Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

10.6.10

Ισραήλ: Xειρότερα κι από Ναζί; – Βίντεο Σοκ για Εξετευλισμούς Γυναικών, Μικρών Παιδιών, Αναπήρων - Βίντεο με τη Θανάτωση του Αμερικανού Ακτιβιστή

...
Παραδέχθηκαν σε δελτίο Τύπου ότι τα ηχητικά από το στολίσκο
για τη Γάζα αλλοιώθηκαν ώστε να φανούν οι επιβάτες του αντισημίτες (1), (4)
.
.«Ο νεκρός Τούρκος δημοσιογράφος, Chetin Τζένγκις φέρει τραύμα στην
κορυφή του κεφαλιού. Πυροβολήθηκε μάλλον από ένα από τα ελικόπτερα"
...
«Ο Ινδονήσιος κάμεραμαν, Fachrizaz Sura, πυροβολήθηκε στο στήθος.
Γιατρός από τη Μαλαισία πυροβολήθηκε ενώ φρόντιζε τραυματίες"
....
«Ο Καναδός Farooq Burney, επικεφαλής οργάνωσης που μετέφερε
φορητούς υπολογιστές για τα παιδιά της Γάζας είπε ότι
οι κομμάντος πυροβολούσαν πριν να επιβιβαστούν. "

Youtube.com /Ο Ισραηλινός Τρόπος Αυτοάμυνας! (2)


Ενώ ακόμη αγνοούνται ακτιβιστές και τα παράνομα κατασχεμένα πλοία, οι αποσκευές και το δημοσιογραφικό υλικό των ακτιβιστών του στολίσκου δεν έχει επιστραφεί, τα ΜΜΕ ήδη έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα και το Ισραήλ συνεχίζει ανενόχλητο να διαπράττει τις θηριωδίες του στην αποκλεισμένη Γάζα και να σχεδιάζει τους νέους του εποικισμούς στη δυτική όχθη.

Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η αιματοβαμμένη φωτογραφία μιας Αμερικανίδας φοιτήτριας Σχολής καλών τεχνών, της Emily Henochowicz, 21 ετών, χτυπημένης εξ επαφής με βλήματα δακρυγόνων (Βλ. φωτογραφία) από τις ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαδήλωσης για το μακελειό στο στολίσκο προς τη Γάζα. Έχασε το μάτι της και καταστράφηκαν τα κόκκαλα στην περιοχή του. Είναι με ελάσματα γύρω από το μάτι της και τη γνάθο.

Κανένα ΜΜΕ δεν το δημοσιοποίησε ούτε, φυσικά, στην Αμερική, τα κατεστημένα ΜΜΕ της οποίας δεν ασχολήθηκαν καθόλου ούτε και με τις μαρτυρίες Αμερικανών ακτιβιστών του στολίσκου και τις δηλώσεις τους για ξυλοδαρμούς, ούτε καν του ογδοντάχρονου πρώην πρεσβευτή τους που συμμετείχε στην αποστολή.

Μερικούς μήνες πριν, κοντά στη Ραμάλα σε μια ειρηνική διαδήλωση κατά του τείχους, ένας άλλος Αμερικανός εθελοντής ο Τρίσταν Άντερσον, 33 ετών, χτυπήθηκε πάλι με βλήμα δακρυγόνων στο κεφάλι ενώ η διαδήλωση είχε τελειώσει και φωτογράφιζε ένα τζαμί. Του αφαιρέθηκε μέρος του μετωπιαίου λοβού και είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, με εντελώς παράλυτο χέρι και πόδι, τυφλός στο ένα μάτι και με μειωμένη εγκεφαλική δραστηριότητα.

Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε ούτε και μ αυτήν την περίπτωση. Το Ισραήλ συνεχίζει ανενόχλητο την εθνοκάθαρσή του.

