Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

17.7.09

Αντιστροφές σε Όλους τους Τομείς της Ζωής

.
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενθαρρύνει κρυφά τις εταιρείες τηλεφωνίας να παρακολουθούν
όλο και περισσότερους σ' όλον τον κόσμο. Το «αυτί» του Μπους ακούει και την Ελλάδα,
αφού οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν όποιο τηλέφωνο θέλουν. Στην Ελλάδα
η παρακολούθηση, μπορεί να γίνει μέσω εταιρειών κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας».
Δημοσιογράφος Τζέιμς Ρίσεν, και πρέσβης Κίσλινγκ


Δεν υπάρχει σήμερα τομέας της ζωής στον οποίο να μην έχει συντελεστεί η διαδικασία της αντιστροφής.
Για παράδειγμα (βασιζόμενοι σε πληροφορίες που δεν έχουν τύχει ευρείας δημοσιότητας):

Ø Ενώ στα περισσότερα τρόφιμα επιτρέπεται να προστίθεται ως βελτιωτική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στα πειραματόζωα για τη γρήγορη πάχυνσή τους γίνεται εκτεταμένη καμπά-νια κατά της παχυσαρκίας (http://www.rense.com/).

Ø Ενώ οι χώρες υποχρεώνονται να θάβουν τα προϊόντα τους (στην Ελλάδα θάβεται το 60% των φρούτων), επιβάλλεται η καλλιέργεια και η διακίνηση των (προβληματικών) μεταλλαγμένων προϊόντων για την καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο (http://www.nexus.org/)

Ø Πολυεθνικές εταιρίες οι οποίες παράγουν τα ταξικά χημικά τα οποία ενοχοποιούνται για πλήθος ασθενειών παράγουν, επίσης, και τα φάρμακα για τις ασθένειες αυτές.
Ø Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχει πειστεί και επαφίει τα θέματα της υγιείας τους στα φάρμακα και τα εμβόλια των φαρμακοβιομηχανών μέσω των εν πολλοίς διασυνδεόμενων μ΄αυτές ιατρών:
· «η πλειοψηφία των φαρμάκων - περισσότερο από το 90% - δρουν μόνον στο 30 έως το 50% των ανθρώπων», όπως παραδέχθηκε ο Allen Roses, ακαδημαϊκός γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Duke και αντιπρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας.
Οι περισσότερες ασθένειες σήμερα είναι αποτέλεσμα των παρενεργειών των φαρμάκων (relfe.com).·
- Τα εμβόλια τα οποία περιέχουν πλήθως τοξικών ουσιών, όπως μόλυβδο, αλουμίνιο κ.λ.π ευθύνονται για πλήθος ασθενειών (NewsWithViews. com).
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του James R. Shannon, τέως διευθυντή του αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγιείας "το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δε χρησιμοποιείται ποτέ».·Βλ. και Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι και Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι
- Οι ιατροί κατατάσσονται ως ο τρίτος πιο σημαντικός παράγοντας θανάτων στις ΗΠΑ. (relfe.com) Βλ.και "Στο Γιατρό να Πηγαίνεις μλονον με Φορείο"

Έχει προταθεί και πρόκειται να επικυρωθεί από το κογκρέσο των ΗΠΑ ένας νέος οργανισμός, ο Βιοϊατρικός Οργανισμός Προχωρημένης Ερευνας και Ανάπτυξης, γνωστός ως BARDA, ο οποίος θα είναι "αυστηρά μυστικός" για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη νέων εμβολίων για να αποτρέψουν έκρηξη θανάσιμων πανδημιών.
Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται απόλυτα οι φαρμακοβιομηχανίες από οποιονδήποτε έλεγχο και δεν θα μπορεί κανείς να γνωρίζει τι πραγματικά κάνουν οι φαρμακοβιομηχα-νίες. Θα είναι χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη εάν σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπων με ακατάλ-ληλα ή μολυσμένα εμβόλια ή φάρμακα, αφού δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο κανένα στοιχείο σχετικά με το τι κάνουν.

Σημειώνεται ότι της δημιουργίας αυτού του μυστικού οργανισμού έχει προηγηθεί η πρω-ταφανούς έκτασης παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία περί της επερχόμενης πανδημίας των πτηνών η οποία εύκολα αποδεικνύεται αβάσιμη, όπως πολύ κατανοητά αιτιολογείται στις ιστοσελίδες brojon.com και NoMoreFake NewsArchives.com.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα