους προστασίας που προτείνονται στην παραπάνω ιστοσελίδα.

«Όταν ακούτε ή διαβάζετε δηλώσεις όπως “οι γιατροί λένε“ ή οι “ειδήμονες
συμφωνούν
” αυτό που υπονοείται είναι ότι όλοι οι γιατροί λένε ή ότι όλοι οι ειδήμονες συμφωνούν.
Διερωτηθείτε και ρωτήστε τους: «έχετε μιλήσει με κάθε γιατρό ή κάθε ειδικό στον πλανήτη»;.
Ομοίως, όταν ακούτε την έκφραση ”κανείς δεν ξέρει“ ή “δεν είναι γνωστή η θεραπεία“ ή “δεν υπάρχει ένδειξη για κάτι“, διερωτηθείτε και πείτε τους:
"κανείς που γνωρίζεις δεν γνωρίζει “ ή “καμιά θεραπεία που γνωρίζεις“ "καμμιά ένδειξη που έχεις;“

Αντικαταστείτε το «όλοι» με το «μερικοί». Μερικοί γιατροί συμφωνούν» ή "μερικοί ειδήμονες λένε» και θάχετε την αληθινή εικόνα. .
Αναζήτηση του Ποιός και Γιατί Ερευνά

«Φυλαχτείτε από μελέτες πληρωμένες απ΄αυτούς που έχουν επενδεδυμένο συμφέρον σε μια αμφισβητούμενη περιοχή όταν καταλήγουν σε μη αλλαγή του status quo.
.
Φυλαχτείτε από τις «συμβουλές» ινστιτούτων για θέματα ή προβλήματα τα οποία πρέπει να συνεχίζουν να υφίστανται προκειμένου να υπάρχουν τα ινστιτούτα.
Όλες οι πληρωμένες ερευνητικές «μελέτες» είναι μόνον ψευδής επιστήμη και ανταγωνισμός συμφερόντων (αμερικανικός οδοντιατρικός σύλλογος, αμερικανικός αντικαρκινικός σύλλογος, αμερικανικό εθνικό ίδρυμα ερευνών, ίδρυμα Rockfeller, κ.λ.π.).

Αυτοί που βγάζουν χρήματα από ένα πρόβλημα χρειάζονται το πρόβλημα για να συνεχίσουν να υπάρχουν σ΄αυτή την κοινωνία».
.