Εκτός από τις εκκαθαρίσεις του, τις φυλακίσεις ακόμη και παιδιών οκτώ ετών, (310 παιδιά κρατούνται στις Ισραηλινές φυλακές), τους εποικισμούς του και τα όπλα (3) της στέρησης τροφίμων, φαρμάκων, σχολικών ειδών, οικοδομικών υλικών, μέσων κίνησης, κ.α που έχουν τύχει αρκετής δημοσιότητας, το Ισραήλ χρησιμοποιεί και κάποια άλλα, ιδιαίτερα, όπλα που δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Στα παρακάτω δύο μέρη ενός βίντεο από το ifamericansknew.org πέντε γυναίκες, μια Παλαιστίνια, μια Αμερικανή, μια Εβραία, μια Μωαμεθανή και μια Χριστιανή, επιμαρτυρούν για ένα όπλο εθνοκάθαρσης με πιόνια γυναίκες και μικρά παιδιά.

Ένα όπλο που δεν τόχουμε δει ούτε στα πιο αποτρόπαια καθεστώτα του πλανήτη μας στις πιο αποτρόπαιες εποχές του. Το όπλο της ταπείνωσης και του εξετευλισμού των πιο ευάλωτων. Το γύμνωμα γυναικών, μικρών παιδιών, γερόντων και αναπήρων και το ψαχούλεμα.

Το γύμνωμα ρουτίνα στα αεροδρόμια, στα σημεία εισόδου και σημεία ελέγχου στην ταλαίπωρη Παλαιστίνη. Αλλά και σε γραφεία, νοσοκομεία ... ψαράδων, εργατών, μελών ομάδων ανθρώπινων δικαιωμάτων, νοσηλευτικού προσωπικού, βλ. Μερική Κατάλογος των ισραηλινών αναζητήσεις της Γάζας

Το γύμνωμα μητέρων μπροστά στους γιους τους, ή κατά μόνας επί ώρες, ή ομαδικά πετάγοντας τα ρούχα στο σωρό για να ψάχνουν μετά με τις ώρες να τα βρούν. Και όχι μόνον των Παλαιστίνιων κατοίκων.

Ένα όπλο για να απομακρυνθούν οι Παλαιστίνιοι και να κόψουν δεσμούς με τα πάτρια εδαφη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Hedy Epstein της οποίας οι γονείς χάθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα και η ιστορία τους αναφέρεται σε βραβευμένο ντοκυμαντέρ. Πριν τρία χρόνια, σε ηλικία 79 ετών, μετά τη συμμετοχή της σε ειρηνική διαμαρτυρία στη Δυτική Όχθη υποχρεώθηκε να γυμνωθεί για ψαχούλεμα, αποτρέποντάς την μαυτό τον τρόπο να ξαναπάει.

Η Αμερικανίδα κωμικός Maysoon Zayid περιγράφει πως τη γύμνωναν και την ψαχούλευαν όταν ήταν «επτά, οκτώ, εννιά χρονών» όταν ταξίδευε με την οικογένειά της στο πατρικό της στην Παλαιστίνη.

Σε μια άλλη Αμερικανίδα σε αναπηρικό καρότσι μετά το γύμνωμα και το ψαχούλεμα αρνήθηκαν να της ξαναδώσουν τις πάνες υγιεινής ούτε της επέτρεψαν να πάρει άλλες με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ενόσω περίμενε το αεροπλάνο και μέχρι να της δώσουν ρούχα τους συνεπιβάτες της.

youtube.com / watch? v = 6CG2NPkIKRM & χαρακτηριστικό = player_embedded!



Μακριά από τη δημοσιότητα παραμένουν και πολλές άλλες τακτικές εξουθένωσης και ταπείνωσης των Παλιστινίων γυναικών και παιδιών, όπως να μην αφήνονται να περάσουν από τα σημεία ελέγχου για να πάνε σε νοσοκομεία έγκυες γυναίκες και να αναγκάζονται να γεννούν στο δρόμο με κίνδυνο για τη ζωή τους και αυτήν τωνβρεφών, βλ. 68 γυναίκες γέννησαν σε σημεία ελέγχου, 34 βρέφη και 4 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους
.
Στο σημερινό του άρθρο ο Φόβος κι ο Φόνος ...γράφει ο Στάθης στην Ελευθεροτυπία:
.
«Απενοχοποιημένοι», φέρονται σήμερα οι Ισραηλινοί χειρότερα από τους Ναζί διώκτες τους. Η Γάζα και τα κατεχόμενα ζουν μια διαρκή «νύχτα των κρυστάλλων» που κρατάει χρόνια τώρα.
Μάλιστα τόσον «απενοχοποιημένοι», όχι μόνον οι Ισραηλινοί ως κράτος, αλλά και πλείστοι όσοι Εβραίοι, ώστε μια επιφανής εξ αυτών να δηλώνει προ ολίγου καιρού σε συνέντευξή της στην «Ε»: γιατί ζητάμε απ 'τους ναι Εβραίους να «ηθικότεροι των άλλων? »
.
Όμως, εμείς, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, δεν ζητάμε απ 'τους Εβραίους να' ναι ηθικότεροι των άλλων, αλλά να μην είναι χειρότεροι των Ναζί"
..
Προσθήκη 11.6.10

