Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

28.7.09

Τρεις Προσφυγές για Εγκλήματα κατα της Ανθρωπότητας- Κύριοι των ΜΜΕ τα Εμπεδώσαμε τα περί Πανδημίας. Πείτε μας Κάτι και γι Αυτό.

Κύριοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕάρχες, μας τά ΄πατε, μας τά ΄πατε. Ούτε κάλαντα να ήτανε.


Τά ΄δαμε και τα λευκοφορεμένα φαντάσματα με τα φίμωτρα, τα γάντια, τις μπότες-σκούπες και τις βελόνες στο χέρι..

Μας πείσατε: Πώς να αντέξει ο καημένος ο ιός στη θέα τους; (Νάστε σίγουροι, μόλις ενσκύψει ο ιός, όλοι με τα θυμιατά....όπου φύγει, φύγει από το στοιχειωμένο σπίτι....).

Αλλά κάντε και καμμιά παραλλαγή. Τί έγινε. Σας τέλειωσαν οι κύριοι καθηγητές και οι κρατικοί παράγοντες;

Τουλάχιστον το σήριαλ με τον Μπερλουσκόνι έχει και κάποιο σαπιένς.
Μόλις τελειώσετε με αυτό του Σαρκοζί, έχετε την καλοσύνη να μας πείτε κάτι και γι αυτό:

1. Κατηγορία κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis, βασικού παρασκευαστή του αναμενόμενου εμβολίου, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (όλες οι άλλες εταιρίες-παρασκευαστές βασίζονται σε δικά της πακέτα με πρώτες ύλες)

Στις 27.7.09 ο Ολλανδός Γιατρός True Ott, PhD, δημοσίευσε Εδώ στον γνωστό διαδικτυακό τόπο www.rense.com όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να στοιχειοθετηθεί ποινική δίωξη κατά της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με κίνητρο το κέρδος,

Η ΝοVartis είναι η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρία του κόσμου και εδρεύει στη Βασιλεία της Ελβετίας. Σ΄αυτήν ανήκει η φαρμακευτική εταιρία Santoz που ήταν ο εφευρέτης του LSD και άλλων παραισθησιογόνων ναρκωτικών και ήταν ο προμηθευτής LSD της CIA στο μυστικό της πρόγραμμα " MK ULTRA "πειραμάτων ελέγχου του νου".

Το 1977 από έρευνα του κογκρέσσου προέκυψε ότι η Sandoz συνεργαζόμενη με τη CIA μέσω του μυστικού προγράμματος "Operation Paper Clip". φυγάδευσε και έδωσε νέες ταυτότητες σε αρκετούς Ναζί επιστήμονες.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση η Novartis σε συνεργασία με διεφθαρμένους "επιστήμονες" στο αμερικανικό στρατιωτικό Ινστιτούτο Παθολογίας Ft. Detrick στη Maryland δημιούργησε μέσω της τεχνικής «αντίστροφης μηχανικής» ένα "νέο" στέλεχος του θανατηφόρου ιού της γριπης του 1918 και κακόβουλα το κυκλοφόρησε στον κόσμο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2009 με κύριο σκοπό τη δημιουργία πανικού και παγκόσμια ζήτηση του εμβολίου της Novartis το οποίο είχε ήδη παρασκευάσει.

Για τη φύση και τους κινδύνους του εμβολίου στην επόμενη ανάρτηση .

2, Το FBI ερευνά κατηγορίες Αυστραλής Δημοσιογράφου- Ερευνήτριας εναντίον ΠΟΥ, ΟΗΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών
Τον Απρίλιο η Αυστριακή δημοσιογράφος ερευνήτρια Jane Burgermeister υπέβαλε μήνυση και ερευνάται από το FBI κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του ΟΗΕ Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και απόπειρα μαζικών δολοφονιών.
Έχει επίσης υποβάλλει ασφαλιστικά μέτρα κατά του αναγκαστικού εμβολιασμού στην Αμερική μετά από μήνυσή της κατά της Baxter AG και Avir Hills της Αυστρίας για απόπειρα κυκλοφορίας εμβολίου με ζωντανό τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τον Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο Εδώ που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.
Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".

Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη σημερινή γρίπη.
Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

3. Μήνυση στο Δικαστήριο της Χάγης Γερμανού Γιατρού και Πολλών άλλων το 2003 για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Από την ιδιαίτερα διαφωτιστική ιστοσελίδα ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ:H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ:

«Στις 14 Ιουνίου του 2003 στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, που δικάζει εγκλήματα πολέμου, ένας Γερμανός διδάκτωρ ιατρός ο Ματίας Ραθ και πολλοί ακόμα ιατροί και μη, έκαναν μήνυση στις κάτωθι οκτώ Φαρμακοβιομηχανίες: Pfizer, Merck, Glaxo Smith Kline, Novartis, Amgen και Astra Zeneca. Επίσης μηνύθηκαν και πολλά στελέχη κάποιων άλλων Φαρμακοβιομηχανιών.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν ήταν για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συνυπεύθυνοι και συνκατηγορούμενοι για τα εγκλήματα αυτά είναι η απελθούσα κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπους πρόεδρου των Η.Π.Α., ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσέινυ, η υπουργός εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, ο υπουργός άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελτ, ο Τόνυ Μπλερ πρωθυπουργός της Μ. Βρεταννίας, ο Γιάκομπ Ζούμα αναπληρωτής πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής και αρκετοί άλλοι πολιτικοί.

Επίσης κατηγορούνται η Rockefeller Financial Group και η οικογένεια Rockefeller, η Rothschild Group, η JP Morgan Group, η μη κερδοσκοπική επιχείρηση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και ο επικεφαλής τους Ρόουαν Γκίλλις (η υπηρεσία των γιατρών χωρίς σύνορα προπαγανδίζεται για το δήθεν θαυμαστό και σωτήριο έργο υπέρ των φτωχών λαών κυρίως της Αφρικής και της Ασίας, ενώ στην πραγματικότητα πίσω απʼ την κουρτίνα κρύβεται η προώθηση και η δημιουργία νέων αρρώστων-πελατών και οι πειραματικές δοκιμές νέων θανατηφόρων φαρμάκων στους φτωχούς πολίτες τρίτης κατηγορίας Αφρικανούς και Ασιάτες), προσωπικά πολλά μέλη των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε Η.Π.Α., Μ. Βρεταννία, Ν. Αφρική, Μποτσουάνα και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει καναλάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και διάφορους άλλους που διαπλέκονται σε αυτό το σκοτεινό κουβάρι της «επιχείρησης ασθένειας». Ένας ακόμη μεγάλος διακομιστής και dealer χημικών φαρμάκων και εμβολίων στην Αφρικανική ήπειρο είναι τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και οι δήθεν «αγαθές» ιεραποστολές τους. Ας μην ξεχνούμε τις «δωρεές» των εμβολίων και των φαρμάκων που κατά καιρούς κάνει η Ελλαδική Εκκλησία προς τις φτωχές αφρικανικές χώρες.

Οι κατηγορίες στην Χάγη αφορούν την οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια των Φαρμακοβιομηχανιών για την προώθηση της «επιχείρησης αρρώστειας» και για τους θανάτους πολλών εκατομμυρίων ανυποψίαστων ανθρώπων, που θυσιάζονται καθημερινά στον βωμό των φαρμάκων. Οι κατηγορίες αναφέρουν, ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα ή συμπτώσεως, ή αμέλειας, παρά αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και ύπουλης αργής εξόντωσης της ανθρωπότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δίκη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αφού η «αδιάφθορη» κυρία Κάρλα Ντελ Πόντε και οι υπόλοιποι επιφανείς δικαστές του Δικαστηρίου της Χάγης δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Υπάρχουν πολλές ακόμα χώρες ανά τον κόσμο, σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι πολίτες που έχουν κάνει μηνύσεις κατά των Φαρμακοβιομηχανιών. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Νιγηρίας, όπου τον περασμένο χρόνο η επίσημη Κυβέρνηση κατέθεσε αγωγή κατά της Φαρμακοβιομηχανίας Pfizer ζητώντας να της δοθεί το ποσό των 7 δις δολαρίων για πειραματικές φαρμακευτικές δοκιμές που έκανε η εταιρεία πριν από 11 χρόνια σε 200 περίπου παιδιά που έπασχαν από μηνιγγίτιδα.

Και το άρθρο καταλήγει:

Έχει έρθει η στιγμή να προβληματιστούμε και επιτέλους να ξυπνήσουμε απʼ την αρρώστεια τον λήθαργο και την αφασία, στην οποία μας έχουν βυθίσει εδώ και 70 περίπου χρόνια τα χημικά συνθετικά φάρμακα, οι Φαρμακοβιομηχανίες και τα σκοτεινά τους σχέδια της «επιχείρησης αρρώστειας».

Βλ. και Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι , Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα