Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

10.9.10

Το Κίνημα για το Κτίριο 7 (2) - Το "Αμερικανικό Όνειρο" και η Αφύπνιση

www.youtube.com/watch?v=Vnp4kj5lLOU&feature=player_embedded

"Ο Ρούσβελτ διέταξε τον υπεύθυνο του Ερυθρού Σταυρού να
προετοιμαστεί για απώλειες στο Περλ Χάρμπορ, γιατί θα άφηνε
να γίνει επίθεση.
Όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε ο Ρούσβελτ του είπε:
" ο αμερικανικός λαός δεν θα δεχόταν ποτέ να μπει στον πόλεμο
στην Ευρώπη, αν δεν είχε δεχθεί επίθεση εντός των συνόρων του "

βλ. Naval Institute - Naval History και Pearl Harbor - Mother of All Conspiracies

www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA&feature=player_embedded

Δημοσιογράφος: Εμείς εδώ όταν κάποιος εκφράζει διαφωνία με
την πολιτική της ισραηλινής κυβέρνησης τον αποκαλούμε
αντισημίτη.
Τι λέτε γιαυτό;

.Πρώην υπουργός Ισραήλ: "Αυτό είναι ένα «τέχνασμα"
Το χρησιμοποιούμε πάντα για να αποτρέψουμε την κριτική
".

.

Χθες το βράδυ σε κάποιο κανάλι, νομίζω το STAR, προβλήθηκε ταινία με τίτλο "Η πτήση 93", Αναφερόταν στη πτήση του αεροπλάνου που καταρρίφθηκε την !!η Σεπτεμβρίου.
Την παρακολούθησα για λίγο, κάπου στη μέση.
Ήταν κάτι σαν αναπαράσταση του τι συνέβη στην πτήση αυτή με βάση μαρτυρίες συγγενών των επιβατών της πτήσης που επικοινωνούσαν μέσω κινητού μαζί τους,
.
Τη χαρακτήριζαν ντοκιμαντέρ, αλλά εύκολα μπορούσε να διακρίνει κανείς μια ακόμη υπερπαραγωγή του Αμερικανικού Πενταγώνου. 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύει το πεντάγωνο για την προπαγάνδα του, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του υπουργείου άμυνας και απασχολεί 27.000 άτομα μόνο για τον τομέα αυτό (το συνολικό προσωπικό στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι 30.000 άτομα), βλ. Εδώ.
.
Επικοινωνία με κινητό τηλέφωνο δεν ήταν δυνατή στο ύψος της πτήσης, βλ. και Ted Olson's Report of Phone Calls from Barbara Olson on 9/11: Three Official Denials (Στο άρθρο γίνεται λόγος και για την πιθανότητα να χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές μίμησης φωνής). (1)

Στην Ελλάδα κάποιος που βγήκε στα κανάλια και μίλαγε για επικοινωνία του μέσω τηλεφώνου με επιβάτη στο κυπριακό αεροπλάνο Ήλιος πριν καταπέσει, διώχθηκε για παραπλάνηση.
Αλλά οι ΗΠΑ δεν είναι όπως η Ελλάδα.
Αυτά μας λέγανε οι περισπούδαστοι σχολιαστές, για χρόνια στην Ελλάδα.
Μόνο που μας αφήνανε να τα καταλαβαίνουμε ανάποδα.
.
Κάποιοι διερωτώμασταν πως γινόταν η χώρα που είναι γνωστή ως ο παγκόσμιος χωροφύλακας να είναι τόσο περιωπής και οι κάτοικοί της τόσο τυχεροί.
Αρκετοί όμως πείθονταν και μετανάστευαν να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο όπως μας έλεγαν οι διακεκριμένοι μας.
.
Τελικά είχαν δίκιο οι φωστήρες μας. Οι αμερικανοί πολίτες ζούσαν ένα όνειρο.
Μόνο που και πάλι μας αφήνανε να το καταλαβαίνουμε ανάποδα.
.
Το όνειρο που ζούσαν οι αμερικανικοί πολίτες το περιέγραψε με λίγες κουβέντες ο Γουίλιαμ Κέισι, διευθυντής της CIA ( στην πρώτη συνάντησή του με το προσωπικό, το 1981), βλ. Revealing Quotes from the Powerful:
" Θα γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμά μας της παραπληροφόρησης έχει ολοκληρωθεί, όταν όλα όσα πιστεύουν οι αμερικανοί είναι ψευδή ".
.
Έρχεται, όμως, κάποια στιγμή που το όνειρο ξεθωριάζει, αρχίζει να χαράζει.
Και οι λευκές αέρινες φιγούρες του ονείρου αρχίζουν να βαραίνουν και να σκουραίνουν.
40,8 εκατομμύρια αμερικανών (περίπου το 15%) σιτίζονται μέσω κουπονιών τροφίμων, βλ. Εδώ, 18 εκατομμύρια αμερικανών προστέθηκαν φέτος στα περυσινά 12 εκατομμύρια που είναι στο δρόμο, χωρίς στέγη, βλ. Εδώ .
.
Και αρχίζει το ξεμασκάρεμα.