(1) Εκτός από τα ηχητικά που, όπως αναφέρεται στον υπότιτλο της ανάρτησης, οι ίδιοι οι Ισραηλινοί παραδέχθηκαν ότι τα αλλοίωσαν και οι σκηνές στο βίντεο των Ισαηλινών φαίνεται να είναι χαλκευμένες. Τρεις ειδικοί στις εξαπατήσεις λένε ότι οι σκηνές που δείχνουν με κάποιους να χτυπούν τους κομάντος είναι από άλλο πλοίο.

Στο πλοίο των ακτιβιστών φαίνεται στο πλάϊ με μεγάλα γράμματα το MΑVI ΜΑΡΜΑΡΑ. Στο πλοίο που δείχνουν οι Ισραλινοί δεν φαίνεται πουθενά το όνομα του πλοίου (κατόπιν πολύ μεγάλης ανάλυσης που έκαναν στο βίντεο), βλ. Ισραήλ Αμυντικών Δυνάμεων βίντεο της πολιορκίας της «Hoaxed Mavi Μάρμαρα»Eδώ) ..

Γιαυτό άργησαν οι Ισραηλινοί να δείξουν τα ντοκουμέντα τους?

(2) Νέο Bίντεο 15 λεπτών από την επίθεση στο Mavi ΜΑΡΜΑΡΑ που μπόρεσε να αποκρύψει απο τους Ισραηλινούς η Βραζιλιάνα σκηνοθέτρια ακτιβίστια Lara Lee

youtube.com / watch? v = BVAckr8-CMU & χαρακτηριστικό = player_embedded

.
http://www.youtube.com/watch?v=lHW3omCryUU&feature=player_embedded

(3) Σύμφωνα με πρόσφατο έγγραφο οι Ισραηλινές αρχές λένε ότι ο αποκλεισμός της Γάζας δεν είναι για λόγους ασφάλειας, όπως ισχυρίζονται επίσημα και κατά το πρόσφατο μακελειό στο στολίσκο, αλλά μέσον οικονομικού πολέμου.

Το έγγραφο αυτό δημοσιοποίησε η Ισραηλινή ομάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα Gisha, η οποία κατέφυγε σε αγωγή κατά του Ισραήλ για τον αποκλεισμό της Γάζας, βλ. Ισραήλ-Γάζα-έγγραφο-blockade.html ixzz0qZUl3W1s #

Προσθήκη 14.6.10

(4) Στο παρακάτω βίντεο γίνεται σύγκριση του βίντεο των Ισραηλινών με το βίντεο των ακτιβιστών και εντοπίζονται πλήθος φτειαχτών στοιχείων (οπως απουσία ήχου σε πολλά πλάνα, ανθρώπους που αιωρούνται, ανθρώπους να περνούν μέσα από σιδερένια αντικείμενα, βέλη υπολογιστή να αιωρούνται στα πλάνα, το σκάφος των Ισραηλινών διαφορετικό απαυτό που φαίνεται στο βίντεο των ακτιβιστών, κ.α), που δείχνουν ότι το βίντεο των Ισραηλινών είναι κατασκευασμένο στον υπολογιστή [Βλ. και (1) παραπάνω]

www.youtube.com/watch?v=WW2R4Iw5afc&feature=player_embedded

(5) Βίντεο διάρκειας 1 ώρας από τη Lara Lee που απόσπασμά του 15 λεπτών δόθηκε στο (2)<>

Israeli Attack on the Mavi Marmara // Raw Footage from Cultures of Resistance on Vimeo.