Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)
Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένων πατήστε το Ctlr (κάτω αριστερά του πληκτρολογίου) και μετακινείστε μπρος ή πίσω τον τροχό του ποντικιού

26.11.09

Η Επιστήμη ως Θρησκεία - Οι Εμβολιασμοί και η Επιστημονική Δικτατορία

.
«Οι παλιότεροι δικτάτορες έπεφταν επειδή δεν μπορούσαν να δώσουν στους
υπηκόους τους αρκετό ψωμί και θεάματα. Κάτω από την επιστημονική δικτατορία,
μέσω της εκπαίδευσης οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους
και δεν θα ονειρευτούν ποτέ την επανάσταση. Δεν θα φαίνεται να υπάρχει κανένας
λόγος για να μπορεί να εκθρονιστεί μια προσεγμένη δικτατορία της επιστήμης»
Huxley «Ένας Γενναίος Νέος Κόσμος»

«Ο κ. Πλωμαρίτης, παθολόγος με ειδίκευση στις λοιμώξεις, τονίζει ότι δεν πείσθηκε
για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, γι΄ αυτό αισθάνεται την υποχρέωση να παραιτηθεί
από τη θέση του προέδρου της επιτροπής πανδημίας γρίπης στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος.
«Άκουσα με προσοχή την επιχειρηματολογία και παρακολούθησα την ενημερωτική ημερίδα,
αλλά δεν πείσθηκα. Θα ήταν λοιπόν αντιδεοντολογικό και ανήθικο να τους προτρέπω
Οι ενστάσεις του κ. Πλωμαρίτη εστιάζονται κυρίως στο επιχείρημα πως
«το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς. Άλλωστε, οι ίδιες οι εταιρείες λένε ότι όλα
θα φανούν από τη χρήση του. Αυτό σημαίνει πως είναι ένα φάρμακο πειραματικό και
δεν μπορούμε να πειραματιστούμε με το σύνολο της κοινωνίας. Άλλωστε, ήδη
βρισκόμαστε σε διαδικασία φυσικού, μαζικού εμβολιασμού από τη γρίπη,
υπό την έννοια ότι “κολλάμε” τον ιό και δημιουργούμε αντισώματα», τονίζει».
TA NEA On-line 16 Νοεμβρίου 2009


Η επιστήμη σήμερα αποκαλύπτεται ως θρησκεία.
Πολλοί μιλάνε για επιστημονικά ιερατεία, επιστημονικά δόγματα, για διώξεις αντιφρονούντων και περίεργους θανάτους βλ. Dead Scientists And Microbiologists - Master List.
Οι ιερουργίες της επιστημονικής αυτής θρησκείας για πολλά χρόνια κρατιόντουσαν επτασφράγιστα μυστικά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των "ανεπιστημόνων" ανθρώπων.
Στο πέπλο αυτό μυστηρίου για χρόνια ολόκληρα η θρησκεία αυτή εγκατέστησε την πρωτοκαθεδρία της φθάνοντας στη σημερινή εποχή να γινόμαστε μάρτυρες της δικτατορίας της, της δικτατορίας της επιστήμης, όπως προφητικά είχε πει ο Huxley.

Τη δικτατορία αυτή τη βιώνουμε έντονα στις ημέρες μας στα δύο θέματα που μονοπωλούν την επικαιρότητα:
Τη λεγόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη και την ανθρωπογενή προέλευσή της και τη λεγόμενη «πανδημία» της γρίπης των χοίρων.

Στο όνομα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αναπτύσσονται νέες μπίζνες, ενώ αδύναμοι άνθρωποι στον λεγόμενο υπανάπτυκτο τρίτο κόσμο χάνουν τα θεμέλια της ύπαρξής τους, τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας και την τροφή τους.
Οι επιστημάρχες και οι άλλοι άρχοντες του λεγόμενου ανεπτυγμένου πρώτου κόσμου, με τα καθαρά λόγω απολύμανσης χέρια, αποστρέφονται την ακάθαρτη ενέργεια των "υπανάκτυκτων"και χρειάζονται την τροφή τους για τη δική τους καθαρή ενέργεια. Φτειάχνουν τα βιοκαύσιμά τους αποστραγγίζοντας αδύναμους ανθρώπους, βλ. physics4u - Είναι τα βιοκαύσιμα ενεργειακή λύση για το πρόβλημα και ethnos.gr - Καμπανάκι για τα βιοκαύσιμα.

Στο όνομα της λεγόμενης πανδημίας, άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο καλούνται στη βάσει της πειθούς τους στις αυθεντίες του ιατρικού ιερατείου να γίνουν τα πειραματόζωα των ιατρικών επιστημαρχών και των πατρόνων τους φαρμακοβιομηχανιών, με την κάλυψη και την προώθηση των υποτελών τους, των λεγόμενων διεθνών οργανισμών υγείας, βλ. Ποιοί Αποφασίζουν για τους Εμβολιασμούς.

Όπως και με την υπερθέρμανση του πλανήτη, η συμμόρφωση των ανθρώπων στις επιταγές των ιερατείων υγείας επιχειρείται με απειλές περί των βασάνων της κολάσεως που τους αναμένουν, αν αρνηθούν να συμμορφωθούν στις επιταγές τους, ενσπείροντας στους πιστούς τρόμο και πανικό βλ. Η Απόπειρα Κατάληψης της Εξουσίας και η Φανερή Τρομοκρατία του ΠΟΥ- Διδάγματα από την Απραξία της Δικαιοσύνης κατά την πάγια μέθοδο όλων των εξουσιαστών βλ. Τα Σιωπηλά Όπλα Αυτοματοποίησης της Κοινωνίας.

Στην τρομολαγνεία τους αυτή δεν πτοούνται στο παραμικρό από την κάθε τόσο διάψευσή τους από τα γεγονότα.
Ανήγγειλαν μυριάδες θύματα για την γρίπη των πτηνών. Διαψεύτηκαν.
Ανήγγειλαν εκατομμύρια θανάτους για την τωρινή «πανδημία». Διαψεύτηκαν.
Χώρες που δεν έκαναν εμβολιασμούς και έχουν ήδη περάσει την περίοδο της γρίπης, όπως η Αυστραλία, είχαν ελάχιστους θανάτους, λιγότερους απ΄αυτούς της εποχικής γρίπης άλλων ετών για την οποία γίνονταν εμβολιασμοί.

Αν κάποιο στέλεχος μιας επιχείρησης υποπέσει σε μεγάλης έκτασης λάθος εκτιμήσεις για την πορεία της επιχείρησης, θα κληθεί να απολογηθεί, να παρουσιάσει τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε και να αποδείξει ότι δεν είχε δόλο.
Φυσικά θα απολυθεί και θα χάσει τη φερεγγυότητά του στον κόσμο των επιχειρήσεων και, ενδεχομένως, θα έχει και οικονομικές κυρώσεις.

Κανείς δεν απολογήθηκε για την τόσο μεγάλης έκτασης αποτυχία των προβλέψεων των λεγόμενων διεθνών οργανισμών υγείας, ούτε τους επεβλήθη κάποια κύρωση για την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν σε χιλιάδες επιχειρήσεις πουλερικών και άλλων επαγγελματιών.

Όταν κάποιος πολίτης μέσω ατυχήματος ή δημοσιεύματος διαταράξει τη ζωή κάποιου άλλου, τα δικαστήρια επιδικάζουν χρηματική αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

Καμία αποζημίωση δεν επιδικάστηκε στα επιστημονικά ιερατεία και τα φερέφωνά τους, τα ΜΜΕ, για ψυχική οδύνη για τον πανικό και τη διατάραξη της ζωής τόσων πολλών ανθρώπων.

Γιατί στην επιχείρηση της επιστήμης τα πράγματα είναι αλλιώς.
Οι αποφάνσεις των ιερατείων της είναι εξ αποκαλύψεως.
Δεν επιδέχονται έλεγχο.

Κανείς από το ιατρικό ιερατείο δεν καταδέχεται να κατέλθει από τον άμβωνα και να απαντήσει σε εύλογες ερωτήσεις. Για παράδειγμα:

1. Γιατί αναγγέλλουν αριθμό θανάτων από τη νέα γρίπη χωρίς να τους συσχετίζουν με τον αριθμό θανάτων που συμβαίνουν την ίδια περίοδο από άλλες ασθένειες;
Γιατί δεν αναγγέλλουν τους θανάτους ως ποσοστό των συνολικών θανάτων;

Γιατί με τον τρόπο αυτό, παραβιάζοντας την απλή λογική, αποκρύβουν το αμελητέο ποσοστό θανάτων από τη νέα γρίπη;

2. Γιατί αποσιωπούν το απείρως μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων από παρενέργειες φαρμάκων και από νοσοκομειακές λοιμώξεις, βλ. Η Ασθένεια ως Εξελικτικός Παράγοντας.

