Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

4.9.13

Ανθρώπινες Ασπίδες στη Συρία Γύρω από Στόχους της Επικείμενης Επίθεσης των ΗΠΑ - Σύλληψη των "ηγετών" των ΗΠΑ η ΜΟΝΗ Νόμιμη Απάντηση για τα Συνεχιζόμενα Εγκλήματα Πολέμου
Βλέπε και Εδώ


Το Μάρτιο του 2013 η Sundus Shaker Saleh Ιρακινή μητέρα πρόσφυγας σήμερα στην Ιορδανία, κατέθεσε μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο ότι ο σχεδιασμός και η διεξαγωγή του πολέμου στο Ιράκ συνιστά «έγκλημα επίθεσης » κατά του Ιράκ.

 Στις 22 Αυγούστου 2013 το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε από το ανώτατο δικαστήριο να δοθεί ασυλία στον George W. Bush, Richard Cheney, Donald Rumsfeld, Colin Powell, Condoleezza Rice και Paul Wolfowitz από δίωξη ότι σχεδίασαν και διεξήγαγαν τον πόλεμο στο Ιράκ κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου,

------
Αν σταματήσεις την υποστήριξη στη Συρία μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα προστατεύσουμε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς του χρόνου. Οι ομάδες των Τσετσένων που απειλούν την ασφάλεια των αγώνων ελέγχονται από μας"    (1)

Σαουδάραβας πρίγκηπας Bandar,(κολλητός του Mπους, γνωστός ως Bandar-Bush) προς τον Πούτιν κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία σε συνεννόηση με τον Σαουδάραβα βασιλιά και τις ΗΠΑ

----------------------------------------------------------------------------------------------
·         Το Yπέρτατο Διεθνές Έγκλημα
«Η διεξαγωγή  επιθετικού πολέμου  δεν είναι μόνο ένα διεθνές έγκλημα.
Είναι το υπέρτατο διεθνές έγκλημα.
 Διαφέρει  από τα άλλα εγκλήματα πολέμου μόνο στο ότι εμπεριέχει  το συσσωρευμένο κακό όλων των άλλων» (Οι γερμανοί ναζί καταδικάστηκαν πρωτίστως γι αυτό το έγκλημα)

·         Εγκλήματα Κατά της Ειρήνης: 
(i)               (1)  Σχεδιασμός, προετοιμασία, έναρξη ή διεξαγωγή ενός επιθετικού πολέμου ή πολέμου κατά παράβαση των διεθνών συμφωνιών συνθηκών
(ii)            (2)   Συμμετοχή σε ένα κοινό σχέδιο ή συνωμοσία για την εκτέλεση οποιασδήποτε από τις πράξεις που αναφέρονται στο (1). 

·         Πράξη Επιθετικού Πολέμου Συνιστά:
- Κήρυξη πολέμου από άλλο κράτος.
- Εισβολή ενόπλων δυνάμεών του, με ή χωρίς κήρυξη πολέμου, στο έδαφος  άλλου κράτους.
- Επίθεση με χερσαίες, ναυτικές  ή αεροπορικές δυνάμεις, με ή χωρίς κήρυξη πολέμου, στο έδαφος, τα πλοία ή αεροσκάφη άλλου κράτους.
- Ναυτικός αποκλεισμός των ακτών ή λιμένων άλλου κράτους.
- Παροχή υποστήριξης σε ένοπλες ομάδες που έχουν σχηματιστεί στο έδαφός του και έχουν εισβάλει στο έδαφος άλλου κράτους,
- Ή άρνηση, παρά το αίτημα του κράτους , να λάβει, στην επικράτειά του, όλα τα μέτρα που διαθέτει να στερήσει από αυτές τις ομάδες βοήθεια ή προστασία.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

" Πάνω από τα νεκρά σώματά μας"


«Πρόκειται για μια προσωπική πρωτοβουλία από μια ομάδα ακτιβιστών και φίλων.
Θα αποτελέσουν ανθρώπινες ασπίδες προστασίας των πιθανών στόχων. Σύνθημα τους: «πάνω από τα νεκρά σώματά μας».
« Γνωρίζουμε τους κινδύνους του εγχειρήματος  και θα το κάνουμε με δική τους ευθύνη».«Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο ότι οι πολίτες της Συρίας δεν θα παραμείνουν αδρανείς απέναντι στη δυτική αμερικανική επιθετικότητα για λογαριασμό  εχθρού μας του Ισραήλ.Θέλουμε να τους στείλουμε το μήνυμα ότι αν στοχεύσουν τις εγκαταστάσεις της χώρας μας θα στοχεύσουν αμάχους που θα τις προστατεύουν με τα σώματά τους και τη ζωή τους.Θέλουμε να μεταδώσουμε  το μήνυμα ότι μόνο οι Σύριοι είναι αυτοί που αποφασίζουν τι θέλουν." 
Βλ. (Over Our Dead Bodies) Human shields to protect military installations from US aggression ,  http://breakingnews.sy/en/article/24578.html

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ


ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ

Επιχείρηση Νorthwoods

Το 1962 ανώτατοι Αμερικανοί στρατιωτικοί σχεδίαζαν να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους για να επιτύχουν τη στήριξη των πολιτών για πόλεμο ενάντια στην Κούβα.

Στα σχέδια περιλαμβάνονταν δολοφονία  Κουβανών μεταναστών, βύθιση πλοίων με Κουβανούς  πρόσφυγες,  κατάρριψη αεροπλάνου με Αμερικανούς φοιτητές, ανατίναξη πλοίου των ΗΠΑ και τρομοκρατικά χτυπήματα στις πόλεις των ΗΠΑ.Τα σχέδια είχαν την έγγραφη έγκριση όλων των παραγόντων του Πενταγώνου αλλά απορρίφθηκαν από τον Κένεντι.Μετά μερικούς μήνες ο Κεννεντι δολοφονήθηκε.Έχουν παραμείνει απόρρητα για σχεδόν 40 χρόνια, βλ.                       http://abcnews.go.com/US/story?id=92662

Σύγχρονη Βελτιωμένη έκδοση - Ομάδα P2OG
    (Proactive, Preemptive Operations Group) 

Έργο της ομάδας είναι να διεξάγει μυστικές αποστολές σχεδιασμένες να "υποκινήσουν σε δράση" τρομοκρατικές ομάδες  ωθώντας τες να εκτελέσουν πράξεις βίας κατά αθώων πολιτών οι οποίες τότε θα είναι αντικείμενο "αντιτρομοκρατίας" από τις δυνάμεις των ΗΠΑ" . 
Από τη στιγμή που θα ωθήσουν τους τρομοκράτες σε δράση, δολοφονώντας μέλη των  οικογενειών τους, δελεάζοντάς τους με λάφυρα, τροφοδοτώντάς τους με ναρκωτικά, κάνοντας τους πλύση για τζιχάντ ή με προβοκράτορες πράκτορες οι οποίοι διεισδύουν στις ομάδες και σχεδιάζουν και κατευθύνουν οι ίδιοι τις επιθέσεις, μπορούν στη συνέχεια  να καθιστούν υπόλογους τους κρατικούς παράγοντες ότι υποθάλπτουν τρομοκράτες και τότε "κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία τους. 

