Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

12.6.10

Ισραήλ: Χειρότερα κι από Ναζί; (2) – Η Σύμπραξη των Λεγόμενων Διεθνών Οργανισμών και των ΜΜΕ

"Στη Γερμανία οι ναζί πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές,
και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Μετά ήρθαν για τους Εβραίους, και εγώ δεν μίλησα γιατί
δεν ήμουν Εβραίος. Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές,
και εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.
Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης
και δεν μίλησα. Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε δεν είχε
μείνει πια κανείς να μιλήσει για κανέναν
"
Πάστορας Martin Niemöller TO BHMA


«Eίμαστε πολίτες. Μην πυροβολείτε. Έχουμε τραυματίες να φροντίσουμε. Μην πυροβολείτε. Καθόμαστε όλοι κάτω » είναι τα λόγια που ακούγονται από το Μavi Marmara στο βίντεο της Βραζιλιάνας σκηνοθέτριας Lara Lee που μπόρεσε να κρύψει από τους Ισραηλινούς, (βλ. προηγούμενη ανάρτηση).

"Πυροβολούσαν πριν να επιβιβαστούν" λέει και η ακτιβίστρια αυτή, όπως και οι Έλληνες και πολλοί άλλοι ακτιβιστές στο Μavi Marmara.
"Ήθελαν και ΄ήρθαν για να σκοτώσουν" λέει κι αυτή όπως και οι Έλληνες και οι άλλοι ακτιβιστές, βλ. Iara LeeIsrael Came to Kill ..
Βίντεο που έδειξε η Τουρκική τηλεόραση δείχνει τραυματισμένο ακτιβιστή στο δάπεδο να τον ποδοπατούν και μετά να τον πυροβολούν τουλάχιστον δύο φορές (στο σημείο αυτό σταματούν τις επικοινωνίες), βλ. Εδώ (ή στον υπότιτλο της προηγούμενης ανάρτησης).

Τουλάχιστον για 19 νεκρούς μιλούν αυτόπτες ακτιβιστές. Εννέα νεκροί έχουν δοθεί από τους Ισραηλινούς. Για τουλάχιστον έξι αγνοούμενους μιλούν οι ακτιβιστές.

Κανείς από τους λεγόμενους διεθνείς οργανισμούς δεν επιλαμβάνεται για όλα αυτά.

Οι εννέα από τους νεκρούς δεν παραδόθηκαν από τους Ισραηλινούς γιατί μεσολάβησε κάποιος από τους διεθνείς οργανισμούς.
Οϋτε απελευθερώθηκαν οι ακτιβιστές από τους απαγωγείς τους γιατί μεσολάβησαν οι οργανισμοί αυτοί.
Πιέστηκαν από την Τουρκία και το έκαναν.

Κανείς διεθνής οργανισμός δεν μεσολάβησε να επιστρέψουν οι Ισραηλινοί τη λεία τους, τα πλοία και τα προσωπικά αντικείμενα των απαχθέντων.
Κανείς διεθνής οργανισμός δεν απαίτησε την άμεση παράδοση του οπτικοακουστικού υλικού των ακτιβιστών για να ερευνήσουν τι συνέβη.
Ούτε κανείς διεθνής οργανισμός δεν ρώτησε τους Ισραηλινούς γιατί το κατέσχεσαν και γιατί σταμάτησαν τις επικοινωνίες.

Ούτε κανείς διεθνής οργανισμός ερευνά τις παραποιήσεις που καταγγέλλονται στα ντοκουμέντα των απαγωγέων κάποιες από τις οποίες αναγκάστηκαν να παραδεχθούν και οι ίδιοι, βλ. Το Ισραήλ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το πείραγμα στο ... και
YouTube - FAKE VIDEOS OF ISRAEL ABOUT THE FREEDOM FLOTILLA ATTACK ... (Βλ. και προηγούμενη ανάρτηση).
.
(Στη φωτογραφία εικόνα από το βίντεο των ισραηλινών που δείχνει ακτιβιστή να περνά μέσα από σίδερο και με ένα ξεχασμένο βέλος υπολογιστή).

Και τώρα αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί μας λένε ότι πρότειναν μεν να γίνει διεθνής έλεγχος, αλλά, δυστυχώς δεν το δέχθηκαν οι απαγωγείς και θύτες και θα ερευνήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Έρχονται στο φως επίσημα έγγραφα του Ισραηλινού κράτους ότι ο αποκλεισμός στη Γάζα δεν επιβλήθηκε για λόγους ασφάλειας αλλά ως μέσον οικονομικού πολέμου, βλ. israeli-document-gaza-blockade.html#ixzz0qZUl3W1s
Και οι διεθνείς οργανισμοί που το Ισραήλ τους κοροιδεύει χρόνια τώρα κατάμουτρα και γράφει στα παλιά παπούτσια του τα καλόχαρτά τους δεν διαμαρτύρονται ούτε και για αυτή την κοροϊδία.

Όπως αναφέρει στο http://killinghope.org/bblum6/aer82.html#note-1 ο αρθρογράφοςWilliam Blum:
«Η Τουρκία που πλοίο της δέχθηκε την επίθεση του Ισραήλ είναι μέλος τους ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του καταστατικού του ΝΑΤΟ μια ένοπλη επίθεση εναντίον ενός μέλους του θεωρείται ότι συνιστά ένοπλη επίθεση εναντίον όλων των μελών του.
Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχουν όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στο Αφγανιστάν – καθώς η επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 θεωρείται επίθεση σε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ (μολονότι το Αφγανιστάν, ως χώρα δεν είχε καμία σχέση με την επίθ
εση)».

Εκατομμύρια ευρώ ξοδεύουν οι ευρωπαϊκές χώρες (και η Ελλάδα) και εκατοντάδες πολίτες τους σκοτώνονται ή σακατεύονται για να υπερασπίζονται κάθε φορά τις διαρκώς "απειλούμενες" ΗΠΑ.
Η ισραηλινή επίθεση εναντίον πλοίου με τη σημαία της Τουρκίας συνιστά αδιαμφισβήτητα επίθεση εναντίον ενός μέλους του ΝΑΤΟ.
Αντί το ΝΑΤΟ να αντεπιτεθεί ή τουλάχιστον να αποβάλει το Ισραήλ από τη συμμαχία του, πληροφορούμαστε ότι το Ισραήλ δηλώνει ότι αν τουρκικές φρεγάτες συνοδεύσουν μελλοντική αποστολή στολίσκου ακτιβιστών προς τη Γάζα, όπως εξήγγειλε η Τουρκική κυβέρνηση, θα θεωρηθεί πράξη πολέμου και αυτή τη φορά δεν θα τα σταματήσει απλά, αλλά θα τα βυθίσει ακόμη κι αν επιβαίνει σ΄αυτά και ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως έχει ο ίδιος εξαγγείλει, βλ. http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=177710.
.
Το Ισραήλ απειλεί ότι θα βυθίσει πλοία μέλους του ΝΑΤΟ στα διεθνή ύδατα.
Και το ΝΑΤΟ σιωπά.


Και ο William Blum στο παραπάνω άρθρο του συνεχίζει: .
"Θα περίμενα ότι όταν ο Αμερικανός αντιπρόεδρος είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ασκεί πιέσεις στο Ισραήλ να επιτρέψει οικοδομικά υλικά στη Γάζα, ο δημοσιογράφος να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον ρωτούσε:
.
"Έχετε απειλήσει το Ισραήλ ότι θα σταματήσετε κάθε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια; .
Έχετε θέσει τα ονόματα των ισραηλινών αξιωματούχων στη λίστα των αλλοδαπών που δεν μπορούν να εισέλθουν των Ηνωμένων Πολιτειών;
.
Έχετε παγώσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους σ
τις ΗΠΑ, όπως έχετε κάνει με πολλούς άλλους;

Δεδομένου ότι το Ισραήλ έχει διαπράξει εγκλήματα τόσο κατά της ειρήνης όσο και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και δεδομένου ότι τα εγκλήματα αυτά εμπίπτουν στη διεθνή δικαιοδοσία,

πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι του Ισραήλ μπορούν να παραπεμφούν σε δίκες σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
Θα αναθέσετε στο Γενικό Εισαγγελέα να προχωρήσει με ένα τέτοιο κατηγορητήριο;

.
Αν κάποια άλλη χώρα που είναι μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για άσκηση δίωξης σ΄αυτά τα άτομα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την κίνηση αυτή;

Γιατί δεν παραδίδουν οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες οικοδομικά υλικά στη Γάζα; "

Και ο ίδιος αρθρογράφος καυτηριάζοντας τη στάση των ΜΜΕ συνεχίζει παρακάτω:
.
«Όταν το Ισραήλ δικαιολογεί τις δολοφονίες του με το αιτιολογικό της "αυτοάμυνας",
θα περίμενα οι κωμικοί της τηλεόρασης Τζέι Λένο και Ντέιβιντ Λέτερμαν να δουν το χιούμορ στη δήλωση αυτή και να μας πουν για παράδειγμα
ότι σύμφωνα με νέα απομνημονεύματα στην αιματηρή καταστολή στην πλατεία Τιενανμέν στην Κίνα οι στρατιώτες των τανκς ενήργησαν σε "αυτοάμυνα" όταν άνοιξαν πυρ κατά των διαδηλωτών.
.
Θα περίμενα ότι όταν το Ισραήλ αποκαλεί "τρομοκράτες" τους ακτιβιστές του στολίσκου γιατί αντιστάθηκαν,
οι New York Times να επισημαίνουν ότι οι επιβάτες που αντιστάθηκαν στους αεροπειρατές στο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Πενσυλβάνια την 11η Σεπτεμβρίου ονομάζονται "ήρωες"
..
Θα περίμενα η Washington Post να υπενθυμίζει στους αναγνώστες της ότι

το 2009 το Ισραήλ επιτέθηκε σε μια βάρκα στη διεθνή ύδατα που μετέφερε ιατρική βοήθεια για τη Γάζα με την πρώην Γερουσιαστή στο κατάστρωμα και ότι
το 1967 το Ισραήλ επιτέθηκε σε αμερικανικό πλοίο, το USS Liberty, σκοτώνοντας 34 και τραυματίζοντας περίπου 173, και ότι ο Πρόεδρος Τζόνσον έκανε τότε ακριβώς αυτό που ο Πρόεδρος Ομπάμα κάνει τώρα:τίποτα».
.
Τα ΜΜΕ έχουν σιγήσει παντελώς και στην Ελλάδα.

Καινούργιο αποδεικτικό υλικό για τις θηριωδίες του Ισραήλ έρχεται συνεχώς στην επιφάνεια και δεν έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
.
Τα ιστολόγια γιατί σιγούν;
.
Θεωρούν ότι τα γεγονότα αυτά δεν σχετίζονται με τον οικονομικό πόλεμο που εξαπολύθηκε κατά της Ελλάδας και των άλλων χωρών του νότου;
.
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι αγνοούνται και σιωπούν.
Όταν αγνοείται κάποιος παράτολμος ιστιοπλόος, ορειβάτης, κ.α. γίνεται συναγερμός, κινητοποιούνται κρατικές υπηρεσίες και ιδιώτες και έχουμε συνεχή ενημέρωση. .
Έξι ακτιβιστές αγνοούμενοι σε ένα κράτος παρία δεν αξίζουν της ίδιας τουλάχιστον προσοχής και κινητοποίησης; ΄
Για τους ανθρώπους αυτούς, ίσως, κάθε ημέρα που περνά, να είναι μοιραία..
..
...