3. Γιατί δεν ερευνάται κατά πόσον οι θάνατοι που στη συντριπτική πλειοψηφία τους αφορούν σε ανοσοκατασταλμένους ασθενείς ενδέχεται να οφείλονται σε παρενέργειες του Ταμιφλού, βλ. Θάνατοι και Αρρώστεια από Ταμιφλού - Γιατί Σωπαίνουν οι Ειδικοί; ή σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις;

4. Ο φόβος είναι γνωστό ότι καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα. Απληροφόρητοι άνθρωποι συρρέουν στα νοσοκομεία έντρομοι ως αποτέλεσμα της προπαγάνδας μέσω των ΜΜΕ. Σε τί βαθμό ο φόβος αυτός ευθύνεται για την επιδείνωση των ασθενών που εισάγονται για νοσηλεία;

4. Το κρούσμα γρίπης που αναγγέλθηκε τις τελευταίες μέρες ότι προκλήθηκε μέσα σε νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό του ιατρονοσοκομειακού προσωπικού γιατί δεν εξετάζεται αν μεταδόθηκε από κάποιον από το προσωπικό που εμβολιάστηκε, αφού στο πιστοποιητικό έγκρισης του εμβολίου αναφέρεται σαφώς ως πολύ συχνή παρενέργειά του η πρόκληση γρίπης, βλ. Επιτέλους να Απαντήσουν οι Παράγοντες.

Ως κάτοχοι υπερφυσικών μυστικών τα ιερατεία συνεχίζουν τις ιερουργίες τους αρνούμενοι να κατέλθουν στο επίπεδο των πιστών και να τους εξηγήσουν κάτι από την μαγεία τους.

Για τα εμβόλια Pandemrix της Glaxo που προκάλεσαν σοβαρές, εν δυνάμει θανατηφόρες, αλλεργίες στον Καναδά, μας διαμήνυσαν μέσω των αγγελιοφόρων τους ΜΜΕ ότι η εταιρία παρασκευής τους τους διεμήνυσε ότι οι παρτίδες του ίδιου εμβολίου που χορηγείται στην Ελλάδα είναι από άλλο εργοστάσιο.

Όταν κάποιος καταγγείλει κάποια παρενέργεια από κάποιο τρόφιμο, οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες προβαίνουν σε χημικούς ελέγχους και εντοπίζουν το ενεχόμενο συστατικό.
Στη συνέχεια ελέγχουν δειγματοληπτικά όλα τα αποθέματα της εταιρίας παραγωγής για να διαπιστώσουν την έκταση της αστοχίας αυτής, κατάσχουν τις ενεχόμενες παρτίδες (ώστε να μην διοχετευτούν στην αγορά), αποσύρουν από την αγορά όσα έχουν ήδη διατεθεί και επιβάλλουν πρόστιμα στις εταιρίες.

Τίποτα από όλα αυτά δεν υιοθετήθηκε στην περίπτωση της Glaxo.

Τα αντίδωρα των φαρμακοβιομηχανιών οφείλουμε να τα λαμβάνουμε επαφιόμενοι στον εξαγνισμό τους από τις ευλογίες των ιερατείων.

Οφείλουμε να υποστούμε στωϊκά τις συνέπειες των βουλών του Κυρίου.

Οφείλουμε, επίσης, να ανταμείψουμε και τους αγγελιοφόρους του, τα ΜΜΕ, που μας διαμήνυσαν τη βούλησή του.
Εκατομμύρια ξοδεύονται από τον κρατικό κουρβανά για την ανταμοιβή τους.

Για την καλή τους υπηρεσία στον Κύριο της τρομοκράτησης και πρόκλησης πανικού ανταμείβονται με γεναιόδωρες διαφημίσεις, όχι των φαρμακοβιομηχανιών, αλλά των κρατικών υπηρεσιών υγείας, ενημερώνοντας το κοινό ότι γίνεται εμβολιασμός και να προσέλθει.
Οι διαφημίσεις ενημερώνουν τους ακροατές και θεατές των ραδιοφωνικών σταθμών και των καναλιών αυτό που δια μακρών ακούσανε στα δελτία ειδήσεων που προηγούνται των διαφημίσεων.

Και ακόμη κανείς εισαγγελέας δεν έχει βρεθεί να παραπέμψει τους ιατρικούς παράγοντες των υπηρεσιών υγείας για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και χρηματισμό των ΜΜΕ.
.