Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

8.7.09

Η Αλαλία

(Κείμενο του Friederic Mann)

Μακριά, πολύ μακρυά, στην άλλη πλευρά του γαλαξία, υπάρχει ένας όμορφος πλανήτης που ονομάζεται Αλαλία. Οι κάτοικοι της Αλαλίας ονομάζονται Άλαλοι. Λατρεύουν ένα υπερφυσικό πλάσμα που ονομάζεται Ουρανια Ευλογία.
Η Αλαλία διαιρείται σε Άλαλοχώρες - τουλάχιστον, έτσι νομίζουν οι Άλαλοι.. Κατά καιρούς πολεμούν και σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για ;ένα κομμάτι της χώρας για χάρη της Ουράνιας Ευλογίας και της Αλαλίας ,

Κάθε Αλαλοχώρα κυβερνιέται από έναν Πλουσιοηλίθιο. Οι Πλουσιοηλίθιοι είναι σοφότεροι από τους Άλαλους επειδή έχουν μπλε αίμα – τουλάχιστον έτσι λένε. Οι κοινοί Άλαλοι έχουν κόκκινο αίμα και θεωρούν ότι οι Πλουσιοηλίθιοι είναι οι ανώτεροί τους.

Κάθε Πλουσιοηλίθιος έχει ένα Ηλιθιοσυμβούλιο για να τον βοηθάει να κυβερνάει τους κοινούς Άλλαλους.
Οι Πλουσιοηλίθιοι διαθέτουν ένα μυστικό φίλτρο, την Αεροσοφία. Το δίνουν και το πίνουν επιλεγμένοι Αλαλοι. Μετά από ένα μήνα συνεχούς κατανάλωσης της Αεροσοφίας, οι Άλαλοι μεταστρέφονται, πέφτουν σε Ηλιθιοευδαιμονία και τότε είναι κατάλληλοι να υπηρετήσουν στα Ηλιθιοσυμβούλια.

Οι Πλουσιοηλίθιοι και οι Ηλιθιοσύμβουλοι προσποιούνται ότι έχουν την ικανότητα να εκφωνήσουν και να καταγράψουν μαγικές λέξεις που ονομάζονται Πλουσιολόγια—εν συντομία, Πλουσιό .

Οι κοινοί Άλαλοι νομίζουν ότι τα Πλουσιό είναι ιερά και πρέπει να τα υπακούουν.

Για να εμπεδωθεί αυτή η πεποίθηση στους Άλαλους, οι Πλουσιοηλίθιοι φτιάχνουν Αλαλοσώματα που τιμωρούν και σκοτώνουν τους Άλαλους που « παραβαίνουν τα Πλουσιό» Πολλοί Άλαλοι επαναστατούν για να « βελτιώσουν τα ιερά Πλουσιό»

Κάθε εκατό χρόνια περίπου, ως αποτέλεσμα μιας ασυνήθιστης εξελικτικής μεταλλαγής, κάποιος κοινός Άλαλος ξυπνά και συνειδητοποεί ότι όλα τα πολιτικά συστήματα στην Αλαλοχώρα είναι εξαπατήσεις και απάτες.

Οι αφυπνισμένοι Άλαλοι εξηγούν στους κοινούς Άλαλους ότι οι Πλουσιοηλίθιοι έχουν στην παραγματικότητα κόκκινο αίμα, ακριβώς σαν και το δικό τους.

Μόλις τα Ηλιθιοσώματα ανακαλύπτουν κάποιον αφυπνισμένο Άλαλο τον σκοτώνουν. Η «Ουράνιοα Ευλογία» τους συνδράμει πάντα όταν οι Άλαλοι ανακαλύπτουν ότι οι αποκαλούμενοι " Πλουσιοηλίθιοι "και" Ηλιθιοσύμβουλοι" είναι στην πραγματικότητα σφετεριστές και ψεύτες και ότι τα υποτιθέμενα «Πλουσιό» τους είναι εξαπατήσεις,
.
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα