Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

22.8.11

Το Λουτρό Αίματος του ΝΑΤΟ στη Τρίπολη - Η Χθεσινή Φάση "Σειρήνες" της ΝΑΤΟικής Επιχείρησης "Η Επιστροφή του Οδυσσέα" Επαναποικιοποίησης της Λιβύης




Ακούμε από το βράδυ για τη νίκη των αντικαθεστωτικών επί του Καντάφι και τις αγκάλες που άνοιξαν οι καταπιεσμένοι κάτοικοι της Τρίπολης να τους υποδεχθούν.
Και το επιμαρτυρούν με βίντεο και φωτογραφίες ζητωκραυγών από τη Βεγγάζη, το προπύργιο των αντικαθεστωτικών, με βίντεο από τη Συρία που ζητωκραυγάζουν οι εκεί αντικαθεστωτικοί.
Στα βίντεο από την Τρίπολη δεν βλέπουμε ούτε μεγάλο πλήθος, καμία γυναίκα σ΄αυτά, παρά μόνον άντρες που κατά το πλείστον κραδαίνουν τα όπλα πίσω από τη ρεπόρτερ του δικτύου Sky news που μας ανακοίνωσαν ότι προήλαυσε κι αυτή μαζί τους.

Διακοπή του Διαδικτύου και Πυροβολισμοί Δημοσιογράφων Ανεξάρτητων Δικτύων

Δεν ακούσαμε για πυροβολισμούς τριών τουλάχιστων δημοσιογράφων ανεξάρτητων δικτύων από ελεύθερους σκοπευτές πάνω σε σκεπές κτιρίων
μετά από τον προπηλακισμό τους από τους δημοσιογράφους του CNN, βλ. Εδώ και Εδώ
για να τους παρεμποδίσουν να επιμαρτυρήσουν για τη σφαγή άμαχων πολιτών που συντελέστηκε στη Τρίπολη από τους ΝΑΤΟικούς και τους υπό την καθοδήγησή τους αντικαθεστωτικούς και
το λουτρό αίματος άμαχων πολιτών που πρόκειται να ακολουθήσει την "ανθρωπιστική" επιχείρηση "προστασίας των αμάχων".

Η λειτουργία του διαδικτύου διακόπηκε στη Τρίπολη και οι μη ενσωματωμένοι δημοσιογράφοι είναι οι μόνοι που μπορούν να επιμαρτυρήσουν γι αυτό.

Η Δύσκολη Θέση των ΝΑΤOικών και η Απευθείας Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Έδαφος της Λιβύης

  • Οι Έξι Μήνες Ανεπιτυχούς Αδιάλειπτου Βομβαρδισμού και η Σημασία τους
Mετά τη διαρροή στο διαδίκτυο των μεγαλειωδών διαδηλώσεων εκατομμυρίων Λίβυων σε συμπαράσταση του Καντάφι και κατά του ΝΑΤΟ,
οι πρωτεργάτες της επιχείρησης ήταν σε φοβερά δύσκολη θέση.
Απεκαλύπτοντο τα ψέμματά τους.

Τα περί απομόνωσης του Καντάφι και του Λιβυκού λαού απέναντί του απεκαλύπτοντο κατασκεύασμα των ΜΜΕ,
όπως κατασκευάσματα απεδείχθηκαν και οι κατηγορίες στις οποίες στηρίχθηκε το ψήφισμα του ΟΗΕ.

Έχουν ήδη περάσει κοντά έξι μήνες και παρά το εμπάργκο, την καταστροφή δικτύων κοινής ωφέλειας, του δικτύου ύδρευσης, του ηλεκτρικού δικτύου και μάλιστα την ημέρα με την πιο αφόρητη ζέστη
και κυρίως το μακέλεμα άμαχων πολιτών, ανάμεσά τους και εκατοντάδες μικρά παιδιά,
οι Λίβυοι δεν εφαίνετο να κάμπτονται.

Ο Καντάφι από την αρχή της επέμβασης τους είχε μοιράσει όπλα και αυτοί δεν τα έστρεφαν εναντίον του.

  • H Ενεργοποίηση της Φάσης "Σειρήνες" της ΝΑΤΟικής Επιχείρησης 'Αυγή του Οδυσσέα"

Η χθεσινή προέλαση των αντικαθεστωτικών στην Τρίπολη εμφανίστηκε ως συνέχεια των νικών τους που ανακοινώνονταν τις τελευταίες ημέρες από τα κατεστημένα δίκτυα ειδήσεων και διαψεύδονταν από τα ανεξάρτητα δίκτυα.

"Οι δυνάμεις των επαναστατών κατόρθωσαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να κάνουν ό,τι δεν μπορούσαν να πράξουν κατά τους τελευταίους 6 μήνες, όταν και ξεκίνησε η εξέγερση στη χώρα εναντίον του καθεστώτος Καντάφι"
μας πληροφορούν τα "έγκυρα" ΜΜΕ, βλ. Εδώ.

Τα "έγκυρα" ΜΜΕ δεν έχουν απορίες για αυτή την ξαφνική απόκτηση ικανοτήτων των "δυνάμεων των επαναστατών".

Οι πρωτεργάτες της ΝΑΤΟικής επιχείρησης Ομπάμα, Σαρκοζί, Κάμερον δήλωναν ότι η επιχείρηση βαίνει στο τέλος της και ότι "οι ώρες του Καντάφι είναι μετρημένες"
(επιβεβαιώνοντας για μιαν άλλη φορά τι εννοούσαν όταν έλεγαν προστασία των αμάχων)
και φαινόταν ότι τελικά τα ανεξάρτητα δίκτυα ήταν αυτά που παραπληροφορούσαν.

Πολλοί αναγνώστες των έγκυρων" ΜΜΕ δεν μπορούν να φανταστούν ότι οι δηλώσεις των ηγετών των "δημοκρατικών" χωρών της δύσης και η βεβαιότητά τους δεν βασίζονταν στις αυξημένες δυνατότητες που απέκτησαν ξαφνικά οι αντικαθεστωτικοί,
αλλά βασίζονταν στις δικές τους αυξημένες "αρμοδιότητες" που θα ανέθεταν στους εαυτούς τους να αντικαταστήσουν τους αντικαθεστωτικούς και να τους χρησιμοποιήσουν απλά ως βιτρίνα.

Όσοι παρακολουθούμε από κοντά τα τεκταινόμενα στον πόλεμο αυτό δεν μας εκπλήσσει καθόλου αυτή η νέα τροπή της "προστασίας των αμάχων".

Τη νέα φάση στην επιχείρηση την ονόμασαν "Σειρήνες".
Η αρχική επιχείρηση είχε το κωδικό όνομα "Αυγή του Οδυσσέα" που φαίνεται να υπαινίσσεται την επιστροφή των αποικιοκρατών στην παλιά τους αποικία, την Ιθάκη τους.
Όπως γνωρίζουμε από τη μυθολογία οι Σειρήνες αποπλανούσαν για να πετύχουν το σκοπό τους.

  • Ειδικές Δυνάμεις του ΝΑΤΟ Αποβιβάζουν με Ταχύπλοα Μαχητές της Αλ-Κάιντα στα Παράλια της Λιβύης αφού Πριν από Μεγάφωνα Δίνουν Σύνθημα σε "Ελεύθερους Σκοπευτές" να Επιτεθούν για Αντιπερισπασμό της Προσοχής
Ποια ήταν η παραπλάνηση στην επιχείρηση αυτή;
Παραθέτουμε την περιγραφή δύο ανταποκριτών που βρίσκονται στην Τρίπολη.


Α.Περιγραφή στο Ανεξάρτητο Δίκτυο MATHABA -- Changing the world -- Media Active To Help All Become Aware, βλ. Αugust 21 Carnage in Tripoli

"Τρίπολη, Λιβύη (mathaba) Όλα ήταν ήσυχα μέχρι που σκοτείνιασε και ξαφνικά ξεβράστηκαν από τη θάλασσα μικρά ταχύπλοα σκάφη με δέκα ή και περισσότερα μέλη των ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ και δολοφόνους της Αλ-Κάιντα που ξεχύθηκαν σε εκατοντάδες σημεία γύρω και μέσα στην Τρίπολη.

Το ΝΑΤΟ με την έναρξη του πολέμου τον Μάρτιο κατέστρεψε ολόκληρο το Λιβυκό ναυτικό που ήταν σταθμευμένο ειρηνικά στα λιμάνια και έτσι δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί την βόρεια ακτή της Αφρικής.

Η σφαγή ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή χθες το βράδυ 21 Αυγούστου.
Μικρές συμμορίες και ελεύθεροι σκοπευτές, oι οποίοι πυροβόλησαν και δύο δημοσιογράφους του Mathaba οι οποίοι επέζησαν,
επετέθηκαν μέσα στην πόλη και πέτυχαν να αποσπάσουν την προσοχή με αποτέλεσμα να μπορέσουν απρόσκοπτα να εισβάλλουν οι άλλοι από τη θάλασσα.

Ήδη έχουν αναφερθεί από τα νοσοκομεία 1.300 νεκροί.

Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε σημεία ελέγχου ασφαλείας γύρω από την πόλη για να προετοιμάσει το έδαφος για τις ένοπλες συμμορίες να εισέλθουν Τρίπολη.

Τις επόμενες ημέρες εκατοντάδες χιλιάδες Λίβυοι νεκροί ενδέχεται να είναι η συνέπεια αυτής της ολοκληρωτικής επίθεσης εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους
από το ΝΑΤΟ, τις στρατιωτικές δυνάμεις της Βρετανίας, της Ευρώπης, τις ΗΠΑ, του Καναδά με την υποστήριξη άλλων φασιστικών καθεστώτων
καθώς και
της εκκωφαντικής σιωπής των πολιτών των χωρών αυτών που δεν έχουν εναντιωθεί κατά του πολέμου εναντίον της Αφρικής που μαίνεται εδώ και έξι μήνες.

1300 αθώοι πολίτες σκοτώθηκαν στη Τρίπολη ήδη μέσα στις πρώτες 11 ώρες και περισσότεροι από 5000 πολίτες τραυματίστηκαν.

Βοηθούμενοι από τους αδιάλειπους κανονιοβολισμούς από τρία ελικόπτερα Apache που ξέρναγαν φωτιά από τα κανόνια τους, οι δολοφόνοι μαζί με συμμορίες υποστηρικτές της Αλ Κάιντα έκαιγαν σπίτια, λεηλατούσαν καταστήματα και απήγαγαν κάθε γυναίκα που έβλεπαν για να σπάσουν το ηθικό των οικογενειών.

Οποιοσδήποτε γνωστός υποστηρικτής του Καντάφι στοχοποιήθηκε και το σπίτι του υπέστη πρώτο επίθεση.

Ο αριθμός των συμμοριών αυξάνεται συνεχώς καθώς έρχονται συνεχώς από τη θάλασσα με μικρά ταχύπλοα σκάφη του ΝΑΤΟ με μέλη των ειδικών δυνάμεων σ΄αυτά.
Το ΝΑΤΟ δεν είναι παρά δολοφόνοι, τρομοκράτες και χειρότεροι".


Β. Περιγραφή Γάλλου Δημοσιογράφου Thierry Meyssan στο
Δίκτυο Voltaire
,
βλ. Εδώ

" Το Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011, στις 8:00 μ.μ., δηλαδή αμέσως μετά τη διακοπή της νηστείας του Ραμαζανιού, η Ατλαντική Συμμαχία εγκαινίασε την "Επιχείρηση Σειρήνες».

«Σειρήνες» είναι τα δυνατά ηχεία στο τζαμί που χρησιμοποιήθηκαν από την Αλ Κάιντα να στείλει  σήμα για να ξεκινήσει η εξέγερση.
Αμέσως, ανέλαβαν δράση "κρυφοί πυρήνες" αντικαθεστωτικών οι οποίοι απροειδοποίητα επετέθηκαν με σφοδρότητα και άφησαν πίσω τους τη νύχτα 350 νεκρούς και 3000 τραυματίες.
Η κατάσταση σταθεροποιήθηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα πλοίο του ΝΑΤΟ αγκυροβολημένο κοντά στην Τρίπολη εκφόρτωσε βαρέα όπλα και μαχητές Τζιχάντ της Αλ Κάιντα οι οποίοι εποπτεύονταν από αξιωματικούς της Συμμαχίας.

Οι μάχες μαίνονταν και πάλι την Κυριακή το βράδυ με πρωτοφανή αγριότητα.
Μη επανδρωμένα και επανδρωμένα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν προς κάθε κατεύθυνση και ελικόπτερα έβαλαν στους ανθρώπους στους δρόμους για να ανοίξουν το δρόμο για τους μαχητές της τζιχάντ.
Το βράδυ, ένα κομβόι υπηρεσιακών αυτοκινήτων που μετέφεραν σημαντικές προσωπικότητες δέχθηκε επίθεση. Πήγαινε στο ξενοδοχείο Rixos όπου διέμενε ο ξένος τύπος. Το ΝΑΤΟ δεν θα τολμούσε να το βομβαρδίσει αφού ήταν οι δικοί του δημοσιογράφοι εκεί.

Στις 11:30 μ.μ το Υπουργείο Υγείας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τα νοσοκομεία είχαν γεμίσει.
Αργά το απόγευμα είχαν προστεθεί επιπλέον 1.300 νεκροί και 5000 τραυματίες.


Στο ΝΑΤΟ είχε ανατεθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας η προστασία των αμάχων.

Στην πραγματικότητα, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ξαναγύρισαν να επαναλάβουν τις αποικιοκρατικές σφαγές τους.

Tη Δευτέρα το πρωί 1 π.μ ο Khamis Gaddafi πήγε ο ίδιος στο ξενοδοχείο να αφήσει όπλα και έφυγε. Μαίνονται σκληρές μάχες τριγύρω".