Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

28.7.11

O Εβραίος G. Atzmon για τo Mακελειό στη Νορβηγία: Oι Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες να Καταστείλουν τους Ισραηλινούς και Σιωνιστές Εκτελεστές Ανάμεσά μας




 Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο του γνωστού Eβραίου
μουσικού και συγγραφέα G. Atzmon με τίτλο:
Atzmon: Was the Massacre in Norway a reaction to BDS?
(ΒDS είναι το κίνημα μποϊκοτάζ του Ισραήλ) 


[Αναλυτικά στοιχεία για τις φασιστικές, σιωνιστικές καταβολές του Νορβηγού των ημερών και θέσεις στο θέμα πολλών άλλων εβραίων αντισιωνιστών οι οποίοι ηγούνται της πρωτοβουλίας για μποϊκοτάζ του Ισραήλ μπορεί να βρει κανείς στο Anti-IMF Collab. Blog]


Έμαθα χθες το βράδυ από μια ισραηλινή ψηφιακή εφημερίδα, ότι δύο ημέρες πριν από το μακελειό στο νησί Utoya,
ο ηγέτης Eskil Pedersen του AUF (Κινήματος Νεολαίας του Εργατικού Κόμματος) έδωσε συνέντευξη στην Dagbladet, τη δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας, στην οποία αποκάλυψε τι σκέφτεται για το Ισραήλ.
Στη συνέντευξη ο Pedersen δήλωσε ότι
«πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα για πιο δραστικά μέτρα εναντίον του Ισραήλ, και (ότι) θέλει ο Υπουργός Εξωτερικών να επιβάλλει οικονομικό μποϋκοτάζ κατά της χώρας."
Ο Pederson συνέχισε λέγοντας
«Η ειρηνευτική διαδικασία δεν οδηγεί πουθενά, και αν και ολόκληρος ο κόσμος περιμένει το Ισραήλ να συμμορφωθεί, δεν το κάνει.
Εμείς στη νεολαία του Εργατικού Κόμματος θα ασκήσουμε μονομερές οικονομικό εμπάργκο του Ισραήλ από νορβηγικής πλευράς. "
Το Κίνημα Νεολαίας του Εργατικού Κόμματος AUF είναι αφοσιωμένοι υποστηρικτές της εκστρατείας μποϊκοτάζ του Ισραήλ και όπως αναφέρει η εφημερίδα Dagbladet
«Η AUFείναι εδώ και καιρό υπέρ ενός διεθνούς μποϊκοτάζ του Ισραήλ, αλλά η απόφαση του τελευταίου συνεδρίου, απαιτεί η Νορβηγία να επιβάλλει μονομερές οικονομικό εμπάργκο στη χώρα και θα πρέπει να είναι αυστηρότερο από ποτέ πριν "
"Αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα ριζικό μέτρο», δήλωσε ο Pedersen, «αλλά πιστεύω ότι δίνει σαφή ένδειξη ότι έχουμε πια κουραστεί από τη συμπεριφορά του Ισραήλ, πολύ απλά".
Χθες μάθαμε επίσης ότι ο σίριαλ δολοφόνος Anders Behring Breivik εξέφραζε ανοιχτά τον ενθουσιασμό του για το Ισραήλ.
Σύμφωνα με πολλές και διαφορετικές πηγές του διαδικτύου, ο Behring Breivik έκανε τακτικές αναρτήσεις σε πολλές νορβηγικές ιστοσελίδες, ιδιαίτερα στο ιστολόγιο document.no, το οποίο διαχειρίζεται ο Hans Rustad, πρώην αριστερός δημοσιογράφος.
Ο Hans Rustad είναι εβραίος, ιδιαίτερα φιλοσιωνιστής και προειδοποιεί συνεχώς για «Ισλαμιστική» βία και άλλα κοινωνικά προβλήματα τα οποία ο ίδιος θεωρεί ότι συνδέονται με τη μετανάστευση μουσουλμάνων.

Οι πιο παρατηρητικοί ανάμεσά μας παρακολουθώντας το ακραία ισλαμοφοβικό Harry’s Place του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλα εβραϊκά φιλοπόλεμα σιωνιστικά ιστολόγια,
γινόμαστε όλο και πιο ενήμεροι μιας ολοένα και πιο διάχυτης τάσης των Jerusalemite ψηφιακών εφημερίδων οι οποίες- φαινομενικά – θέλουν να δώσουν την εντύπωση της «συσπείρωσης για την διατήρηση του δυτικού πολιτισμού», και της «υπεράσπισης των δημοκρατικών αξιών».

Για προφανείς λόγους, οι ιστοσελίδες αυτές επικεντρώνονται αποκλειστικά στο «πρόβλημα του Ισλάμ» και
τις «προβληματικές και αντιδραστικές» κοινότητες και πολιτικές των μουσουλμάνων μεταναστών,
ενώ παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, προπαγανδίζουν ανελέητα και βίαια τη σιωνιστική ατζέντα.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι άλλοι μετανάστες εμφανίζονται σε αυτές τις ιστοσελίδες ως «αβλαβείς» ή ότι «συνεισφέρουν θετικά στην κοινωνία» - δεν θα βρείτε το Hans Rustad ή το Harry Place να επικρίνουν τα εβραϊκά λόμπι, η την καταστρεπτική επίδραση του Lord Levy ή των Ρώσων ολιγαρχών στον «δυτικό πολιτισμό»ή στις« δημοκρατικές αξίες»..

Ο Gordon Duff έγραψε χθες στο "οι Βετεράνοι Σήμερα" ότι
"το παγιδευμένο αυτοκίνητο φέρει την υπογραφή μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών. Κανείς άλλος δεν εμπλέκεται με τέτοια πράγματα. "

Και πράγματι είναι αρκετά εμφανές ότι ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους, και μια επιχείρηση τέτοιας πολυπλοκότητας
δεν είναι κάτι που μπορεί να φέρει σε πέρας με τόση ευκολία ένας μη ειδικός.
Θα χρειαζόταν σίγουρα κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις, και το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι
ποιος θα του παρείχε αυτές τις γνώσεις και μια τεράστια ποσότητα θανατηφόρων εκρηκτικών;

Δεν είμαι σε θέση προς το παρόν να θέσω με σιγουριά το δάχτυλο στο Ισραήλ, στους πράκτορές του, ή στους sayanim του - αλλά συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία μαζί και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυνατότητες μπορώ να υποθέσω ότι ο Anders Behring Breivik μπορεί πράγματι, να ήταν Sabbath Goy.

Μέσα στην ιουδαϊκή εγκόσμια-κοινωνική νοοτροπία, ο Sabbath Goy, υπάρχει απλά για να εκτελέσει κάποιες μικρότερης εμβέλειας ενέργειες τις οποίες οι Εβραίοι δεν μπορούν να αναλάβουν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

Αλλά στη Σιωνισμένη πραγματικότητα στην οποία δυστυχώς ζούμε,
ο Sabbath Goy σκοτώνει για λογαριασμό του εβραϊκού κράτους.
Μπορεί να το κάνει ακόμη και εθελοντικά.

Όντας λάτρης του Ισραήλ, ο Behring Breivik φαίνεται να αντιμετώπισε τους συμπατριώτες του με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει ο Ισραηλινός Στρατός τους Παλαιστίνιους.

Αρκετά λυπηρό και καταστροφικό, στο Ισραήλ ο Behring Breivik βρήκε μερικούς ενθουσιώδεις οπαδούς ο οποίοι εξήραν τη δράση του κατά της νεολαίας της Νορβηγίας.
Στο Hebrew article το οποίο ανέφερε την κατασκήνωση του AUF φιλοπαλαιστινιακή που υποστηρίζει την καμπάνια μποϊκατάζ του Ισραήλ,
βρήκα ανάμεσα στα άλλα σχόλια που υποστήριζαν το μακελειό και τα παρακάτω:

24. "Πληρώθηκαν οι εγκληματίες του Όσλο"

26. «Είναι ανοησία και κακό να μην επιθυμείς το θάνατο γι αυτούς που καλούν σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ."

41. «Τα μέλη της νεολαίας του Χίτλερ που σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της Γερμανίας ήταν επίσης αθώοι. Ας διαμαρτυρηθούμε όλοι για το τρομερό κακό του βομβαρδισμού που πραγματοποίησαν οι σύμμαχοι...
Έχουμε ένα μάτσο νεολαίων που μισούν το Ισραήλ σε μια χώρα που μισεί το Ισραήλ να συνέρχονται σε ένα συνέδριο που υποστηρίζει το μποϋκοτάζ ..
Μπορεί να μην είναι εντάξει, να μην είναι ωραίο, πραγματικά μια τραγωδία για τις οικογένειες και καταδικάζουμε την πράξη αυτή καθαυτή,
αλλά να κλαίμε γι 'αυτό; Έλάτε. Εμείς οι Εβραίοι δεν είμαστε χριστιανοί. Στην εβραϊκή θρησκεία, δεν υπάρχει υποχρέωση να αγαπάμε ή να θρηνούμε για τον εχθρό. "

Τα πλήρη γεγονότα της τραγωδίας στη Νορβηγίας είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστα, αλλά το μήνυμα θα πρέπει ήδη να είναι διαυγές και εξαιρετικά σαφές σε όλους μας:
οι Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών θα πρέπει αμέσως να καταστείλουν τους Ισραηλινούς και σιωνιστές εκτελεστές ανάμεσά μας,
και σχετικά με τα φοβερά γεγονότα του Σαββατοκύριακου, πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ποιος ήταν που διέσπειρε τέτοιο μίσος και προώθησε τέτοιο τρόμο και για ποιους ακριβώς λόγους.

Βλ. και
- Ερωτήματα για την ασφάλεια της Ελλάδος