Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

18.8.10

«Kατευόδιο» στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό και τη Μoσάντ και μια Δήλωση προς τους Ελληνες Πολιτικούς

. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
"Οι πολίτες του κόσμου που υπογράφουμε καλούμε
τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να ακυρώσει τη συμμετοχή
του Ισραήλ στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνου το 2012"
http://www.PetitionOnline.com/12101982/petition.html

«Έφυγε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός;» ρώταγε σήμερα το πρωί δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού του Σκάι,
(την ώρα που ισραηλινά αεροπλάνα επιχειρούν πάλι στη λωρίδα της Γάζας, βλ. Εδώ
και στην Αίγυπτο κατάσχεται πλοίο από το Ισραήλ γεμάτο εκρηκτικά, βλ. Εδώ).«Κανείς δεν ξέρει» απάνταγε συνεργάτις του.
«Πάντως μέχρι τα μεσάνυχτα ήταν εδώ» συμπλήρωσε.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μπορεί να έφυγε.
Το ερώτημα είναι αν έφυγε μαζί του και η Μοσάντ. Τα πρόσθετα στελέχη της που οργάνωσαν την ασφάλεια του πρωθυπουργού τους στην Ελλάδα. Όχι τα μόνιμα παρεπιδημούντα στη χώρα, όπως και σε πολλές άλλες.
Όπως δημοσιεύτηκε στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz και αναδημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία,το ταξίδι του ισραηλινού πρωθυπουργού και την ασφάλειά του στην Ελλάδα ανέλαβε η διαβόητη μυστική υπηρεσία Μοσάντ, (βλ.
Εδώ) για την οποία ακόμη και οι Τimes έχουν γράψει:
"Για τη Μοσάντ, στελέχη της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών λένε: « είναι ανελέητη και ραδιούργα. Εχει την ικανότητα να επιτίθεται στις δυνάμεις των ΗΠΑ και να το κάνει να μοιάζει με παλαιστινιακή / αραβική ενέργεια ", βλ. Washington Times .
. «Εξέπληξαν τις ελληνικές αρχές οι μέθοδοι του προσωπικού ασφάλειας του ισραηλινού πρωθυπουργού, όπως αιφνιδιαστικές αλλαγές του προγράμματος, κ.α», ειπώθηκε από τη συνεργάτιδα του δημοσιογράφου.
Η συνεργασία της Ελλάδας και του Ισραήλ εκτός από τον τομέα της ασφάλειας, θα επεκταθεί και στον τουρισμό και στον οικονομικό τομέα, μας πληροφόρησαν.
.
Δεν μας πληροφόρησαν ότι Ισραηλινοί έφηβοι τουρίστες είναι ανεπιθύμητοι στα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Όπως αναφέρεται σε άρθρο ισραηλινής εφημερίδας:.
"Τρεις ομάδες ισραηλινών νεαρών προκάλεσαν έκτροπα και σημαντικές υλικές ζημιές σε διαδοχικά ξενοδοχεία της Ιου στα οποία μεταφέροντο από το ένα στο άλλο τις οποίες και αρνήθηκαν να πληρώσουν χλευάζοντας και απειλώντας (έπαιρναν τους κρουνούς πυρόσβεσης και σκέπαζαν τα πάντα με αφρό, κ.α) και τελικά εκδιώχθηκαν από όλα τα ξενοδοχεία ως ανεπιθύμητοι", βλ. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3922387,00.html
(Τα ισραηλινά ΜΜΕ το ανέφεραν, τα ελληνικά όχι).
.
Ούτε μας είπαν ότι ακόμη και το Χάβαρντ, η υπηρεσία διαχείρησης της περιουσίας του, πούλησε όλες τις μετοχές ισραηλινών εταιριών που είχε, βλ. Harvard University fund sells all Israel holdings.

Την έλευση του ισραηλινού επισκέπτη την είχαμε καλωσορίσει σε προηγούμενη ανάρτηση, βλ. Έφηβες Κρατικοί Εκτελεστές στο Ισραήλ – To Όνειδος των Ισραηλινών Κρατούντων - Ένα Βίντεο που μας Αφορά Όλους.Ως “κατευόδιο” στον «υψηλό» επισκέπτη και της, ας ελπίσουμε, αποχωρούσας Mοσάντ, αφιερώνουμε εξαιρετικά, πρόσθετο κείμενο για τα επιτεύματά της διεθνώς από άρθρο στο ιστολόγιο S T R A T E G Y - G Ε O P O L I T I C S που παρατίθεται στο τέλος της ανάρτησης.
Στους έλληνες πολιτικούς και πολιτευτές παντός χρώματος και απόχρωσης απευθύνουμε μια δήλωση
.Σε όλους σας. Μερικοί βγάλατε αιχμηρά ανακοινωθέντα να τα διαβάσουμε στις εφημερίδες. Κανείς σας δεν έκανε το παραμικρό να εμποδίσετε αυτή την διαπόμπευση του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας.
Τη δική σας διαπόμπευση. Γιατί οι δικές σας ενέργειες δεν θεωρούμε ότι μας αντιπροσωπεύουν.
Εσείς φωτογραφηθήκατε μαζί τους κάτω από αυτά που μας λέτε ότι είναι τα ιερά και τα όσια της πατρίδος.
.
[Μπορεί να δει κανείς σχετική φωτογραφία εδώ (που παραπέμπει το κείμενο Σύσφιξη σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ").
Στο ιστολόγιο αυτό αποφεύγουμε φωτογραφίες με βάναυσα θέματα].
.
Άλλωστε αρκετοί από μας δεν έχουμε ποτέ προσέλθει στις εκλογές σας.
Οι δικές σας ενέργειες όμως μας επηρεάζουν.
Και κάτι πρέπει να κάνουμε.

Υπομείναμε την κατά παράβαση των καθηκόντων της εκκωφαντική σιωπή της ελληνίδας επιτρόπου στην ευρωπαϊκή ένωση για θέματα ναυτιλίας, όταν οι Ισραηλινοί παραβίαζαν με τον πιο βάναυσο τρόπο τη διεθνή συνθήκη καταπολέμησης παράνομων πράξεων κατά της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας (SUA), την οποία το Ισραήλ έχει υπογράψει και επικυρώσει πολύ πρόσφατα (1). .
Αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.
Κύριοι,
μέχρι σήμερα αρκετοί από μας είμασταν συνεπείς στις λεγόμενες πολιτειακές υποχρεώσεις και πληρώναμε τους κρατικούς φόρους παρόλους τους ενδοιασμούς μας για τη χρήση των χρημάτων μας, μερικοί απλά για να μην έχουμε παρε - δώσε μαζί σας, να μας ξεφορτώνεστε.

Τώρα, όμως, μας βάζετε δύσκολα, πολύ δύσκολα.
Θα σκεφτούμε πως να μην πάρετε δεκαράκι από μας.
Φτειάχτε όσα σώματα καταπολέμησης θέλετε.
Προσλάβατε όσους επιστήμονες με διδακτορικά θέλετε να μας πάρουν στο κατόπιν.
Θα βρούμε τρόπους να μαστε και μεις νομότυποι στην φοροαποφυγή μας,όπως και οι προστατευόμενοί σας.
Θα ενδιατρίψουμε στον φορολογικό κώδικα κι ας τον απεχθανόμαστε και δεν τον ακουμπούσαμε μέχρι τώρα.
Καιρός να κάνουμε και μεις δωρεές.
Και θα σκεφτούμε πως θα απεμπλακούμε γενικότερα από σας.
.
Απόσπασμα από άρθρο στο S T R A T E G Y - G Ε O P O L I T I C S


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δράση της Μossad

Στο βιβλίο του ο Gordon Thomas επικαλείται συνομιλίες με τέως αρχηγούς και ανώτερα στελέχη της CIA, της βρετανικής ΜΙ5 και ΜΙ6, της γερμανικής BND, όσο και της Mossad, για να καταγράψει τη μυστική δράση της ισραηλινής υπηρεσίας: από τη κλοπή στρατιωτικών πληροφοριών και τεχνολογίας μέχρι τη λαθραία εξαγωγή από τις ΗΠΑ σχάσιμου υλικού για την κατασκευή ατομικής βόμβας (υπόθεση Shapiro).
.
Πράκτορες της Μossad παρακολουθούσαν το φορτηγό με τα εκρηκτικά στη Βηρυτό, που προοριζόταν να ανατινάξει το διοικητήριο των Αμερικανών Πεζοναυτών το 1983, αλλά -παρά τη συμφωνία συνεργασίας- δεν προειδοποίησαν τη CIA, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 241 Αμερικανοί στρατιώτες.
Αμερικανοεβραίος στέλεχος μυστικής υπηρεσίας ο Jonathan Pollard, διοχέτευε επί πολλούς μήνες στους Ισραηλινούς άκρως απόρρητα έγραφα και φωτογραφίες δορυφόρων, πριν συλληφθεί και καταδικασθεί σε ισόβια.
Μεταξύ πλείστων άλλων υπέδειξε και το δωδεκαμελές κλιμάκιο της CIA στη Νότιο Αφρική, το οποίο η Mossad κατέδωσε στις νοτιοαφρικανικές υπηρεσίες.