ή χαρακτηρίζουν το αντίποινα των κρατών «τρομοκρατία» για να δικαιολογήσουν μυστικές και φανερές στρατιωτικές επιχειρήσεις για την ανατροπή συγκεκριμένων κυβερνήσεων, βλ. 
- Rummy’s Plan to Provoke Terrorist Attacks Εδώ και 
- US: we initiate terrorism to create terrorists to overthrow governments Εδώ 

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ  (2)
«Δεν καταλαβαίνω αυτή την δυσκολία γύρω από την χρήση χημικών  αερίων. Είμαι σταθερά υπέρ της χρήσης δηλητηριωδών αερίων εναντίον απολίτιστων φυλών».
Τσώρτσιλ. Διέταξε τη χρήση χημικών αερίων στο Ιράκ το 1920, βλ.. .http://www.guardian.co.uk/world/2003/apr/19/iraq.arts

Σχολείο στη Γάζα σε νέφος λευκού φωσφόρου
Οι μαθητές του σχολείου μετά
Η ραδιενεργή μόλυνση από τα Αμερικανικά  όπλα στο Ιράκ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 250.000 ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ  Εδώ
Παιδιά γεννιούνται συνεχώς παραμορφωμένα στη Φαλούτζια του Ιράκ από το απεμπλουτισμένο  ουράνιο και τις βόμβες φωσφόρου Αμερικανών και συμμάχων. Εδώ
Τα περιστατικά παιδικής θνησιμότητας από καρκίνο και  Λευχαιμία ξεπερνούν αυτά στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι  από  τις βόμβες φωσφόρου Αμερικανών και συμμάχων. Εδώ


ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ: 
                          
Να Συλληφθούν οι Ηγέτες των ΗΠΑ

Από το http://www.examiner.com/ με τίτλο: 
Arrest US ‘leaders’ as ONLY legal response to ongoing War Crimes


Είναι σημαντικό  οι  αμερικανικές στρατιωτικές αρχές είτε αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση του νόμου να συλλάβουν τους επικεφαλής της κυβέρνησης των ΗΠΑ για Εγκλήματα Πολέμου για να τερματίσουν τη μακρά ιστορία αμερικανικών πολέμων –δολοφονιών.
 Αν δεν γίνει αυτό, η ιστορία θα επαναληφθεί με τη μαζική δολοφονία Σύριων, Ιρανών  και περισσότερων αδαών/αφελών Αμερικανών στρατιωτών.

Μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους, οι ΗΠΑ ήταν ο κύριος συντάκτης της συνθήκης που καθιστά τον πόλεμο παράνομο εκτός αν δεχθεί κάποιος επίθεση από το στρατό άλλης χώρας.

Γι αυτό: όλες τις τρέχουσες αμερικανικές ένοπλες επιθέσεις / στρατιωτικές επιχειρήσεις, εισβολές και κατοχή ξένων χωρών είναι  παράνομοι επιθετικοί πόλεμοι.

Γι αυτό: η μόνη νόμιμη απάντηση στη διάθεση οποιουδήποτε υπεύθυνου για την τήρηση του Συντάγματος των ΗΠΑ είναι να συλλάβει τους ηγέτες της κυβέρνησης  των ΗΠΑ ως προφανείς ύποπτους εγκληματίες για προφανή εγκλήματα πολέμου.

Επειδή όλοι οι " λόγοι " για τους τρέχοντες πολέμους των ΗΠΑ που έχουν δοθεί στο κοινό, στο στρατό μας και στον κόσμο αποκαλύπτονται τώρα από τα ίδια μας τα επίσημα έγγραφα ότι ήταν γνωστό ότι ήταν ψευδείς, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι οι σημερινοί «αρχηγοί» της κυβέρνησης των ΗΠΑ  είναι πίσω από τη χρήση του αερίου σαρίν στη Συρία, και ότι ψεύδονται για περισσότερα εγκλήματα πολέμου.

Γι αυτό, θα πρέπει να συλληφθούν αμέσως ως βασικοί ύποπτοι στην έρευνα για τις δολοφονίες από την αναταραχή στη Συρία.

Όπως τεκμηριώνεται στις παρακάτω πηγές της συντηρητικής και τώρα μη αμφιλεγόμενης ιστορίας οι τρέχοντες πόλεμοι των ΗΠΑ είναι συνέχεια μιας σειράς παράνομων πολέμων που στηρίχθηκαν σε ψέματα:

1. Οι ΗΠΑ παραβίαζαν σε μόνιμη βάση τις συνθήκες με τους Ιθαγενείς Αμερικανούς, καθώς και χειραγωγούσαν το νόημά τους για να κλέψουν τη γη τους.

2. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Polk είπε ψέματα στο Κογκρέσο για να ξεκινήσει επιθετικό πόλεμο στο Μεξικό. Το αποτέλεσμα ήταν οι ΗΠΑ  να καταλάβουν  το 40 % του Μεξικού το 1848. Αυτό συνέβη παρά την πεντακάθαρη εξήγηση του Αβραάμ Λίνκολν ως μέλους του Κογκρέσου ότι η Συνθήκη Adams - Onis τοποθετούσε τη " διασυνοριακή διαφορά " 400 χιλιόμετρα μέσα σε γη..

3 . Οι ΗΠΑ παραβίασαν τη συνθήκη μας με τη Χαβάη και έκλεψαν τη χώρα τους το 1898.

4. Οι ΗΠΑ υπαναχώρησαν από τις υποσχέσεις  για ελευθερία μετά τον ισπανικό αμερικανικό πόλεμο για να επιβάλουν την κυριαρχία μας στις Φιλιππίνες και να εγκαταστήσουμε φιλικούς στις  ΗΠΑ δικτάτορες στην Κούβα.

5. Οι ΗΠΑ συμμετείχαν στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο χωρίς να έχουν δεχθεί απειλή στην εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και έβαλαν στη φυλακή τον προεδρικό υποψήφιο του τρίτου κόμματος για τις δημόσιες ομιλίες του που αμφισβητούσαν τη συμμετοχή στον πόλεμο.

6. Η CIA διεξήγαγε αρκετούς μυστικούς πολέμους
Ίσως τον πιο σημαντικό στο σημερινό πλαίσιο του επαπειλούμενου πολέμου κατά του Ιράν: την "Επιχείρηση Αίας" που ανέτρεψε τη δημοκρατία του Ιράν και εγκατέστησε  έναν φιλικό στις ΗΠΑ βάναυσο δικτάτορα.

 Αν οι ΗΠΑ ψεύδονταν και έδρασαν δύο φορές στη διάρκεια της ζωής μας να ανατρέψουν παράνομα τη δημοκρατία του Ιράν δεν θα έπρεπε να υποθέτουμε έναν άλλο παράνομο πόλεμο σήμερα στηριγμένο σε ψέμματα;

7. Ο Πόλεμος του Βιετνάμ συνέβη μετά που οι ΗΠΑ επέτρεψαν την ακύρωση των εκλογών για την ενοποίηση της χώρας, με το ψευδεπίγραφο συμβάν στον κόλπο του Tonkin για να διεξάγουν έναν «αμυντικό» πόλεμο.


9. Γνωρίζουμε τώρα από εκθέσεις του Κογκρέσου ότι όλοι οι «λόγοι» για τον πόλεμο με το Ιράκ ήταν γνωστό ότι είναι ψευδείς.

10. Οι δύο «λόγοι» για τον πόλεμο με το Ιράν είναι το ίδιο ψευδείς με τους «λόγους» για τον πόλεμο με το Ιράκ. 
Επαγρυπνείτε για μια ψευδεπίγραφη επίθεση από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ που θα αποδοθεί στο Ιράν ως πρόσχημα για έναν άλλο «αμυντικό» πόλεμο:
_________________________________
(1)   Αγωγή των θυμάτων και οικογενειών θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου κατά του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, τεσσάρων πριγκήπων και άλλων  Σαουδαράβων που έδωσαν υλική υποστήριξη στην  Αλ Κάιντα απετράπη. Δεν έγινε δεκτή γιατί, όπως απεφάνθη το ομοσπονδιακό εφετείο των ΗΠΑ, οι παραπάνω προστατεύονται από ειδικές διατάξεις, βλ. http://www.reuters.com/article/2008/08/14/us-saudi-lawsuit-idUSN1448612320080814 (Reuter- U.S.court  rules  Saudi  Arabia  immune in 9/11 case)
     
Στην έκθεση της επιτροπής διερεύνησης για το ζήτημα της χρηματοδότησης των επιθέσεων 9-11 αναφέρει:
 «.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την προέλευση των χρημάτων που χρησιμοποιήθηκαν  για τις επιθέσεις 9/11. Εν τέλει, το ερώτημα της χρηματοδότησης έχει ελάχιστη πρακτική σημασία» !!!

(2)  
  • H Φλόριντα, υπό τη διοίκηση του αδελφού του Προέδρου, του Tζεμπ Mπους, έδωσε άσυλο σε τρομοκράτες που έκαναν πειρατείες σε αεροπλάνα και πλοία με όπλα και μαχαίρια. Στους περισσότερους δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Γιατί; Ήταν όλοι τους αντιφρονούντες Kουβανοί (κατά του Kάστρο).
  • O πρώην Υπουργός Άμυνας της Γουατεμάλας, ο Γκραμάγιο Mοράλες, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι "συνέλαβε και διηύθυνε εκστρατεία κατατρομοκράτησης αδιακρίτως των πολιτών", βασάνισε Αμερικανή μοναχή και σφάγιασε οκτώ μέλη μιας οικογένειας, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Xάρβαρντ με υποτροφία των HΠA.
  • Τη δεκαετία του ΄80 χιλιάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν από αποσπάσματα που συνδέονταν με τον στρατό του Eλ Σαλβαντόρ, του οποίου ένας πρώην αρχηγός ζει τώρα στη Φλόριντα. 
  • O πρώην δικτάτορας της Aϊτής, στρατηγός Πρόσπερ Aβρίλ, αρεσκόταν να επιδεικνύει τα αιμόφυρτα θύματα των βασανισμών του στην τηλεόραση. Όταν ανατράπηκε, φυγαδεύτηκε από την κυβέρνηση των HΠA στην Φλόριντα και πήρε πολιτικό άσυλο.
  • Ένα ηγετικό στέλεχος του στρατού της Xιλής την περίοδο του καθεστώτος του στρατηγού Πινοσέτ, του οποίου η αρμοδιότητα ήταν οι εκτελέσεις και τα βασανιστήρια, ζει στο Mαϊάμι.
  • O Iρανός στρατηγός που διοικούσε τις διαβόητες φυλακές του Iράν, ζει ως εύπορος εξόριστος στις HΠA.
  • Ένας από τους ανώτατους αξιωματικούς του Πολ Ποτ, που παρέσυρε τους Kαμποτζιανούς εξόριστους να γυρίσουν στο σίγουρο θάνατο, ζει στο Mάουντ Bερνόν στη N. Yόρκη.
Aυτό που έχουν κοινό όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι, εκτός από την ιστορία τους στην τρομοκρατία, ότι είτε δούλευαν άμεσα για την κυβέρνηση των HΠA, είτε έκαναν τη βρώμικη δουλειά για την πολιτική των HΠA.
Tα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Aλ-Kάιντα είναι παιδικοί σταθμοί σε σύγκριση με το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου στην τρομοκρατία στο Φορντ Mπένινγκ στη Tζώρτζια, γνωστό μέχρι πρόσφατα ως το Σχολείο της Aμερικής. 

 απόφοιτοί του αποτελούν σχεδόν το μισό των υπουργών των καθεστώτων γενοκτονίας στη Γουατεμάλα, τα δύο τρίτα των αξιωματικών του στρατού του Eλ Σαλβαντόρ που σύμφωνα με τον OHE διέπραξαν τις χειρότερες ωμότητες του εμφυλίου πολέμου της χώρας, και τους επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας του Πινοσέτ, που διοικούσε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Xιλής.