Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

30.10.22

COVID-19 - Τα "Δύο" Εμβόλια της Pfizer

Προσθήκη  3/11/2022 στο τέλος της ανάρτησης


Στο βίντεο επιτυχημένη αντιπρόσωπος φαρμακοβιομηχανιών μιλάει
για τους θανάσιμους κινδύνους που ελλοχεύουν σε πολλά φάρμακα
Θύμα και η ίδια ολέθριων παρενεργειών φαρμάκων από τις οποίες
απαλλάγηκε με φυσικές θεραπείες αποχώρησε από τη δουλειά της και
αφιερώθηκε στη δημοσιοποίηση των κινδύνων αυτών. Έχει
καταθέσει σε επιτροπές του κογκρέσου και δίνει διαλέξεις σε
πόλεις των ΗΠΑ. Την εμπειρία της την έχει καταγράψει στο βιβλίο της:
"Μαρτυρίες ενός προωθητή φαρμάκων" (Confessions of an Rx Drug
Pusher). Την ιστορία της και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία μπορεί
να δει κανείς στην ιστοσελίδα http://www.gwenolsen.com/

Στο τελος του βίντεο υπάρχει μια σειρά άλλων βίντεο για το ίδιο θέμα


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης άλλη μία αλχημεία στη συντονισμένη προσπάθεια κυβερνήσεων, φαρμακοβιομηχανιών και ΜΜΕ για άκριτο μαζικό εμβολιασμό με ιδιαίτερα επισφαλή και εν πολλοίς άγνωστα σκευάσματα με πρόφαση μια πρακτικά ανύπαρκτη απειλή. 

Στη σελίδα του FDA (ΕΟΦ των ΗΠΑ) αναφέρεται:

"Στις 23 Αυγούστου 2021, ο FDA ανακοίνωσε την πρώτη έγκριση ενός εμβολίου για τον COVID-19. Το εμβόλιο είναι γνωστό ως εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 και το εγκεκριμένο εμβόλιο κυκλοφορεί ως Comirnaty, για την πρόληψη του COVID-19 σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω.

Το Comirnaty είναι ένα μονοδύναμο εμβόλιο COVID-19 που έχει εγκριθεί για χρήση ως κύρια σειρά δύο δόσεων για την πρόληψη του COVID-19 σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω. Το Comirnaty είναι επίσης εξουσιοδοτημένο για χρήση έκτακτης ανάγκης στην παροχή τρίτης κύριας δόσης σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω με κάποια  ανοσοκαταστολή

Το Pfizer-BioNTech εμβόλιο COVID-19 είναι ένα μονοδύναμο εμβόλιο COVID-19 που είναι εγκεκριμένο για χρήση έκτακτης ανάγκης για την πρόληψη του COVID-19 ως κύρια σειρά τριών δόσεων για άτομα ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών,  κύρια σειρά δύο δόσεων για άτομα ηλικίας 5 ετών και άνω, δόση τρίτης κύριας σειράς για άτομα ηλικίας 5 ετών και άνω που έχει διαπιστωθεί ότι έχουν ορισμένα είδη ανοσοκαταστολής

 Από την παραπάνω αναφορά προκύπτουν σοβαρά θέματα σκόπιμης παραπλάνησης.

Το Comirnaty είναι το παλιό εμβόλιο της Pfizer το οποίο μετά την τελική έγκρισή του έλαβε εμπορική ονομασία. Το εμβόλιο δεν εγκρίθηκε γιο ηλικίες 12 και κάτω. Λαμβάνοντας τελική έγκριση η Pfizer αναλαμβάνει την ευθύνη (αποζημειώσεις) για τις βλάβες που προκαλεί το σκεύασμά της. Γι αυτό και την έγκριση ακολούθησε καταποντισμός της μετοχής της.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, αδίκως ανησύχησαν οι επενδυτές. Η Pfizer και o FDA βρήκαν λύση και να χορηγείται στις ηλικίες κάτω των 12 και να μην πληρώνει αποζημιώσεις η Pfizer. Μέσω τεχνάσματος. 

  • Εμφανίζουν το εμβόλιο πριν την ημερομηνία τελικής έγκρισης ως άλλο εμβόλιο. Γι αυτό το "άλλο "εμβόλιο η Pfizer δεν έχει ευθύνη για τις βλάβες που προκαλούνται. Γι αυτό και το χορηγούν και για τις ηλικίες που δεν κρίθηκε ασφαλές, ακόμα και από 6 μηνών. Αυτό το "άλλο" εμβόλιο εξακολουθεί και κυκλοφορεί. Καλύπτει μεγαλύτερο φάσμα ηλικιών και άρα θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση.

Τα εμβόλια πριν επεκταθούν στο σύνολο των ανθρώπων αρχικά συστήθηκαν και επιβλήθηκαν σε ηλικιωμένους ανθρώπους με σοβαρά νοσήματα και ανοσοκατασταλμένους ανεξάρτητα ηλικίας. 

Όπως προκύπτει από την παραπάνω αναφορά της FDA, το εμβόλιο της Pfizer δεν  κρίθηκε ασφαλές ούτε για τους ανοσοκατασταλμένους. 

Αντί, όμως, να μην αναφέρεται αυτή η κατηγορία ανθρώπων σ΄αυτούς για τους οποίους έχει εγκριθεί τελικά το εμβόλιο, χρησιμοποιείται η παραπλανητική έκφραση ότι το εμβόλιο πήρε τελική έγκριση για να χρησιμοποιείται με έγκριση έκτακτης ανάγκης. 

Κάνω κάπου λάθος ή η παραπλάνηση έχει φθάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα;

Θα περίμενε κανείς για το εμβόλιο της  Pfizer-BioNTech COVID-19 να αναγράφεται στην ιστοσελίδα του FDA:

το εμβόλιο πήρε τελική έγκριση (η εταιρία φέρει ευθύνη για βλάβες) και κυκλοφορεί με την ονομασία Comirnaty για τις δύο κύριες δόσεις στις ηλικίες 12 και άνω. 

Εξακολουθεί να χορηγείται με έγκριση έκτακτης ανάγκης (η εταιρία δεν φέρει ευθύνη) για την τρίτη δόση σε ηλικίες από  6 μηνών και άνω και για τις δύο κύριες δόσεις σε ηλικίες 6 μηνών ως 12 ετών. 

Στην παρακάτω εικόνα η βεβαίωση εμβολιασμού (ηλικία άνω των 12 ετών) με δύο δόσεις (η 1η δόση  16/12/2021, η 2η δόση 7/1/2022)* πέντε μήνες μετά τη μετονομασία του εμβολίου σε Comirnaty. 

Ως τύπος εμβολίου δεν αναγράφεται το Comirnaty αλλά το Biotech Manufactoring Germany. O εμβολιασμένος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία στους πνεύμονες αγνώστου αιτιολογίας.

εταιρία δεν φέρει ευθύνη αν πιστοποιηθεί ότι ο θάνατος οφείλεται στο εμβόλιο.

Κατά τη μετατροπή του Pdf της βεβαίωσης σε εικόνα μετακινήθηκε η σφραγίδα και κάλυψε τις ημερομηνίες. Μεγέθυνση  της εικόνας Εδώ


Προσθήκη 3/11/2022

Στην επικυρωμένη (Σεπτέμβριος 2022) ιστοσελίδα της Pfizer στα ελληνικά   https://www.comirnatyeducation η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αναφέρεται ότι 

στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Comirnaty έχει χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας για ηλικίες από 12 ετών και άνω (όπως στις ΗΠΑ) αλλά και για ηλικίες 5 έως 11 (γι αυτές τις ηλικίες στις ΗΠΑ ισχύει η έγκριση έκτακτης ανάγκης).

Για την έγκριση παραπέμπει σε ιστοσελίδα του EMA (ΕΟΦ της Ευρωπαϊκής Ένωσης) https://www.ema.europa. η οποία αναφέρεται σε έγκριση έκτακτης ανάγκης.

Τελικά 

  • έχουν άδικο αυτοί που λένε ότι το εμβόλιο της Pfizer που πήρε τελική έγκριση δεν κυκλοφόρησε, παρά τις διαβεβαιώσεις των factcheckers, βλ. https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck ;