Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

2.1.10

Ομόφωνο Ψήφισμα της Επιτροπής Υγείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να Ερευνηθεί το Σκάνδαλο της «Πανδημίας» και οι Διασυνδέσεις του ΠΟΥ


Μια ελπιδοφόρα είδηση για το νέο έτος αποκατάστασης της απλής λογικής στον τομέα της υγείας που τόσο κατάφωρα παραβιάστηκε το 2009.
Ας ευχηθούμε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ειδήσεις και για τους άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής που, επίσης, παραβιάστηκε κατάφωρα η απλή λογική.
.
Η Επιτροπή Υγείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ψήφισε ομόφωνα ψήφισμα που ζητάει να ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την επιρροή των φαρμακευτικών εταιρειών στην παγκόσμια εκστρατεία για την "πανδημία"της γρίπης των χοίρων. http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667

Το ψήφισμα εισηγήθηκε ο Δρ Wolfgang Wodarg, πρώην μέλος του SPD της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής και νυν πρόεδρος της επιτροπής υγείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
O Wodarg είναι ιατρός και επιδημιολόγος, ειδικός σε ασθένειες των πνευμόνων και την περιβαλλοντική ιατρική, ο οποίος θεωρεί την εκστρατεία του ΠΟΥ για την "πανδημία" της γρίπης των χοίρων ως "ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αιώνα."

Στην ιστοσελίδα του http://www.wodarg.de/english/2948146.html αναφέρει:

"Οι φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθηθήσουν τα πατενταρισμένα φάρμακα και εμβόλια κατά της γρίπης, επηρέασαν επιστήμονες και επίσημους οργανισμούς, υπεύθυνους για τη δημόσια υγεία να κινητοποιήσουν τις κυβερνήσεις σ΄όλον τον κόσμο και να τις κάνουν να σπαταλήσουν πόρους για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμών και να εκθέσουν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιών ανθρώπων στον κίνδυνο αγνώστου αριθμού παρενεργειών ανεπαρκώς δοκιμασμένων εμβολίων.

Οι εκστρατείες για την «γρίπη των πτηνών" (2005/06) σε συνδυασμό με την εκστρατεία για τη «γρίπη των χοίρων" φαίνεται να έχουν προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό ζημιά όχι μόνον σε μερικούς από τους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν και στους προϋπολογισμούς των κρατών, αλλά και στην αξιοπιστία και την λογοδοσία σημαντικών διεθνών οργανισμών υγείας.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης και τα κράτη -μέλη θα πρέπει να ζητήσουν άμεσες έρευνες και τις συνέπειες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο ορισμός απειλητικής πανδημίας δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτούς που εμπορεύονται φάρμακα.

Όταν τον Απρίλιο του 2009 ανακοινώθηκαν εσπευσμένα μερικές εκατοντάδες συνήθη κρούσματα γρίπης στην πόλη του Μεξικού ως η αρχή μιας νέας απειλητικής πανδημίας, οι επιστημονικές ενδείξεις για αυτήν την κρίση ήταν λιγοστές.

Παρ΄ όλα αυτά, ξεκίνησε αμέσως μια ιστορία επείγουσας κατάστασης σ΄όλο τον κόσμο, η οποία διαδόθηκε με ιδιαίτερο οίστρο από τα κινδυνολογούντα μέσα μαζικής ενημέρωσης και νομιμοποιήθηκε από την κήρυξη πανδημίας από τον ΠΟΥ, τον οργανισμό που είναι ο παγκόσμιος οργανισμό για την επιδημολογική επιτήρηση.

Και όλο αυτό, μολονότι τα προγράμματα εμβολιασμού κατά της γρίπης αποτελούν ήδη ρουτίνα στις περισσότερες χώρες. Είναι πάγια τακτική να λαμβάνονται υπόψη όλες οι αναμενόμενες ποικιλίες των ιών της γρίπης ώστε να προκύπτει ένα καλά προσαρμοσμένο πολυδύναμο εμβόλιο.

Όμως, με την εμφάνιση των κρουσμάτων στο Μεξικό, ο ΠΟΥ σε συνεργασία με ορισμένες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιστήμονές τους επανοπροσδιόρισαν τον ορισμό της πανδημίας και χαμήλωσαν το όριο συναγερμού.

Τα νέα αυτά πρότυπα ανάγκασαν τους πολιτικούς στα περισσότερα κράτη να αντιδράσουν άμεσα και να υπογράψουν εμπορικές συμφωνίες για πρόσθετα και νέα εμβόλια κατά της «γρίπης των χοίρων» και να δαπανήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για να ανταποκριθούν σε αυτό το ανησυχητικό σενάριο που προωθούσαν η Big Pharma, τα μέσα ενημέρωσης και ο ΠΟΥ.

Από τις αρχές Απριλίου του 2009 ήταν σαφές ότι αναμενόταν ένας νέος συνδυασμένος ιός γρίπης, όπως συνέβαινε σχεδόν κάθε χρόνο πριν.
Από τα πρώτα κρούσματα στο Μεξικό ήταν, επίσης, προφανές, ότι αυτός ο νέος υπότυπος ιού της γρίπης ήταν λιγότερο βλαπτικός από ό,τι τα προηγούμενα έτη.

Παρ 'όλα αυτά, η «εκστρατεία για τη γρίπη των χοίρων" μονοπωλούσε τα προγράμματα των τηλεοράσεων, τις εφημερίδες, τις υγειονομικές υπηρεσίες, τα ασθενοφόρα και τα νοσοκομεία.

Ποτέ άλλοτε δεν είχε διεξαχθεί τόσο ενδελεχής και εκτεταμένη έρευνα για ίχνη ενός ιού.
Επί πλέον, πολλές περιπτώσεις θανάτων που τύχαινε να συμπίπτουν με θετικές ενδείξεις για τον ιό H1N1 αποδίδονταν στην «γρίπη των χοίρων» και χρησιμοποιήθηκαν για να εντείνουν τον φόβο.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί, ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού ηλικίας άνω των 60 είχε ανοσία, λόγω της γρίπης στο δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα.

Η φετεινή επιδημία γρίπης, η "πανδημία", ήταν ανακούφιση για την παγκόσμια υγεία, συγκρινόμενη με τις συνέπειες από τη γρίπη τα περασμένα χρόνια.

Η περίοδος κρουσμάτων γρίπης στην Αυστραλία η οποία έχει ήδη παρέλθει μαζί με το χειμώνα στη χώρα αυτή, έχει δώσει πρόσθετα στοιχεία ότι η προσβολή με τη "γρίπη των χοίρων" προστατεύει από άλλους πιο επικίνδυνους τύπους ιών.

Εν τούτοις, παρατηρούμε ότι το φιάσκο της πανδημίας της «γρίπης των πτηνών» εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την προώθηση επικίνδυνων εμβολίων.

Τα θύματα ανάμεσα στα εκατομμύρια ανθρώπων που εμβολιάστηκαν χωρίς λόγο πρέπει να προστατευτούν από τα κράτη τους και ανεξάρτητες επιστημονικές αναφορές θα πρέπει να δώσουν στοιχεία και διαφάνεια για τα ΕΘΝΙΚΑ και -ενδεχομένως-και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ."

Ερώτημα: Τί απέγινε η επείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε το Νοέμβριο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνος Μπούτσικος σχετικά με το θέμα;

.