Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

17.7.09

Η Επιστήμη και η Τεχνολογία στην Υπηρεσία της Χειραγώγησης

« Η επιστήμη είναι μέσο για ένα σκοπό. Το μέσο είναι η γνώση. Ο σκοπός είναι ο έλεγχος»
Keith, « Μυστικά και Απόκρυψη»

«Το βλέμμα των ανθρώπων θολώνεται με γνωστές επιπολαιότητες, όπως η περιουσία, το εισόδημα, η πρωτιά. Εφ' όσον αυτά παραμένουν ανέπαφα είναι ικανοποιημένοι. Στο μεταξύ έχουν βάλει μια νέα σχέση: μια ισχυρή κοινωνική δύναμη τους κουμαντάρει».
Χίτλερ

« Οι παλιότεροι δικτάτορες έπεφταν επειδή δεν μπορούσαν να δώσουν στους υπηκόους τους αρκετό ψωμί, και θεάματα. Κάτω από την επιστημονική δικτατορία, μέσω της εκπαίδευσης οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους και δεν θα ονειρευτούν ποτέ την επανάσταση. Δεν θα φαίνεται να υπάρχει κανένας λόγος για να μπορεί να εκθρονιστεί μια προσεγμένη δικτατορία της επιστήμης» Huxley, «Ένας Γενναίος Νέος Κόσμος»

«Τα κακά της τυραννίας δεν τα βλέπει παρά αυτός που εναντιώνεται σ΄ αυτήν» J. Hay

Aντί για Χειραφέτηση, Χειραγώγιση των Ανθρώπων
Σήμερα ο στόχος και ο ρόλος της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει σε μεγάλο βαθμό αντιστραφεί. Αντί να είναι στην υπηρεσία της ευημερίας, αυτογνωσίας και εξέλιξης των ανθρώπων έχει μεταστραφεί σε μέσον εξουσιασμού των ανθρώπων.

Όσο προοδεύει η τεχνολογία τόσο αυξάνει η γνώση για τον έλεγχο και τη χειραγώγηση των ανθρώπων.
Τα τελευταία χρόνια τα όρια επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας είναι δυσδιάκριτα. Οι άρχουσες τάξεις που κηδευμονεύουν τον κόσμο έχουν στα χέρια τους τεχνολογίες επηρεασμού και χειραγώγησης, οι οποίες παραμένουν βάσει νόμων μυστικές.

Ενδεικτικά των τεχνολογιών αυτών είναι τα παρακάτω αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας:
• Δίπλωμα 4,717,343 – Μέθοδος για αλλαγή της συμπεριφοράς του ανθρώπου
• Δίπλωμα 5,123,899 – Μέθοδος και σύστημα για αλλαγή της συνείδησης
• Δίπλωμα 5,270,800 – Γεννήτρια υποσυνείδητων μηνυμάτων
• Δίπλωμα 4,858,612 – Συσκευή και μέθοδος για έλεγχο και αλλαγή από απόσταση των εγκεφαλικών κυμάτων
• Δίπλωμα 5,507,291 - Μέθοδος και συσκευή για πληροφορίες από απόσταση σχετικά με τη συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου
• Δίπλωμα 5,878,155 - Μέθοδος Εξακρίβωσης της ταυτότητας του ανθρώπου κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών εμπορικών συναλλαγών
• Δίπλωμα 5,905,461 – Συσκευή δορυφορικού εντοπισμού θέσης παγκοσμίως
• Δίπλωμα 5,952,600 – Όπλο που θέτει εκτός λειτουργίας μηχανές
• Δίπλωμα 6,017,302 – Υποσυνείδητη Ακουστική Χειραγώγηση του Νευρικού συστήματος
• Δίπλωμα 6,051,594 – Τεχνολογίες πρόκλησης και διαμόρφωσης της σεξουαλικής συμπεριφοράς


Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στον τύπο ότι στην Μεγάλη Βρετανία έχουν βάση δεδομένων του DNA 24.000 παιδιών και νέων και ότι φιλοδοξούν σε ένα χρόνο να φθάσουν τα 200.000. Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για νέους με ποινικό μητρώο.

Σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή έχει γνωστοποιηθεί ότι στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος επιφανών Ελλήνων ακαδημαϊκών σε συνεργασία με Βρετανικό πανεπιστήμιο παρακολουθούνται από τη γέννησή τους μια κατηγορία παιδιών στην Ελλάδα τα οποία κλήθηκαν πρόσφατα να κάνουν εξετάσεις αίματος και να συμπληρώσουν ιδιάζοντα ερωτη-ματολόγια με ιδιαίτερο κωδικό για καθένα απ΄αυτά.

Γνωστά είναι σήμερα τρία άκρως απόρρητα προγράμματα της Αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών ελέγχου του νου (γνωστά ως Bluebird, Artichoke και Mkultra) με στόχο την πλύση εγκεφάλου επιδεκτικών ανθρώπων με χρήση ηλεκτροσόκ και χημικές (LSD, ηρωινη, κ.α.), βιολογικές και ραδιενεργές ουσίες.
Εκτεταμένες είναι, επίσης, οι αναφορές στο διαδίκτυο για τεχνολογίες-όπλα ελέγχου του καιρού, δημιουργίας σεισμών, δημιουργίας και ενίσχυσης τυφώνων, κ.α.

‘Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα http://www.fas.org/:
 στις ΗΠΑ ο αριθμός των εφευρέσεων που απαγορεύεται να δημοσιοποιηθούν με βάση τον Νόμο περί Απορρήτου των Εφευρέσεων έχει φθάσει τις 4.885.
Επίσης 61 είναι μόνον για το 2005 αυτές που απαγορεύονται με βάση τις εντολές “John Doe” (εντολές απορρήτου σε άτομα και οργανισμούς που δεν χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση).
Στην πρώτη έκθεση μόλυνσης τροφίμων (http:// www.raidersnewsupdate.com/leadstory365.htm) που αποτελεί σύνοψη των πληροφοριών στην ιστοσελίδα της Greenpeace και της GeneWatch στη Βρετανία αποκαλύπτεται παγκόσμια παράνομη διάδοση των γενετικά μεταλλαγμένων σπόρων και τροφίμων, όπως:

 Χοιρινό κρέας από γενετικά μεταλλαγμένους χοίρους που πωλείται στους καταναλωτές
 Συμβατικά τρόφιμα επιμολυσμένα με γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα που περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες
 Καλλιέργεια και παγκόσμια διοχέτευση παράνομων μεταλλαγμένων σπόρων αραβοσίτου ανθεκτικών σε αντιβιοτικά
 Ανάμιξη μη εγκεκριμένων μεταλλαγμένων στελεχών σε τρόφιμα

 Αποστολή των παραπάνω ως επισιστική βοήθεια
Άσκεπτη ανάμιξη διάφορων μεταλλαγμένων στελεχών ακόμη και σε υψηλής στάθμης επιτόπιες δοκιμές


Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα