Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

6.2.22

Κορωνοϊός - Η Νέα Επιστήμη



1. Η Απόκρυψη των Συνεπειών του Εμβολιασμού - Η Νέα Ορολογία

Στα παρακάτω τρία σχήματα απεικονίζονται οι θάνατοι στη μεγαλη βρετανία από όλες τις αιτίες εκτός από αυτούς που αποδίδονται στον κορωνοιό (με και από κορωνοιό) για τρεις ηλικιακές ομάδες: 60-69 ετών,70-79 ετών και άνω των 80 ετών.

Θάνατοι (εκτός με και από κορωνοϊό) - Ηλικιακή ομάδα60-69 ετών

Θάνατοι (εκτός με και από κορωνοϊό) - Ηλικιακή ομάδα:70-9 ετών

Θάνατοι (συνολικοί) - Ηλικιακή ομάδαάνω των 80 ετών.     
                                                                                                          Πηγή: Εδώ.   

Αποτελούν γραφική παράσταση στατιστικών στοιχείων των υγειονομικών υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας.τους εννέα πρώτους μήνες του 2021, περίοδο κατά την οποία οι θάνατοι (πέραν από αυτούς με και από κορωνοϊό) έχουν εκτοξευθεί, βλ. Εδώ.

Η περίοδος αυτή συμπίπτει με την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών στη χώρα. Ο μαζικός εμβολιασμός έγινε σταδιακά, σε διαφορετικό χρόνο για κάθε ηλικιακή ομάδα. Προηγήθηκε η ηλικιακή ομάδα των άνω των 80 ετών, ακολούθησε η ομάδα των 70-79 ετών και μετά αυτή των 60-69 ετών. Καθένα από τα τρία σχήματα αντιστοιχεί σε καθεμία απ αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Δεδομένου ότι δεν είχαν συμβεί την περίοδο αυτή διακριτά ατυχήματα με μαζικούς θανάτους, θα περίμενε κανείς ότι οι θάνατοι θα ήταν σταθερά αυξημένοι καθόλη την περίοδο παρατήρησης. Για τους λόγους αυτής της αύξησης έχουν γίνει διάφορες εικασίες, βλ.Εδώ.

Παραδόξως  παρατηρήθηκαν και στις τρεις ηλικιακές ομάδες απότομες αυξήσεις θανάτων οι οποίες συνέπιπταν χρονικά με το διάστημα εμβολιασμού της κάθε ομάδας ως εάν ο εμβολιασμός να ήταν το ατύχημα με μαζικούς θανάτους. 

Φαινομενικό παράδοξο, βέβαια, καθώς έχουν γίνει γνωστές και εν μέρει έχουν καταγραφεί σημαντικές παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων και αιφνίδιων θανάτων, σε πολλές χώρες βλ. αντίστοιχα στοιχεία και ανάλυση για το Ισραήλ στο ιδιαίτερα κατατοπιστικό ιστολόγιο  Τα Ημερολόγια Ενός Ιού και για την Ελλάδα βλ. επείγουσα κοινοποίηση του γνωστού ιατρού Αρβανίτη Εδώ και στο ιδιαίτερα ενημερωτικό ιστολόγιο Οι Μάσκες Πέφτουν..

Απεικονίζοντας τους θανάτους σε κάθε ηλικιακή ομάδα ξεχωριστά για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους προέκυψαν οι δύο καμπύλες που φαίνονται σε κάθε ένα από τα παραπάνω σχήματα, η μία περίπου ευθύγραμμη κι η άλλη έντονα καμπυλωμένη κορυφούμενη το χρονικό διάστημα εμβολιασμού της ηλικιακής ομάδας στην οποία αντιστοιχεί το σχήμα. 

Και τα παράδοξα φαίνονται να συνεχίζονται. Η καμπυλωμένη απεικόνιση αντιστοιχεί στους μη εμβολιασμένους. Το διάστημα που εμβολιάζονται οι άλλοι της ηλικίας τους οι μη εμβολιασμένοι παθαίνουν ξαφνικά διάφορα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, κ.α, είτε επιδεινώνονται προϋπάρχοντα προβλήματα (καρκίνοι, αυτοάνοσα,κ.α, και πεθαίνουν, βλ. βλ.Global Research: Εδώ, και Εδώ.

Για ποιο λόγο; Ανεξήγητο. Για τους απληροφόρητους. Για τους αδαείς περί τα της Νέας Επιστήμης.

Η  Εξήγηση της Νέας Επιστήμης; Σημαντικό μέρος των εμβολιασμένων είναι ανεμβολίαστοι (για δυο βδομάδες μετά τον εμβολιασμό τους). Αλλιώς: σημαντικό μέρος των ανεμβολίαστων είναι εμβολιασμένοι. Αυτό το μέρος των ανεμβολίαστων είναι αυτό που παθαίνει τα παραπάνω και πεθαίνει. 

Για να γίνει πιο κατανοητό: Οι εμβολιασμένοι κάνουν το εμβόλιο και για δυο εβδομάδες μετά (που εκδηλώνονται οι περισσότερες παρενέργειες του εμβολίου) δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, άρα είναι ανεμβολίαστοι. Περίπλοκο να το κατανοήσει κανείς με την απλή λογική. Απαιτείται επιστημονική. 

Νέα επιστήμη, νέοι όροι: "εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι", "μη ασθενείς (ασυμπτωματικοί) ασθενείς," -  νέοι συνεχώς μεταβαλλόμενοι ορισμοί: "εμβόλιο προστασίας μετάδοσης" αρχικά, "εμβόλιο προστασίας νόσησης" στη συνέχεια, "εμβόλιο προστασίας βαριάς νόσησης" μετά, "εμβόλιο προστασίας από θάνατο" κατόπιν .-  νέα προσωπική μαντική "αν δεν - θα" ,"αν - θα" (από ιατρούς και ασθενείς): αν δεν είχες(α) εμβολιαστεί θα νοσούσες(α) βαρύτερα" , "αν δεν, θα διασωληνώσουν(μουν)", "αν δεν, θα πέθαινες (α)", "αν είχες(α) εμβολιαστεί θα νοσούσες(α) λιγότερο",κ.ο.κ.