  • - "Πρόκειται για μια κουλτούρα απόκρυψης, δεν μπορώ να βρω καλύτερη λέξη . Υπήρξαν συνεντεύξεις που έγιναν το βράδυ της 9/11 στο κέντρο της FAA (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας) και οι ταινίες καταστράφηκαν. Οι ταινίες των ανακρίσεων της CIA καταστράφηκαν. Η ιστορία της 9 / 11, για να το θέσω επιεικώς, διαστρεβλώθηκε και παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική από αυτή που πράγματα συνέβη. " λέει ο John Farmer, πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης, βλ. Time magazine article

    - " Τα μέλη της επιτροπής γνώριζαν ότι οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι διαστρέβλωναν στην επιτροπή τα πραγματικά περιστατικά και η επιτροπή έκρινε ότι θα έπρεπε να τους ασκηθεί δίωξη για ψευδείς δηλώσεις, βλ. Εδώ

    - Ακόμη και το CNN, βλ. Εδώ, παρουσιάζοντας ένα συγκλονιστικό, όπως το χαρακτηρίζει, βιβλίο θέτει ερωτήματα:
    "Γιατί ψεύδεται η κυβέρνηση για την 11/9:"...επανειλημμένες ανακρίβειες από το Πεντάγωνο και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας ... Γιατί όλες οι δημόσιες εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά την ενέργεια από τους υπαλλήλους της FAA και NORAD ήταν αναληθείς; Γιατί υπήρχαν αναλήθειες σχετικά με το αρχικό χρονοδιάγραμμα σχετικά με την πτήση 93. Γιατί ήταν επίσης αναληθές το χρονοδιάγραμμα για την πτήση 77 και σχετικά με μαχητικά αεροσκάφη κωδικοποιημένα για να το παρακολουθήσει ..... Εάν όλες οι εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά την ενέργεια είναι αναληθείς, για οποιονδήποτε λόγο , αυτό είναι ένα ψέμα . Η ανεπάρκεια και ανικανότητα από την πλευρά της κυβέρνησης τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της 9 / 11 είναι δεδομένη. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέτρεψε την εξαπάτηση ... το γεγονός ότι συνεχίζει να διαιωνίζει το ψέμα δείχνει ότι απαιτείται πλήρης έρευνα για το τι συνέβη και αποδεδειγμένα έχουμε μια ανίκανη και στη χειρότερη περίπτωση εξαπατούσα ομοσπονδιακή κυβέρνηση."

Η εμπιστοσύνη στους ταγούς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Οι Αμερικανοί πολίτες απαιτούν να χυθεί φως στη μεγαλύτερη πλεκτάνη που εξυφάνθη ενόσω το όνειρο ήταν ενεργό.
Απαιτούν να ερευνηθούν τα γεγονότα την 11η Σεπτεμβρίου από ανεξάρτητη αρχή.

Θα συστρατευθούμε μαζί τους;
Είμαστε και μείς φιγούρες μες στο όνειρό τους.

Η ιστοσελίδα του κινήματος για το Κτίριο 7 είναι: http://buildingwhat.org/

Όπως εξηγούν στην ιστοσελίδα, ο τίτλος BuildingWhat (Ποιο κτίριο;) προέκυψε από την αντίδραση δικαστή που όταν του μίλησαν για την κατάρρευση του κτιρίου 7, ρώτησε γεμάτος έκπληξη:
"Ποιό κτίριο;" Το άκουγε για πρώτη φορά.

Στο κτίριο αυτό στεγάζονταν αρκετές υπηρεσίες μυστικών υπηρεσιών και επιβολής του νόμου καθώς και το γραφείο διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η κατάρρευσή του αναφέρθηκε μόνο μια φορά από τα κανάλια, μάλιστα από το ΒΒC αρκετά πριν πραγματικά καταρρεύσει.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για εντολή του ιδιοκτήτη των πύργων να κατεδαφιστεί το κτίριο (προφανώς η τοποθέτηση εκρηκτικών και η προετοιμασία για την κατεδάφιση ενός κτιρίου 47 ορόφων απαιτούσε αρκετές ημέρες και όχι λίγες ώρες).

Στην κατάρρευση αυτή δεν γίνεται καμιά αναφορά στην επίσημη έκθεση διερεύνησης. Μετά από χρόνια συνεστήθη κυβερνητική επιτροπή η οποία απεφάνθη ότι κατέρρευσε λόγω πυρκαγιάς από τα αντικείμενα που εκτινάχθηκαν από τους δίδυμους πύργους.
Κτίρια όμως που ήταν πολύ πιο κοντά στους δίδυμους πύργους παρέμειναν στη θέση τους.
Και, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο
Εδώ ποτέ άλλοτε δεν έχει καταρρεύσει αντίστοιχο κτίριο από πυρκαγιά και μάλιστα μέσα σε έξι ώρες όπως το κτίριο 7.

Δεν θα παρατεθούν περαιτέρω στοιχεία για το θέμα, όπως είχε ειπωθεί στην προηγούμενη ανάρτηση, καθώς από ό,τι φάνηκε από τα στατιστικά που έχουν προστεθεί στο blogger δεν υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα.

Προσθήκη 28.9.10

Σύμφωνα με πρόσφατο οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, εκρήξεις και θάνατοι στο κτίριο 7 υπήρξαν πριν την κατάρρευση των δίδυμων πύργων. Άλλη μια ένδειξη ότι δεν ισχύει η επίσημη εκδοχή, βλ. Εδώ.

Βλ. και

- Για ένα Κίνημα Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας στον Κόσμο

- Η Διασύνδεση ΜΜΕ και Πολέμων

_______________________________________

(1) Προσθήκη 18.12.10

Η επίσημη εκδοχή για τους μουσουλμάνους αεροπειρατές με τα κοπίδια βασίστηκε στις υποτιθέμενες τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Barbara Olson, σύζυγο του επικεφαλής δικηγόρου του Μπους. Ο δικηγόρος Olson υποστήριξε ότι μίλησε με τη σύζυγό του σε κινητό τηλέφωνο. Όταν αποδείχθηκε ότι από κινητό τηλέφωνο δεν ήταν δυνατόν να γίνουν τέτοιες κλήσεις, ο Olson υποστήριξε ότι οι κλήσεις ήταν από"τηλέφωνο στο πίσω κάθισμα." Όταν αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν τηλέφωνα στο πίσω κάθισμα στα αεροσκάφη της πτήσης 757 των Aμερικανικών Αερογραμμών, οι ερωτήσεις σταμάτησαν.

Μετά από έρευνες φάνηκε ότι είχε δεχθεί μόνον ένα τηλεφώνημα μηδενικής διάρκειας (μηδέν δευτερολέπτων). Παραμένει το ερώτημα αν ο Olson εξαπατήθηκε ή ήταν συνένοχος και κατά πόσον η γυναίκα του ήταν πραγματικά στο αεροπλάνο.

Αυτά καθώς και ότι το Πεντάγωνο χτυπήθηκε ακριβώς στο σημείο που υπήρχαν τα ντοκουμέντα για τρισεκατομμύρια δολλάρια που είχαν εντοπιστεί ότι έλειπαν από το Πεντάγωνο (τα ντοκουμέντα καταστράφηκαν και σταμάτησε η έρευνα), αλλά και πολλά άλλα στοιχεία που αποδομούν την επίσημη εκδοχή για τα γεγονότα καταμαρτυρεί σε ντοκυμαντέρ της Αμερικανικής τηλεόρασης ο Jesse Ventura, πρώην Ναυτικός Αξιωματούχος και πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα, ζητώντας ποινική δίωξη του Τσένι, του Ράμσφελντ και των υπάλληλων της αμερικανικής κυβέρνησης για συνενοχή στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και την επακόλουθη συγκάλυψη των επιθέσεων στις 9 / 11 , βλ. Εδώ

Ετικέτες: 9/11