Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

17.6.10

Οι Κοσμοκράτορες και Εμείς (1) - Τι δεν Λένε τα ΜΜΕ



.
Ο Παλαιστίνιος γέροντας στο βίντεο λέει:
" Πού αλλού στον κόσμο μπορείς να βρεις τέτοια καταπίεση;
Το σπίτι του κατεδαφίστηκε παράνομα, νύχτα, για να φτιάξουν
τους παράνομους εβραϊκούς οικισμούς σε παλαιστινιακό έδαφος.
Τον πυροβόλησαν στο χέρι και στο πόδι για να μην μπορεί
να τρέξει, βλ. H Άλλη Νουμερολογία.
.
υποστηρίζουν το Ισραήλ - Γραμμικός κώδικας: 729 ........


.
Μετά τα ηχητικά που τελικά παραδέχθηκαν και οι ίδιοι οι ισραηλινοί ότι τα αλλοίωσαν για να φανούν οι ακτιβιστές του στολίσκου αντισημίτες και το πλαστογραφημένο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα για το μακελειό τους στο Μavi Μαρμαρά, βλ. Εδώ, η ισραηλινή κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποσύρει και νέο βίντεο που προώθησε το γραφείο τύπου της στον ξένο τύπο και διπλωματικά σώματα, βλ. Ισραηλινοί στρατιώτες έκλεψαν κάρτες ... .
Στο βίντεο αυτό, βλ. εδώ, με τίτλο: «we con the world» (εξαπατούμε τον κόσμο) σε παρωδία του «we are the world» (είμαστε ο κόσμος) τραγουδούν στα αγγλικά (φορώντας σατυρικές στολές και με μορφασμούς) γελιοποιώντας το στολίσκο της ελευθερίας και ανάμεσα στα άλλα λένε ότι δεν υπήρχαν νεκροί, ότι οι ακτιβιστές μετέφεραν πυραύλους σε «παιδιά».... αμφισβητούν ότι υπάρχει πρόβλημα για τους κατοίκους στη Γάζα και ότι όλα είναι προπαγάνδα των δυτικών.

Το βίντεο αυτό καθώς κι άλλα που απευθύνονται σε μικρά παιδιά και τους λένε να κοιμηθούν ήσυχα, γιατί ο ηρωϊκός ισραηλινός στρατιώτης δεν κοιμάται για χάρη τους και ... αυτό πρέπει να κάνουν κι αυτά όταν μεγαλώσουν προβάλλονται στην Ισραηλινή τηλεόραση μαζί με πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες με πηχαίους τίτλους «ακραίοι τρομοκράτες », βλ. Ισραηλινοί στρατιώτες έκλεψαν κάρτες ..

Αποτέλεσμα από όλη αυτή την πρωτοφανή διαστρέβλωση των γεγονότων και την απίστευτη κρατική προπαγάνδα είναι, παρά την ευρύτατη πια κυκλοφορία βίντεο και μαρτυριών ακτιβιστών όλων των εθνοτήτων και όλων των τάσεων που αποκαλύπτουν τα τραγικά γεγονότα,η μεγάλη πλειοψηφία των Ισραηλινών πολιτών να εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αντίσταση από τους επιβάτες του Μavi Μαρμαρά ήταν "απόπειρα λιντσαρίσματος» των γενναίων στρατιωτών τους, που απλά έπεσαν από τα ελικόπτερα γιο μια φιλική κουβέντα, (στις τέσσερις το πρωϊ στο σκοτάδι και στον ύπνο, κόβοντας τις επικοινωνίες, ένοπλοι και μασκοφόροι σε διεθνή ύδατα) χωρίς να προβληματίζονται από το γεγονός ότι τους τρεις γεναίους τους που αφόπλισαν δεν τους έδεσαν καν και δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα που τους πήραν, βλ. Εδώ

