Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

16.10.09

Για μια Δίκαιη Λύση του Μεταναστευτικού Προβλήματος

.......................................................................Πορεία για τη δολοφονία μετανάστη
.
Μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο οι «μεγάλοι» υποχρέωσαν τη Γερμανία να δεχτεί μετανάστες και να πληρώσει αποζημιώσεις.

Μέχρι σήμερα καταβάλλει αποζημιώσεις σε ελληνικά χωριά.

Επανειλημμένα ακούμε για έλληνες μετανάστες που είναι παράγοντες της κοινωνικής ζωής στη Γερμανία, όπως πρόσφατα για τον πρόεδρο του συνδικάτου χημικών, με ένα εκατ. μέλη παλιότερα και σήμερα με 700 χιλιάδες μέλη, που είναι γιος έλληνα μετανάστη εργάτη.

Οι σημερινοί μετανάστες του λεγόμενου τρίτου κόσμου είναι αποτέλεσμα του παλιότερου αποικιακού πολέμου του πρώτου κόσμου, του σύγχρονου πολέμου Αμερικανών και συμμάχων και των κερδοσκοπικών οργανισμών τους που τζογάρουν ακόμη και με τα τρόφιμα, ανεβοκατεβάζοντας τις τιμές, παίζοντας με το θεμελιώδες δικαίωμα των ανθρώπων να έχουν πρόσβαση σε τροφή (βλ. Πως δημιουργήθηκε
.
Είναι δίκαιο να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους δυτικούς, την ίδια αντιμετώπιση με τους έλληνες μετανάστες στη Γερμανία.

Ας παραχωρηθεί και σ΄αυτούς μια περιοχή ή περιοχές του πλανήτη να ζήσουν και να προκόψουν.
Φυσικά, όχι σε βάρος χωρών που τίποτα δεν τους οφείλουν, όπως έγινε με τους εβραίους.

Ας τους παραχωρήσουν περιοχές τους οι πρωτεργάτες της συμφοράς τους Αμερικανοί και Βρετανοί και ας τους υποστηρίξουν να τις οικοδομήσουν οι πολυεθνικές τους που τους ξεζούμισαν την πλούσια γη τους, που τους κατέστρεψαν την κοινωνική τους δομή με τους στρατιωτικούς και οικονομικούς εκτελεστές τους.

Οι πολυεθνικές δεν θα φτωχύνουν. Πολλές απ΄αυτές έχουν εισόδημα μεγαλύτερο απ΄αυτό αρκετών χωρών μαζί.
Πολλές απ αυτές την εποχή που οι λαοί αποδεκατίζονταν και ζούσαν στην ανέχεια και στον εφιάλτη του πολέμου αυτές θησαύριζαν.

Μόνον η Βρετανία κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου τους πλήρωνε 4 εκατ. λίρες την ημέρα, δηλ. 2,5 τρις ευρώ την ημέρα (βλ. Μουσολίνι: ήταν πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών).

Ας εφαρμόσουν οι «μεγάλοι» το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να απονείμουν δίκαιο.

Ας δώσουν τη δυνατότητα στα θύματα του δικού τους κατακτητικού πολέμου να δημιουργήσουν κι αυτοί την Αμερική τους, χωρίς να ξεκληρίσουν. φυσικά. τους ιθαγενείς όπως οι ευρωπαίοι τυχοδιώκτες που κουμαντάρουν σήμερα τον κόσμο.

Να είμαστε σίγουροι ότι οι σημερινοί μετανάστες του λεγόμενου τρίτου κόσμου που ταξιδεύουν με σαπιοκάραβα, που διανύουν απίστευτες αποστάσεις πεζοί, που περνούν μέσα από νάρκες και μπλόκα, που επιβιώνουν χωρίς δραχμή, θα μεγαλουργήσουν.

Τους το οφείλουμε.
.