Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

4.8.10

Ένα Παραμύθι για Μεγάλους και μια Αφιέρωση

Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ

www.youtube.com/watch?v=Vnp4kj5lLOU&feature=player_embedded

Σύνοψη:

" Θα γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμά μας της παραπληροφόρησης έχει ολοκληρωθεί, όταν όλα όσα πιστεύουν οι αμερικανοί είναι ψευδή "

Γουίλιαμ Κέισι, διευθυντής της CIA ( στην πρώτη συνάντησή του με το προσωπικό, 1981), βλ. Revealing Quotes from the Powerful

Σχόλια:

- Μορφέας: Θέλεις να μάθεις τι είναι το Matrix; To Matrix είναι παντού. Είναι παντού γύρω μας . . Μπορείς να το δεις, εάν κοιτάξεις έξω το παράθυρό σου ή όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου. Μπορείς να το νιώσεις όταν πας στη δουλειά ... όταν πηγαίνεις στην εκκλησία ... όταν πληρώνεις τους φόρους σου . Είναι ο κόσμος που έχει συρθεί στα μάτια σου για να σε κάνει τυφλό στην αλήθεια .

- Nηο: Ποια αλήθεια;

- Μορφέας: Ότι είσαι σκλάβος. Όπως όλοι γεννήθηκες σε δουλεία. Σε μια φυλακή που δεν μπορείς να την νοιώσεις, να τη δεις ή να την αγγίξεις . Μια φυλακή για το νου σου . ... Προσπαθώ να ελευθερώσω το νου σου ... Αλλά μπορώ μόνο να σου δείξω την πόρτα . Είσαι συ που πρέπει να την διαβείς.

Ξέρω ότι είσαι φοβισμένοις, φοβάσαι την αλλαγή . Δεν ξέρω το μέλλον. Δεν ήρθα εδώ για να σου πω πώς θα τελειώσει . Ήρθα εδώ για να σου πω πώς πρόκειται να ξεκινήσει ...θα δείξω τι δεν θέλετε να δείτε . Θα σας δείξω έναν κόσμο χωρίς κανόνες και ελέγχους , χωρίς σύνορα και όρια. Εναν κόσμο όπου όλα είναι δυνατά.

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Το παρακάτω βίντεο αφιερώνεται εξαιρετικά σε όσους εγκατέλειψαν ή εγκαταλείουν το κλεινόν άστυ από τους έχοντες....τας κλείδας του άστεος.

Ας διατηρούν βάσιμες ελπίδες ότι θα το βρούν όπως το άφησαν...

ΥΓ. Θα μας λείψετε αλλά ...θα το αντέξουμε - Οι φύλακες του άστεος