Στη προσπάθειά τους αυτή οι Ισραηλινοί κρατούντες υποστηρίζονται στις ΗΠΑ όχι μόνο από το πανίσχυρο Ισραηλινό λόμπυ, αλλά και από το κόμμα των Δημοκρατικών, Βλ. Εδώ, και τη γερουσία, βλ. Εδώ, με πολλούς γερουσιαστές να χρηματοδοτούνται από το ισραηλινό λόμπυ και τις εταιρίες του, βλ.Εδώ, (η εξάρτησή τους αυτή σατυρίζεται ακόμη και στην Washington Post, βλ. κινούμενα σχέδια Εδώ : οι Εβραίοι στις ΗΠΑ είναι λιγότεροι από το 2% και κατέχουν το 33% των θέσων των ανώτατων δικαστών - δείχνει τους Αμερικανούς να φοράνε .. φουστάνια).
.
Ενώ σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει κηρυχθεί μποϋκοτάζ στο Ισραήλ, Σουηδοί και Νοτιοαφρικανοί λιμενικοί αρνούνται να εκφορτώσουν ισραηλινά πλοία και εμπορεύματα που προορίζονται για το Ισραήλ και σε μαγαζιά κατέβασαν από τα ράφια τα Ισραηλινά προϊόντα, βλ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΜΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (1),
στις ΗΠΑ μετά τον δημοκρατικό γερουσιαστή που ζητάει δίωξη των αμερικανών ακτιβιστών του στολίσκου, (βλ. Δημοκρατία των ΗΠΑ: Ανέκδοτο), σε χθεσινή συγκέντρωση του Ισραηλινού λόμπυ στην κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης μια πλειάδα δημοκρατικών γερουσιαστών σε συνέντευξη τύπου ζήτησαν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να απαγορεύσει την είσοδο και την παραμονή των ακτιβιστών στις ΗΠΑ, βλ. Εδώ..

Εν τω μεταξύ, ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι οι πιστωτικές τους κάρτες που κατασχέθηκαν έχουν χρησιμοποιηθεί από Ισραηλινούς για ψώνια.
Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν ασχολείται με το θέμα.
Ανήγγειλε εξεταστική επιτροπή στην οποία πρόεδρος θα είναι τέως δικαστής, γνωστός για την ένθερμη υποστήριξή του στον ισραηλινό στρατό και ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν νομίζει να χρειάζεται καν εξεταστική επιτροπή.
Στην επιτροπή θα παρίστανται δύο ξένοι παρατηρητές χωρίς δικαίωμα λόγου και ψήφου και ο ένας απ αυτούς είναι μέλος Ισραηλινής λέσχης.
Εσωτερική έρευνα του ισραηλινού στρατού κατέληξε ότι οι κομάντος έδρασαν με πλήρη νομιμότητα!, βλ. Ισραηλινοί στρατιώτες έκλεψαν κάρτες ...

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ:
με βάση πρόσφατη δικαστική απόφαση, οι αρχές αποκτούν το δικαίωμα να απαγάγουν όποιον θέλουν χωρίς να δίνουν σε κανένα λογαριασμό, (Βλ. οι ΗΠΑ αποκτούν το δικαίωμα να απαγάγουν αθώους ανθρώπους ατιμώρητα) και στον Ομπάμα που τα παιδιά στα σχολεία μαθαίνουν να ψέλνουν "είμαι μαθητής του Ομπάμα», βλ. Εδώ, αναγνωρίζεται το αλάθητο του Πάπα και μετά το εκ θεού δικαίωμά του να αποφασίζει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει στον πλανήτη, βλ. ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικεφαλής ομάδας θανάτου, αποκτά με νέο νομοσχέδιο και νέα δικαιοδοσία επί του πλανήτη: Να ελέγχει όποτε θέλει το διαδίκτυο και να το κλείνει, βλ. Νέο νομοσχέδιο δίνει Obama "Kill Switch" να κλείσει το Internet και Εδώ.
Στις εταιρίες θα δίνεται ασυλία για οποιεσδήποτε απαιτήσεις των χρηστών του διαδικτύου για οικονομική ή άλλη ζημιά..
Συνεχίζεται
.
18.6.10
(1) Χθες η Τουρκία απεφάσισε να κόψει όλους τους δεσμούς με το Iσραήλ. Δήλωσε ότι δεν θα αναγνωρίσει την εσωτερική εξεταστική επιτροπή του Ισραήλ και ο πρεσβευτής της δεν θα επιστρέψει, αν το Ισραήλ δεν στείλει ένα μέλος σε εξεταστική επιτροπή του ΟΗΕ για να δώσει πληρφορίες για τα γεγονότα, βλ. Εδώ
.
Bλ. και
Συζήτηση με τους Άρη Χατζηστεφάνου, Κατερίνα Κιτίδη, Μαρία Ψαρά με θέμα:Η βιομηχανία των ΜΜΕ ως επικοινωνιακός διαχειριστής μιας γενοκτονίας: «Αντικειμενικοί" καταγραφείς της «αλήθειας» ή εμπράκτως αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους?Παρασκευή 18 Ιουνίου, ώρα 20:00 Κτίριο ΕΜΜΕ, Καλαμιώτου 2 και Ερμού, Πλατεία Καπνικαρέας .