Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

7.8.09

Πώς Αποφεύγουμε τους Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς;

Καθημερινά στα διεθνή online περιοδικά, ειδικά και μη, προστίθενται καινούργιες πληροφορίες* για τη φύση και τους κινδύνους του πολυδιαφημιζόμενου εμβολίου αλλά και γενικότερα των εμβολιασμών, ιδιαίτερα των παιδιών (βλ. Εμβόλια Δούρειοι Ίπποι , Φαρμακοκρατία).

Όπως και με τη στράτευση και για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Θα μπορούσε, ίσως, να μας ενημερώσει ο e-lawyer για τα νομικά δικαιώματά μας στο θέμα αυτό;

Πιο εύκολος από τον ιατρικό φαίνεται ο φιλοσοφικός (ιδεολογικός) ή θρησκευτικός λόγος.
Θα μπορούσαμε να δηλώσουμε ως φιλοσοφική ή θρησκευτική πεποίθησή μας τη μη ενσυνείδητη βλάβη άλλων όντων (για ίδιο όφελος);
Όπως σχολιάζεται στο Ο Ιδιωτικός Στρατιωτικός Ανάδοχος Dyncorp Κάτοχος του Εμβολίου για την παρασκευή του εμβολίου θανατώνονται βάναυσα πίθηκοι της αφρικανικής ηπείρου.

Νομίζω ότι σε αρκετά μπλοκ έχουν δημοσιοποιηθεί αρκετά για τους λόγους αυτής της αποφυγής. Ίσως είναι καιρός να εστιάσουμε στο τί κάνουμε.
__________________
* Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες:

Το ανοσοενισχυτικό σκουαλένιο που περιέχεται στα εμβόλια (βλ. Πρώτες Ερωτήσεις για τη Γιαγιά) και για το οποίο υπάρχει βιβλιογραφία ότι είναι η αιτία για το λεγόμενο σύνδρομο του κόλπου (με βαριά χρόνια συμπτώματα, όπως αρθρίτιδα, ινομυαλγία, λεμφαδενοπάθεια, χρόνια κόπωση χρόνιες κεφαλαλγίες, απώλεια μνήμης, επιληπτικές κρίσεις, αλλαγές της διάθεσης , νευροψυχικά προβλήματα, συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, σκλήρυνση κατά πλάκας,κ.α. βλ. rense.com/general67/vacc.htm και whale.to/vaccine/adjuvants.html) προκαλεί, επίσης, στείρωση (περιέχεται σε εμβόλιο για στείρωση ζώων με καταγραμμένες ιδιαίτερα βαριές παρενέργειες) Swine fluvaccine has adjuvants that impair fertility.

Όπως εξηγεί η Dr. Sherri Tenpenny, στο Flu Shots and the New Adjuvants: Beware!, ένα ανοσοενισχυτικό είναι ουσία που προστίθεται για να παραχθούν πολλά αντισώματα με τη μικρότερη δυνατή ποσότητα ιού (αντιγόνου). Τα ανοσοενισχυτικά θεωρούνται δραστικά φάρμακα.

Ενώ το σκουαλένιο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ακίνδυνο, καθώς είναι μια φυσική ουσία την οποία παρασκευάζει ο οργανισμός στο συκώτι (είναι η βάση για τη χοληστερόλη) και υπάρχει επίσης στο ελαιόλαδο και άλλες τροφές, η δράση του όταν εγχύνεται ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες με το εμβόλιο θα οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική ανοσολογική ανταπόκριση ωθώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί όχι μόνον στο σκουαλένιο του εμβολίου αλλά σε όλο το ζωτικής σημασίας σκουαλένιο που υπάρχει στο σώμα, στον εγκέφαλο και τα άλλα όργανα.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα