Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

3.12.09

Ο Κόσμος Σήμερα και η Σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού

.
Όσοι παρακολουθήσαμε από κοντά την ιστορία της λεγόμενης πανδημίας εμπεδώσαμε για μια ακόμη φορά ότι πίσω από κάθε επίσημη ιστορία βρίσκεται και μια άλλη, η αθέατη όψη της, η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, όπως λένε μερικοί.
Είναι η ιστορία όλων αυτών που συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή, στο παρασκήνιο, αυτά που δεν βλέπουν και δεν τα γνωρίζουν οι απλοί θεατές, αλλά και αυτά στο προσκήνιο που είναι έξω από τον κύκλο φωτός των προβολέων.

Πίσω από την ένδοξη ιστορία των αρχαιοελλήνων προγόνων μας κρύβετα μία άλλη ιστορία των προγόνων που τόσο μας έμοιαζαν κι ας μην μας ήξεραν, όπως τόσο γλαφυρά και τεκμηριωμένα αποκαλύπτεται στο μπλογκ Φώντας το Ελληνάριον.

Πίσω από την επίσημη ιστορία του σύγχρονου πολέμου στο Αφγανιστάν βρίσκεται μια άλλη ιστορία του «“Oποιος δεν υποτάσσεται σ΄εμάς θα χτυπιέται!”, όπως έγραψε η Κύρα Αδάμ, αυτήκοος μάρτυρας, στην Ελευθεροτυπία στις 13-12-2003 δηλώνοντας: "Αμερικανοί και σύμμαχοι ομολογούν κυνικά ότι Αφγανιστάν και Ιράκ είναι απλώς μαθήματα για να οργανώσουν καλά τις ένοπλες δυνάμεις τους»,βλ. Η Εισβολή στο Αφγανιστάν και Πώς Γράφεται η Ιστορία.

Πίσω από την ιστορία της οικονομικής κρίσης που χτύπησε τον κόσμο νομοτελειακά και από λάθος κινήσεις μερικών, βρίσκεται μια άλλη ιστορία της εσκεμμένης πρόκλησής της, βλ. Οι Ντιρεκτίβες του ΔΝΤ και Μια Επίκαιρη Ιστορική Ομολογία.

Πίσω από την ιστορία της εξέλιξης της επιστήμης στους διάφορους τομείς της που διδάσκονται οι φοιτητές στα πανεπιστήμια υπάρχει μια άλλη ιστορία που την αγνοούν παντελώς.

Πίσω από την ιατρική ως λειτούργημα στην υπηρεσία του ανθρώπου και των ιατρών και των φαρμάκων στην υπηρεσία της υγείας, υπάρχει η ιστορία των φαρμάκων και των γιατρών ως της υπ΄ αριθμόν ένα αιτίας θανάτων στον κόσμο (1).

Πίσω από την τόσο εκθειαζόμενη ιστορία των εμβολίων που διδάσκονται οι φοιτητές της ιατρικής, που τόσο αριστοτεχνικά περιγράφεται στο Iστολόγιο του Φαρμάκου με τίτλο Ιστορία των εμβολίων, υπάρχει μια άλλη ιστορία, βλ. Εμβόλια Δούρειοι Ίπποι.

Πίσω από την ιστορία των διεθνών οργανισμών ως φορέων επίλυσης των προβλημάτων του κόσμου, υπάρχει μια άλλη ιστορία που τόσο εύστοχα είχε περιγράψει από το 1935 ο αμερικανός αρχιστράτηγος Smedley Butler λέγοντας: «Στο παρασκήνιο όλων αυτών των διεθνών διασκέψεων βρίσκονται οι αχρείοι πράκτορες αυτών που επωφελούνται»(βλ. Ο Πόλεμος Είναι Κομπίνα).

Πίσω από την ιστορία των ΜΜΕ ως φορέων ενημέρωσης κρύβεται η ιστορία των δημοσιογράφων ως «διανοητικών πορνών» «να καταστρέφουν την αλήθεια, να διαστρέφουν, να δυσφημίζουν, να υποκλίνονται στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάνε τη χώρα τους και τη φυλή τους για το καθημερινό ψωμί τους, να είναι τα όργανα και οι υποτελείς των πλούσιων ατόμων πίσω από τη σκηνή που τους κινούν τα νήματα και χορεύουν», όπως είπε το 1880 ο διαπρεπής δημοσιογράφος της Νέας Υόρκης John Swinton, κατά τη διάρκεια συμποσίου που διοργανώθηκε προς τιμή του από τους αρχισυντάκτες της εποχής.

Με το φιάσκο της πανδημίας και την προπαγάνδα για μαζικό εμβολιασμό πολλές απ΄αυτές τις κρυμμένες, τις αποσιωπούμενες, ιστορίες του κόσμου ήρθαν στο φως.
.
Για πρώτη φορά τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρνούνται να ακολουθήσουν τις ντιρεκτίβες των διεθνών οργανισμών και των ιατρικών οργανισμών, αψηφούν την κινδυνολογία των ΜΜΕ και διαβλέπουν την προπαγάνδα τους.

Από την άποψη αυτή, το φιάσκο αυτό θα μπορούσε να ειδωθεί ως ένα απελευθερωτικό γεγονός.

Θα μπορούσε να μας οδηγήσει να επανεξετάσουμε τις αντιλήψεις μας και τις στάσεις της ζωής μας τις εγκατεστημένες μέσω της εκπαίδευσης, των ΜΜΕ και των άλλων μηχανισμών διαμόρφωσης πεποιθήσεων και συμμόρφωσης του κόσμου τούτου.

Για όσους από μας έχουμε καταλήξει ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο παρά μόνον αυτό που είμαστε εμείς, η θέαση της κρυμμένης αυτής όψης του κόσμου μπορεί να μας οδηγήσει στην κατανόηση της αληθινής φύσης του κόσμου που ζούμε.

Και, ίσως, η κατανόηση αυτή είναι το ζητούμενο της πορείας μας στη ζωή αυτή.
__________________________

(1) Όπως αναφέρεται σε δημοσίευση των Gary Null PhD, Carolyn Dean MD ND, Martin Feldman MD, Debora Rasio MD και Dorothy Smith ,τον Οκτώβριο του 2003, με τίτλο: «Το Αμερικανικό Ιατρικό Σύστημα είναι η πρωταρχική αιτία θανάτων και βλαβών στις ΗΠΑ (βλ.The American Medical System Is the leading cause of death and injury in the United States)::

«Δαπανούμε περισσότερα χρήματα υγείας από ό, τι ποτέ πριν, αλλά σε διάρκεια 3 ετών από το 2000 έως το 2003, οι ιατροφαρμακογενείς θάνατοι και βλάβες από τρίτη αιτία θανάτων που ήταν το 2000 μεταπήδησαν στην υπ αριθμόν ένα αιτία.


Ο συνολικός αριθμός των ιατρογενών θανάτων το 2003 ανήλθε σε 783.936, ενώ ο αριθμός θανάτων από καρδιοπάθειες ήταν 699.697 και από καρκίνο, 553.251.

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν-νοσηλευτεί σε νοσοκομεία για παρενέργειες φαρμάκων (ADR) είναι 2,2 εκατομμύρια.
Ο αριθμός των ανθρώπων που εκτίθενται σε περιττή νοσηλεία ετησίως είναι 8,9 εκατομμύρια.

Ο Δρ Richard Besser, από το CDC, το 1995, είπε ότι ο αριθμός των περιττών αντιβιοτικών που χορηγούνται ετησίως για ιογενείς λοιμώξεις ήταν αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 2003 έφτασαν σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Ο αριθμός των άσκοπων ιατρικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων που εκτελούνται κάθε χρόνο ανέρχονται σε 7,5 εκατομμύρια».

Προσθήκη 7.12.09

Σύμφωνα με πρόσφατη πειραματική εργασία το Ταμιφλού, όχι μόνον δεν καταπολεμά, αλλά ενισχύει τη δραστηριότητα του ιού Η1Ν1.

Δημοσιοποιήθηκε στις 5 Δεκ 2009, στο Spencer Delane, το μεγαλύτερο εκδότη επιστημονικών εργασιών που παρουσίασε μελέτη με τίτλο «Oseltamivir boosts 2009 H1N1 virus infectivity in vitro» του Εργαστηρίου Μοριακής Ιολογίας και Γενετικής Μηχανικής του Εθνικού Ινστιτούτου Ελέγχου Ιώσεων και Πρόληψης Νοσημάτων της Κίνας. http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6WBK-4XJWD10-8&_user=10&_coverDate=12/25/2009&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=browse&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=7077cf5c07136bd5766adb7cee9cfd36