Ο Gordon Thomas περιγράφει ακόμα πως το FBI είχε προσεγγίσει Ισραηλινό κατάσκοπο στο κορυφαίο κλιμάκιο της αμερικανικής εξουσίας, αλλά η επιχείρηση παρέλυσε όταν διαπιστώθηκε ότι ισραηλινές υπηρεσίες είχαν υποκλέψει ερωτικά τηλεφωνήματα του Προέδρου Clinton στη Monica Lewinski, που ήγειραν την απειλή πολιτικού εκβιασμού.

Στελέχη της Μοσάντ, στις συνομιλίες τους με τον συγγραφέα εξήραν τη βοήθεια στο έργο της από ομόθρησκους εθελοντές (Sayanim) στις χώρες δράσεως των πρακτόρων της (Katsa), οι οποίοι παρέχουν πληροφορίες, κρησφύγετα και άλλες διευκολύνσεις στα στελέχη της Mossad, ή λειτουργούν ακόμα κι ως φορείς παραπληροφόρησης, συμβάλλοντας στην παροιμιώδη αποτελεσματικότητά της ισραηλινής υπηρεσίας.
Γραμμένο με συμπάθεια και ενίοτε με θαυμασμό για ορισμένους βετεράνους της Mossad, το βιβλίο δεν αποκρύπτει τίποτε από τη (γνωστή στον συγγραφέα) δράση και τις μεθόδους της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ.

Αναφέρεται έτσι και στην κλοπή 200 εκατομμυρίων δολαρίων της CΙΑ, προερχόμενων από εμπόριο ναρκωτικών, που στέλνονταν μέσω τραπέζης του Βατικανού, επί Πάπα Ιωάννη-Παύλου Βοϊτίλα και του περιβόητου επισκόπου Paul Marcinkus, στην πολωνική οργάνωση Αλληλεγγύη του Leh Valesa.
Αποκαλύπτει επίσης ότι το φορτηγό αεροπλάνο της El Al που κατέπεσε το 1992 σε κατοικημένη περιοχή του Άμστερνταμ σκοτώνοντας 43 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες άλλα, μετέφερε θανατηφόρες τοξικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του Σαρίν, ενός τρομερού νευροτοξικού αερίου.
Το στοιχείο αυτό καλύφθηκε με τη σχετική παραπληροφόρηση, αλλά εκατοντάδες κατοίκων της περιοχής αρρώστησαν μετά το δυστύχημα.
Τέλος, υποστηρίζει ότι στα υπόγεια εργαστήρια του Νες Ζιόνα, Ισραηλινοί επιστήμονες έχουν προχωρήσει στην ανάπτυξη χημικών και βιολογικών όπλων, επικαλούμενος άκρως μυστική έκθεση της CΙΑ στον Αμερικανό υπουργό Αμύνης William Cohen, κατά την οποία "Ισραηλινοί βιολόγοι προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα γονίδια ορισμένων αραβικών φύλων και να δημιουργήσουν στη συνέχεια ένα γενετικά διαφοροποιημένο βακτηρίδιο ή ιό", με απλά λόγια, ένα βιολογικό όπλο που θα πλήττει μόνο Άραβες....
____________________________________
(1) Όπως αναφέρει και ο Γ, Δελαστίκ στο άρθρο του Να δικαστούν και εδώ οι πειρατές! :

Βάσει της Διεθνούς Συμφωνίας για την Καταπολέμηση Παράνομων Πράξεων κατά της Ασφάλειας της Ναυσιπλοΐας (SUA), την οποία το Ισραήλ έχει υπογράψει και επικυρώσει πολύ πρόσφατα, ορίζονται ως εγκλήματα διεθνούς δικαίου η διά της βίας κατάληψη πλοίου και η διάπραξη πράξεων βίας εναντίον των επιβαινόντων σε αυτό, όποιος και αν είναι ο λόγος που διαπράττονται οι πράξεις βίας - ιδιωτικός, πολιτικός, κρατικός, τρομοκρατικός.
.Το άρθρο 6.1 αυτής της Διεθνούς Συμφωνίας καθορίζει υποχρεωτικά ως χώρα εκδίκασης της υπόθεσης τη χώρα υπό τη σημαία της οποίας βρίσκεται το πλοίο που δέχθηκε την επίθεση ή επί του οποίου διεπράχθησαν οι πράξεις βίας.
.

Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει δικαίωμα να δικάσει τους Ισραηλινούς που κατέλαβαν το πλοίο "Σφενδόνη", απήγαγαν και μετέφεραν διά της βίας στο Ισραήλ όσους Ελληνες πολίτες επέβαιναν σε αυτό, όπου και τους φυλάκισαν παράνομα, ενώ βασάνισαν και ξυλοκόπησαν ορισμένους εξ αυτών.