Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

11.10.11

Έκκληση για Βοήθεια
Μια έκκληση για μια τραγική χώρα.
Μια έκκληση για τους κατοίκους μιας χώρας που δεν απείλησε και δεν έβλαψε ποτέ άλλη χώρα.
Μια έκκληση για τους κατοίκους μιας χώρας που ήταν βοηθός και χορηγός για πολλές άλλες χώρες.

Μια έκκληση για τη Λιβύη και τους κατοίκους της.

Η «ανθρωπιστική» επιχείρηση «προστασίας των αμάχων» αποδεκατίζει τους αμάχους της, εξαθλιώνει τους επιζώντες της. (1)

Γι αυτό, ίσως, είναι αργά να κάνουμε κάτι.

Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι για κάποιους άλλους: για τα μακελεμένα παιδιά της Λιβύης.

Η «ανθρωπιστική» επιχείρηση «προστασίας των αμάχων» μακελεύει μικρά παιδιά και τα αφήνει αβοήθητα.
Βομβαρδίζει τα σπίτια τους και τα νοσοκομεία τους και τα αφήνει χωρίς την παραμικρή βοήθεια να απαλύνει τον πόνο τους.

Μια μικρή μόνον ιδέα το παρακάτω βίντεο από την πολιορκία των "ανθρωπιστών" και των «επαναστατών» τους στη Σύρτη της Λιβύης.

Η Σύρτη είναι μια πόλη εκατό πενήντα χιλιάδων κατοίκων την οποία εδώ και ένα μήνα τη βομβαρδίζουν συνεχώς και την έχουν αποκλείσει από κάθε προμήθεια.

Εκτιμάται ότι οι τόνοι των βομβών που έχουν πέσει μέχρι τώρα στην πόλη της Σύρτης υπερβαίνουν τους 40 τόνους που έπεσαν στην Γκερνίκα, βλ. Ο Νατοϊκός βομβαρδισμός στη Σύρτη: Η νέα Γκερνίκα

Ατσαλώστε την καρδιά σας και δείτε το πριν το κατεβάσουν όπως τα υπόλοιπα που δεν αρέσουν στους «ανθρωπιστές».

Σ΄αυτά τα παιδιά που βλέπετε στο βίντεο δεν είναι δυνατόν να παρασχεθεί καμία βοήθεια να απαλύνει τη φρίκη που βιώνουν.

Οι «ανθρωπιστές» της «προστασίας των αμάχων» βομβάρδισαν τα σπίτια τους και τα νοσοκομεία τους.
Έχουν αποκλείσει την πόλη τους και δεν υπάρχουν φάρμακα και τροφή, δεν υπάρχει ρεύμα και καύσιμα. Δεν μπορούν να τους παράσχουν καμιά ανακούφιση.

Ο ερυθρός σταυρός δεν πήγε να βοηθήσει για λόγους ασφαλείας.

Αυτά τα παιδιά παραμένουν αβοήθητα στο φρικτό μαρτύριό τους!
Τον εικοστό πρώτο αιώνα!
Στο όνομα της προστασίας τους!
Πόσο φριχτό κάναμε τον κόσμο που ζούμε!

Ένας ανεξάρτητος ρεπόρτερ και μια blogger μας κάνουν έκκληση να βοηθήσουμε:

Ο δημοσιογράφος Morris Herman κάνει έκκληση στο παρακάτω βίντεο να τηλεφωνήσουμε στον ερυθρό σταυρό και στις ιατρικές διεθνείς οργανώσεις να συνδράμουν.Στο τέλος του βίντεο δίνονται τηλεφωνικοί αριθμοί για επικοινωνία.και το email libya @arraitv.sy για συνεννόηση,
βλ. και Urgent appeal for Sirte: what we all can do to help

Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφει την κατάσταση στις διάφορες πόλεις της Λιβύης σήμερα.
Όπως αναφέρεται στο βίντεο οι περισσότερες πόλεις στη Λιβύη είναι υπό τον έλεγχο του νόμιμου καθεστώτος της Λιβύης.Σε σχόλιό του κάτω από το βίντεο καλεί όσους ενδιαφέρονται για τη Λιβύη να συγκεντρωθούν έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας της πόλης τους και να ζητήσουν την παρέμβαση της Ρωσίας για να σταματήσει ο βομβαρδισμός της Σύρτης και της Λιβύης.

Η blogger Αlexandra Valiente απευθύνεται, βλ. UNIVERSAL APPEAL FOR ASSISTANCE IN GETTING HUMANITARIAN AID INTO LIBYA, σε ανθρώπους σε κυβερνητικές θέσεις σε διάφορα κράτη να ανοίξουν διπλωματικές διόδους για να μπορέσει να φθάσει στη Λιβύη ανθρωπιστική βοήθεια και τους καλεί να επικοινωνήσουν μαζί της στο libya360@live.com

Στην ιστοσελίδα της Libya 360° μπορεί να βρει κανείς συνεχή ροή για ό,τι συμβαίνει στη Λιβύη και τις σκοπιμότητες πίσω από τον πόλεμο.
Η ιστοσελίδα αυτή είναι τμήμα της ευρύτερης ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ιστοσελίδάς της EPHEMERIS 360°

Βλ. και:
- Λιβύη (5) – Μια «Επαναστατική» Ομιλία και μια Αποκαλυπτική Συνέντευξη
_____________________________________________________
(1) Υπενθυμίζουμε το "ανθρωπιστικό" έργο έτσι όπως το ομολογούν οι ίδιοι οι "ανθρωπιστές" σε σύναξή τους στην οποία παρέστη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας και το μετέφερε ως αυτήκοος μάρτυρας:
"Αμερικανοί και σύμμαχοι ομολογούν κυνικά ότι Αφγανιστάν και Ιράκ είναι απλώς μαθήματα για να οργανώσουν καλά τις ένοπλες δυνάμεις τους Κατά το δόγμα, οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους πρέπει να αναλάβουν προληπτική στρατιωτική δράση να εξουδετερώνουν κάθε πιθανή απειλή.
Θα καταλαμβάνουν «εχθρικές προς την παγκοσμιοποίηση» χώρες, θα τις αφοπλίζουν και θα εγκαθιδρύουν καθεστώς κατοχής, ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια στην πρόσβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στις περιοχές με πόρους ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντά τους.
ΚΑΤΑΡΓΕΙ το αμερικανικό αυτοκρατορικό δόγμα την εθνική κυριαρχία και το διεθνές δίκαιο, διότι πάνω απ' όλα είναι το «ζωτικό συμφέρον  των ΗΠΑ» και τίποτε άλλο...
Τα αμερικανικά εφιαλτικά σενάρια προβλέπουν και την εξαφάνιση αντιφρονούντων λαών από προσώπου Γης, με νέα αποτελεσματικά όπλα, χωρίς να αποκλείονται και τα πυρηνικά!" Βλ. ΗΠΑ: ΑΡΧΙΣΕ ο Γ' Παγκόσμιος, Ελευθεροτυπία, 13।12।2003 - Αυτήκοος μάρτυρας η ΚΥΡΑ ΑΔΑΜ